Şimdi Ara

MONSTER® Q61P150EM01

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Monster pcler ile ilgili bir kaç sorum var cevaplarsanız sevinirim.

1- Monster'ı nasıl bilirisiniz tavsiye eder misiniz?
    2- MONSTER® Q61P150EM01 ürününü tavsiye eder misiniz?
    3-Lise öğrencisiyim abim üniversite öğrencisi ondan faydalanarak monster'ın Üniversiteye Merhaba Kampanyasında yararlanmak istiyorum.Kampanyadan yararlanıp ürünü dilediğimce taksitlendirme imkanım var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: sametyildiz

Monster pcler ile ilgili bir kaç sorum var cevaplarsanız sevinirim.

1- Monster'ı nasıl bilirisiniz tavsiye eder misiniz?
    2- MONSTER® Q61P150EM01 ürününü tavsiye eder misiniz?
    3-Lise öğrencisiyim abim üniversite öğrencisi ondan faydalanarak monster'ın Üniversiteye Merhaba Kampanyasında yararlanmak istiyorum.Kampanyadan yararlanıp ürünü dilediğimce taksitlendirme imkanım var mı ?

1- bu aralar bu soruya verilecek cok farkli yanitlar var genel olarak iyi olsada son zamanlardaki sorunlar insanlari uzdu
    2- urun iyidir kullanan arkadaslarin incelemeleri bulunmakta bir kac baslik asagida konu acman gereksiz olmus
    3- abinden yararlanmana gerek yok kampanya ismi formalite icabi taksit secenekleri ise sitesinde var farkli kartlara farkli secenekler vermis ordan sana uygun olana balabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konuları incelemedim kampanyayı okuyunca biraz heyecan yaptım da =) 1. soruyu biraz daha açar mısınız servisi olsun ürünleri olsun sorunlar var sanrıım
  • 150em in incelemesini yapana arkadasin hakli olarak sinirleri bozulmus ve incelemesini silmis umarim onunda sorunu hallolur

• Cogu konuda dikkat ettiysen mavi ekran srunu var simdilik onun haricinde bir sorun cikmadi fakat bu sorun kullanicilar icin gercektn sinir bozucu[

• Anladım peki size şunu sorayım şuan imkanınız olsa o fiyatlarda hangi ürünü alırdınız monsterı alır mıydınız mesela ?
  • İmzamdaki urunun siparisini verdim 16 ekimde gelicek fakat arkadaslarin huzursuzlugu bende de var

• Bende sipariş vermek istiyorum ama teredütteyim acaba bu ücretsiz yazılımdan kaynaklanıyor olabilir mi ben win. 7 pre. yükletip getirmeyi planlıyorum .
  • Oyle bir soru isaretide var akilda alakasiz olabilir ancak suana kadar herkes linuxdan cevirip boyle sorunlar aliyor ben orj soylettim windowsu bakalim sorun yazilimda mi anlicaz

• Aynen bende öyle yaptırmak istiyorum neyse hayırlısı olsun diyelim =) hayırlı geceler
  • İsletim sistemiyle alakali oldugunu dusunmuyorum. İhtimal bile vermiyorum..

• işte kanka biri çıkıp söylemiyor ki sorununuz şudur ilgilenelim olay bundan oluyor tamamen. Nerden gelcek hata die düşün düşün böyle oluyor :S
  • Mavi ekran hatası bende de var. 17 Ağustosta ramazan kampanyasıyla aldım bilgisayarımı P150EM modelini
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.