Şimdi Ara

Monster Inc arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
60
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler forumdaşlar. Belirttiğim üzere 2001 yapımlı monster inc (sevimli canavarlar) filmini arıyorum. Detaya inecek olursam eğer bu film çocukluğumu şenlendiren, kendine hayran bıraktıran, defalarca izlettiren harika bir yapım. Ancak en çok sevdiğim kısmı filmin sonunda kamera arkasını koymaları. Birkaç yıl önce kaybolan yadigar CD’de filmin yanı sıra kamera arkası çekimleri vardı. Sanırım pixar o dönem bu metodu oyuncak hikayesine de uygulamıştı. İnsaları veya yapım sürecini değil de yaratıklar sanki gerçek dünyada çekimdeymiş gibi gaflar, doğaçlama saçma hareketler yapıyordu. Üstelik bu kısımlarda Türkçe seslendirilmişti.

    İnternette uzun bir araştırma yaptım. Ancak kamera arkası bulunan bir dublaj sürümü bulamadım. DVD’leri satılıyor ama onlarda var mı yok mu bilmiyorum.

    Nereden temin edebilirim? Elinde olan varsa veya şurdan temin edersen bu sürümü elde edersin gibi yönlendirmelerinizi bekliyorum.

    Türkçe dublaj özellikle istiyorum. Neticede izlerken sadece filme değil çocukluğuma da dokunuyorum sayesinde. Hele ki büyüdükçe çocukluğa artan özlem yüzünden ilaç gibi geliyor böyle hatıralar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HOMRA -- 23 Mart 2021; 22:27:56 >







  • İnternette satılan DVD den alsam içinde bulunur mu acaba? İkinci el seçeneği de var, eski sürümlerden olduğundan onlarda olma ihtimali var gibi geliyor bana.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.