Şimdi Ara

Monster'ın intel mecburluluğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,


    Monster tarzı öbür markalar (tongfang'dan kasa alıp içini dolduran) Eluktronics, XMG, Aftershock, PCSpecialist gibi markalar amd işlemci seçeneği de sunuyorlar. AMD nin bu yıl intele fark attığı ortadayken rtx3000 serisine gidip 10.nesil intel koyan monster ın ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum gerçekten.


    Size tavsiyem 10.nesil intel ile rtx3000 serisini almayın ve monstera amd işlemcilerini de istediğinizi söyleyin. Ben şahsen arada sosyal medya hesaplarına yazıyorum mail atıyorum vs. Monster müşteriyi dinleyen bir firma. Birlikte başarabiliriz




  • Özel bir anlaşma yoksa büyük ihtimal bizim milletin amd onyargisi yüzünden getirmiyor olabilirler
  • Amd li model gelmesini isteyen arkadaşlar lütfen monster a iletişim kısmından ve sosyal medya hesaplarından ulaşarak taleplerini dile getirsinler. Monster müşteriyi dinleyen bir firma talebin çok olduğunu görürse amd getirir diye düşünüyorum. Amd beklemeyen arkadaşlar bile yazarsa herkes için faydalı olur rekabet gelir ve fiyatlar düşer.


    Çünkü gerçekten 10.nesil inteller rtx3000 ile çok iyi gitmiyorlar en azından 11.nesilleri bekleyin.

  • İnstadan falan reklamlarına denk geldikçe yazıyorum ama ipleyen yok :) intelle güzel karlı bir anlaşmaları var herhalde.

  • Nasıl ki sizin monster alma gibi bir zorunluluğunuz yok, monster'inde amd işlemci koyma gibi bir zorunluluğu yok. Bir sürü marka var bu kadar uğraştığınıza değmez.

  • Monster satın alanlar ''genelde'' reklamlardan görüp canavar aldım havasında olan bilgisiz kesim. AMD'li laptop gelirse AMD ısınıyor moruq diye almazlar.


    O yüzden böyle bir şey yapacaklarını düşünmüyorum.


    He birde Monster içini filan da doldurmuyor. Çoğu laptop Clevo'dan(ve 1-2 başka üretici) direkt olarak hazır geliyor her şeyi ile Monster sadece kutusunu hazırlıyor. AMD'li laptop üretiyor Clevo,XMG uzun süredir alıyor bu ürünleri hatta.

  • xmg amd kullaniyor, fakat bu sene stok olmadigindann dolayi 4800lu model cikis fiyatindan 100 euro daha fazlaya cikti. Ust modellere zam geldi. Adamlar kac aydir stok bekliyor. Ek olarak, normal bir kullanici icin i7 10870h yazmasi amd 4800h yazmasina gore daha sekil durur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuksws_99 -- 23 Mart 2021; 5:31:9 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.