Şimdi Ara

Monster Q63MS16F33 wireless sorunu????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir Kullanıcı, 2 Masaüstü Kullanıcı
14
Cevap
0
Favori
3.313
Tıklama
Tüm Forumlar >> Taşınabilir Bilgisayarlar >> Notebook - Ultrabook >> Monster >> Monster Q63MS16F33 wireless sorunu????
Sayfaya Git:
Sayfa:
1
Giriş
Mesaj
  • Teğmen
    155 Mesaj
    Arkadaşlar dün bu model monster leptop elimize ulaştı pc yi ilk aldığımızda linux yüklüydü ben windows 7 64 bit kurdum bize verlen cd deki bütün sürücüleri kurdum wireless sürücüsü lan bluetooth ne varsa kurdum kablolu simgesi gidiyor kablosuz simgesi geliyor ancak ne yaptıysak wireless çalışmıyor hiçbir şekilde kablosuz internete giremiyoruz klavyede bi tuş var fn f10 wireless açma kapama tuşuymuş o tuş çalışmıyor leptop internete bağlanmıyor ne yapabiliriz yardımcı olabilecek olan varsa çok sevinirim???



    |
    |
    _____________________________
  • Yarbay
    4265 Mesaj
    FN+F8'e bas.



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    |
    |
    _____________________________
  • Teğmen
    155 Mesaj
    denedim çalışmıyor
    |
    |
    _____________________________
  • Yarbay
    4265 Mesaj
    Wireless simgesinin üstünde çarpı mı var ? S-Bar'ı yükledin mi ?
    |
    |
    _____________________________
  • Teğmen
    155 Mesaj
    s-bar nedir??
    |
    |
    _____________________________
  • Yarbay
    4265 Mesaj
    Drivers Cd'sinde Utilities mi ne olması lazım, kısayolları kullanırken parlaklık, ses vs gösterge çıkmasına ve birkaç tane daha işe yarıyor, ayrıca senin wireless'ı aktif edememenede çözüm olabilir.



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    |
    |
    _____________________________
  • Teğmen
    155 Mesaj
    denedim olmadı
    |
    |
    _____________________________
  • Çavuş
    67 Mesaj
    bilgisayarını internete kablo ile bağlayabiliyosan öyle bağla teamviewerdan yardımcı olmaya çalışalım.
    |
    |
    _____________________________
  • Teğmen
    155 Mesaj
    öyle bi imkanım yok malesef neti komşuyla ortak kullanıyoruz modem onların evinde
    |
    |
    _____________________________
  • Süresiz olarak uzaklaştırıldı.
    siparişi ne zaman verdin teslimat ne kadar gecikti
    |
    |
    _____________________________
    MONSTER® Q47MS-16F41 15.6"
    CPU: Haswell Intel® Core™ i7-4700QM , GPU: nVIDIA GTX 770M 3 GB GDDR5 192 bit , RAM: 16GB (2x8) DDR3 1600MHz CL9 SODIMM Kingston HyperX KIT , Kingstone V300 SSD 128GB, HDD: 750 GB Seagate SATA 3GB/s 7200 rpm 16MB cache , Display: 15.6''" Full HD Mat LED Ekran


    Foruma Katılım: Kasım 2005
  • Teğmen
    155 Mesaj
    sorun çözüldü konu kilit sorun sbase deymiş teşekkürler
    _____________________________
  • Yarbay
    7236 Mesaj
    quote:

    Orijinalden alıntı: okestik

    sorun çözüldü konu kilit sorun sbase deymiş teşekkürler

    S base nedir?



    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    |
    |
    _____________________________

    İ7-3630QM - 2.3 GHz Turbo Boost ile 3.3 GHz'ye kadar | FULL HD 1920x1080 Ekran | 8GB RAM | Nvidia GeForce GTX660M Ekran kartı | 1TB HDD + 32GB SSD | Aydınlatmalı Klavye | JBL 2.1 Designed | Certified Speakers
  • Teğmen
    155 Mesaj
    pardon yanlış yazmışım s bar
    |
    |
    _____________________________
  • Yüzbaşı
    417 Mesaj
    aynı sorunu ben de alıyordum format at ve driverları bu işten anlayan birine kurdur.
    |
    |
    _____________________________
    Intel i7 6700k - Gigabyte Z170X Gaming 7 - Corsair 2x8 16GB 3000Mhz - Corsair h115i - MSI GTX1080 Gaming X - Seagate Barracuda 1TB - Samsung 850 EVO 250GB - Xigmatek Talon Vector
HızlıCevap
Sayfaya Git:
Sayfa:
1
Reklamlar
son dakika
haberler
Mobilya Takımları
üniversite
Canlı Tv izle
Bu sayfanın
Mobil sürümü
Mini Sürümü

BR2
0,203
1.2.165

Reklamlar
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.