Şimdi Ara

Monster Tulpar Platformu (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
932
Cevap
13
Favori
29.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yucebaris46

    Tulpar T5 V4.2 sahibiyim. Pc dün elime ulaştı. Her şeyini kurdum kullanmaya başladım. Lakin bugün mavi ekran ile video dxgkrnl fatal error hatası aldım. Sonrasında pc sürekli bib sesi çıkartıp kendini kapamaya başladı. Kendini kapattığı için herhangi bir düzeltme işlemine gidemiyorum. Yurtdışında olduğum için kısa zamanda teknik servise gönderemiyorum. Herhangi bir önerisi olan var mı?

    Merhaba sistem onboard tekrardan format atıp sitesindeki driverları indirip kurun aynı sorun oluyorsa ramde sorun olması ihtimali var bende 4.2.1 sürümünü almıştım 1 tane ramde hatalar vardı mavi ekrana düşüyordu ram yenisi ile degiştirilmişti.
  • sahsiyet S kullanıcısına yanıt
    bataryasını söküp anakartın gücünü tamamen keserek eski haline döndürebildim... ondan önce rami söküp tekrar taktığımda hata mesajı almadan biraz daha kullanabiliyordum lakin yine aynı bib sesi ile pc kendini kapatıyordu... şimdilik formatlayıp, windows un kendi otomatik kurduğu driverları kurup kullanıyorum, monster ın kendi sitesindeki driverlardan windowsun otomatik bulamadıklarını kurdum sadece, belki uyumsuz driver vardır düşüncesiyle... problemin kaynağını bende ram olarak düşünüyorum açıkçası...
  • Bugün tekrar sistem stabil çalışırken tekrar video dxgkrnl fatal error hatası aldım ve sonra nvidia görüntü bağdaştırıcısında gizli olarak gözükmeye başladı. Şimdi tekrar yaklaşık 3 saniyelik bir bip sesi ve sonrasında 3-4 saniye sessizlik sonra aynı bip sesi senkronizesi sürekli tekrarlıyor kendini... Ortalama 22 bip de pc kendini kapatıyor...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir şekilde içinde yüklü olan bütün nvidia dosyalarını silip windows update ten otomatik nvidia kurup, notebook'u stabil çalışır hale getirdim... Anlayacağınız problem son driver sürücüsünde benim bilgisayar için... Son sürücüyü kurunca donanım hatası gibi bir algıya kapılıp nvidia nın çökmesi akabinde bilgisayardan bip sesi ve restart a zorlama sorunu yaşıyordum... Şimdi eski sırayla geçmişe doğru sıralanmış driverları yükleyip düzgün çalışanını bulmaya çalışacağım...
  • 91 derecelere ulaşan cpu sıcaklığım var t5 4.1 sahibiyim.. daha da yeni termal macun yenilettim ama? sorun nedir anlamadım..

    sizin cpu sıcaklığı da bu seviyede mi?
  • Vatal V kullanıcısına yanıt
    Aşırı yük altında işleminizin o derecelere ulaşması normaldir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında aşırı yük de yok. assassins creed syndicate oynuyorum el değmiyor bi müddet sonra klavyeye. bakıyorum 91 lere varmış sıcaklık. turbo fan açmıyorum çok ses yapıyor diye bi de cpu turbo boost yapıp 3,5 ghz e çekiyor ilemci frekansını. artık %99 a indirdim ben de işlemci maksimumum çalışmayı güç ayarlarından 2,6 ya sabitledim maksimum hızı. 71 dereceyi geçmiyor artık ve oyunlarda fps kaybı da az. core i7 4720 yi zorlayan oyunlar olamdığı için piyasada 2,6 ghz de bile çalışsa gpu ya darboğaz yaratmıyor sanırım. bi hafta da böyle kullancam olmadı bi teknik servise yeniden götürüyüm düzgün süremediler mi naptılar termal macunu..




  • Vatal V kullanıcısına yanıt
    %99 yapmak yerine intel XTU'dan çarpanları x33'den x31'e düşürebilirsiniz. 8 derece civarı soğur, hem de performans adına bir şey değişmez. (cinebench ile test ettim 10-15 cb kadar sentetik bir fark çıkıyor, fps olarak da 1 fps bile fark etmiyor)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dreamer Apartment kullanıcısına yanıt
    hmm bu daha iyi sanki x30 a çekiyim hepsini en temizi bu olcak sanırım
  • Witcher 3'ün "Bütün" ayarları en yüksekte iken 30 fps civarı(kayıt dışı) beni şaşırttı aslında. Yakında bir kayıt koyarım umarım.
  • Mrb.
    Tulpar T5 v4.1 "uygulamanın grafik donanıma erişimi engellendi" hatası alıyorum hep! win 10 sıfırla seçeneğiyle sıfırlamak istiyorum, acaba geçer mi? Delireceğim, ne yaptıysam olmadı. Bu hatayı alan ve çözen başka biri var mı?
  • Bende Tulpart5 v4.2 var MortalKombat Komplate edition oynamaya çalıştıgımda video memory hatası verdi. son sürüm sürücüler kuruluydu windpws 10 64 bit herşeyi denedim olmadı en son teknik servisi aradım lisanslı oyun çalışmıyor diye oda sitedeki nvidia sürümünü kullanın son sürüm nv,d,a süreüsünde sorunlar var dedi ayne n mon ster sitesindeki driveri kurdum ve hata vermeden oyunu oynamaya başladım başına gelen varsa bilgisi olsun.
  • 2016'da çıkan AAA oyunların Rise of the Tomb Raider, Tom Clancy's The Division gibi başlıcalarında önerilen ekran kartı için GTX970'in verildiğini görüyoruz.

    Bakalım, bu oyunlarda GTX970M'in yüksek ayarlarda performansı ne olacak, merak ediyorum.

    Tom Clancy's The Division'ın Beta'sını indirecektim de, o boyutu görünce üşendim.
  • Merhaba arkadaşlar t7 v3.2.1 ve t7 v2.6 arasından seçim yapmak istiyorum ancak alacağım vakit bu yaz ayları. Sorum şu t7 v2.6 da işlemci 4710mq ama ekran kartı değiştirilebilir, v3.2.1 de ise değiştirilemez. Ama işlemcisi 5700hq. Laptop aldıktan sonra yegane bilgisayarım o olacak. Oyüzden uzun ömürlü olması çok ama çok önemli. Diğer sorum ise v3.2.1 in ekran kartını değiştirmek istiyorum desem nası değiştireceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: teoska

    2016'da çıkan AAA oyunların Rise of the Tomb Raider, Tom Clancy's The Division gibi başlıcalarında önerilen ekran kartı için GTX970'in verildiğini görüyoruz.

    Bakalım, bu oyunlarda GTX970M'in yüksek ayarlarda performansı ne olacak, merak ediyorum.

    Tom Clancy's The Division'ın Beta'sını indirecektim de, o boyutu görünce üşendim.

    Anlaşılan bir süre daha ultra götürecek bizim gtx970m. Rise of tomb raider ultrada 38 fps vermiş. Fena değil.http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GTX-970M.126694.0.html

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dün Gaming İstanbul Fuarında Oculus Rift deneme şansım oldu. Umarım en eski modellerinden biridir sergilenen, ya da yapılan Tech Demo özensiz yapılmıştır. Çünkü rezalet bir framerate ile çamur gibi grafiksel detay vardı.
  • Merhaba ben abra a5 v5.3 ve t5 v4.2 arasındaki işlemci ve ekran kartı vs vs farkları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorum. Uzun ömürlü bir bilgisayar olsun. Sizce hangisini almalıyım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaand12@

    Merhaba ben abra a5 v5.3 ve t5 v4.2 arasındaki işlemci ve ekran kartı vs vs farkları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorum. Uzun ömürlü bir bilgisayar olsun. Sizce hangisini almalıyım?

    Tabii ki T5 V4.2. Bunun ekran kartı GTX970M, diğerininki GTX960M. GTX970M GTX960M'den çok daha iyi ve daha uzun ömürlü bir GPU.
  • 6 bin liraya bütçem ver tavsiyeniz varsa sevinirim ve ayrıca mavi ekran hatasi diye çok şikayet var bilgilendirirseniz sevinirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Paradaisu.

    6 bin liraya bütçem ver tavsiyeniz varsa sevinirim ve ayrıca mavi ekran hatasi diye çok şikayet var bilgilendirirseniz sevinirim

    merhaba o sorun bios güncellemesi ile çözüldü tulpar t5 v4x serisi raidli bir sistem alabilirsiniz. ben memnunum.
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.