Şimdi Ara

Monster Notebook'un Nvidia GTX 1050 ekran kartı aktif olmuyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iyi günler. Yeni aldığım Monster Abra A7 v7.1 notebook'a temiz bir Windows 10 Enterprise 64 bit kurulumu yapıp kendi sitesinden tüm güncel sürücülerini indirip yükledim. İş, notebook'un harici ekran kartı olan Nvidia 1050 GTX sürücüsüne gelince donanım bulunamadı şeklinde garip bir hata aldım. Bunun üzerine sürücüsü Nvidia'nın kendi sitesinden indirip denedim bu sefer de "Nvidia sürücüsü, Windows'un bu sürümüyle uyumlu değil" diyor ama alakası yok. Zira ne indirdiğimi biliyorum.

    Bir kaç arkadaş, bu sorunu Windows 10'u güncelleyerek çözdüğünü söylediği için bende aynı yöntemi deneyeyim dedim ama bendeki şansa bakın ki tüm güncelleştirmeler yüklenirken sadece Nvidia ile ilgili güncelleştirme burada da hata verdi. 3 kere güncellemeyi denedim sonuç değişmedi.

    Monster Notebook'un Nvidia GTX 1050 ekran kartı aktif olmuyor!

    Ayrıca AIDA64 programı üzerinden notebook'un dahili Intel grafik işlemcisi gözükmesine rağmen, Nvidia'nın harici ekran kartının hiç bir bilgisi gözük müyor.

    Monster Notebook'un Nvidia GTX 1050 ekran kartı aktif olmuyor!

    Aygıt yöneticisinden sürücü güncelleştir dediğimde ise bu şekilde bir ekranla karşılaşıyorum

    Monster Notebook'un Nvidia GTX 1050 ekran kartı aktif olmuyor!

    Bu nasıl bir sorundur arkadaşlar böyle? 1050 GTX grafik işlemcinin, notebook'a gömülü gelmediğini bilsem bir an "Takmayı mı unuttular acaba" diye düşünürdüm herhalde.

    DDU'yu denemedim lakin denesem bile şu anda sadece dahili Intel ekran kartının sürücüsü yüklü, bu program ile onu kaldırmamın bir etkisi olmayacağını düşündüğüm için denemedim.

    Yardımcı olursanız minnettar kalırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyoaktif -- 22 Haziran 2017; 0:54:16 >







  • quote:

    Arkadaşlar iyi günler. Yeni aldığım Monster Abra A7 v7.1 notebook'a temiz bir Windows 10 Enterprise 64 bit kurulumu yapıp kendi sitesinden tüm güncel sürücülerini indirip yükledim.


    W10 u nereden buldun ve yükledin ? Piyasada 30 40 tl ye satılan orjinal denilen ama orjinal olmayan bir sürü w10 dolasıyor.Monsterın bir yetkilisiyle görüştüm o piyasada satılan w10 lar nasıl o fiyatlara satılıyor anlayamıyorum bize 300tl den geliyor w10 ve biz toplu alıyoruz demişti.
  • _Tepkisiz_ kullanıcısına yanıt
    selamlar,

    piyasada satılan windowslar orjinal hocam, toplu oem lisans satın alıp tek tek satıyorlar. microsoft sitesinden indirdiğiniz windows sürümünü aktifleştiriyorsunuz bu key lerle. o yüzden ben sürüm kaynaklı olduğunu sanmıyorum. monsterbilgisayar ile iletişime geçip destek alabilirsiniz. kart ile ilgili donanımsal bir sıkıntı da olabilir.

    iyi forumlar.
  • _Tepkisiz_ kullanıcısına yanıt
    Orijinal Win 10 kullandığımı nereden çıkarttın dostum? Bilgisayar benim değil, bana yap diye rica edildi ve sahibinim Windows 10 lisansı da yoktu.



    Ayrıca sorunun Windows sürümü ile alakalı olduğunu söyleyeyim. 1703 sürümlü bir Windows 10 DVD'si ile sistem ekran kartını gördü. Bilginize.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.