Şimdi Ara

Montepaschi Siena 89-61 Fenerbahçe Ülker

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Siena ile oynamışız hiç haberim yoktu beyler nasıl oynadık 28 sayı fark yemişiz ama yeni transferler oynadı mı?

Fenerbahçe S.K

Mantıklı cevap verenlere aynı niyet ile cevap verilecektir, alıntına cevap alamıyorsan boşa harcayacak vaktim olmadığındandır...

yyusa
  • bo mccalebb
    ömer onan
    romain sato
    kaya peker
    mike batiste

5 iyle başlamışız.Barış ermiş de sakatlanmış.Kötü maç olmuş bizim için.
  • Fenerbahçe koçu İtalya'nın başında yanılmıyorsam namağlup elemeleri tamamladı. Eski takımına karşı Fenerbahçe Ülker'in başında mıydı bilmiyorum ama takım daha koç ile hiç maça çıkmadı o yüzden form tutmak zaman alacak.
  • Maçı izledim italyada lig başladıgı için Sieana çok hazırdı ve Fenere karşı çok hırslı oynadılar kendilerini gösterme çabasımıydı eski takım arkadaşlarına bilemedim Fenerbahçede tam tersi çok durgun oynadı savunmada sadece kol kaldırıyorlardı hareket yoktu macın son snlerı sanki Fener onde gibi snlerı gecırıp topu bıraktılar şut bile denemedıler o derece onem vermeden oynadılar macı fark bu yuzden dogaldı ve Fenerın çok eksiği vardı normalde ıkı takım kıyasıya oynasa muhtelemen Fener 30 sayı fark atacaktır guc olarak cok ustundeyız
  • Daha erken ama adamların hocasını basketçilerini al 28 sayı fark ye olucak iş mi ?
    Daha Fazla Göster
  • ne zihniyetler var şu güzelim ülkemde yahu
    şimdiden form tutmaları kime ne fayda sağlar

futbol takımından ümitsizlermiş bide zamanla sizi de göreceğiz
  • Basket takımının koçu aynı zamanda İtalya milli takımını da yönetiyor, bildiğiniz gibi Avrupa Şampiyonası elemeleri yeni bitti o yüzden yeni geçti takımın başına. Bundan önce yardımcı antrenörler çalıştırıyordu takımı, lige kadar hazır olur takım merak etmeyin.
  • Takımdan çok çok umutluyum, çok iyi transferler yaptık. Mutlaka iyi olacaktır, Boston maçını sabırsızlıkla bekliyorum.

REFERANSLARIM ||| XBOX LIVE : fasakasa |||PSN ID : fasakasa ||| STEAM
    Bedava Playstation Oyunları ||| Nasıl Daha Ucuz Oyun Alırım? ||| Anker SoundCore Vortex ||| Sony Pulse 3D ||| PlayStation 5
    He's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now. So we'll hunt him.
    Because he can take it. Because he's not our hero. He's a silent guardian, a watchful protector. A dark knight.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hadron

boston maçı ne zaman?

O maç iptal olmuştu sanırım.

Orijinalden alıntı: Dream3rn

Maçı izledim italyada lig başladıgı için Sieana çok hazırdı ve Fenere karşı çok hırslı oynadılar kendilerini gösterme çabasımıydı eski takım arkadaşlarına bilemedim Fenerbahçede tam tersi çok durgun oynadı savunmada sadece kol kaldırıyorlardı hareket yoktu macın son snlerı sanki Fener onde gibi snlerı gecırıp topu bıraktılar şut bile denemedıler o derece onem vermeden oynadılar macı fark bu yuzden dogaldı ve Fenerın çok eksiği vardı normalde ıkı takım kıyasıya oynasa muhtelemen Fener 30 sayı fark atacaktır guc olarak cok ustundeyız

hiçbir basketbol ligi başlamadı.italya 27 eylülde başlıyor.

Turuncudan iz taşıyan tok bir sarı ██ Vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı
  • quote:

Orijinalden alıntı: GebereJackson

Basket takımının koçu aynı zamanda İtalya milli takımını da yönetiyor, bildiğiniz gibi Avrupa Şampiyonası elemeleri yeni bitti o yüzden yeni geçti takımın başına. Bundan önce yardımcı antrenörler çalıştırıyordu takımı, lige kadar hazır olur takım merak etmeyin.

Top-8 mi? Fener CSKA'dan sonra Avrupa'daki en iddialı kadroyu kurdu hocam . En az bi f4 yapması lazım yani.
    İnsanlar neden domino'nun yıkılışını izlemeyi sever ve ya küçük düzeneklerin birbirini tetiklemesini izlemeyi sever,neyini sever hiç düşündünüz mü?İnsanın içinde hiç bilmediği bi yeri dürter çünkü.Tanrı olmayı hissetmeyi, bir şeylerin sonunu bilerek ayarlamayı ve izlemeyi.Her şeyi yönetebilirsiniz ve uğraştıkça ustalaştığınızı göreceksiniz,insanlığın geçmiş bilgeliğinden faydalanın.Kontrol edilerek değil ederek yaşamayı öğrenin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K U N

bo mccalebb
    ömer onan
    romain sato
    kaya peker
    mike batiste

5 iyle başlamışız.Barış ermiş de sakatlanmış.Kötü maç olmuş bizim için.

Bu kadroylami 28 yediniz yuhh

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.