Şimdi Ara

Monster iade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iyi gunler arkadaslar gecen hafta bir monater almistim abra a5 v5.2 1 hafta kullandim ve aradigimi bulamadim bilgisayarda 15 gun kosulsuz iadeden yararlanmak istiyorum musteri hizmetleri cok ilgili gorunmustu ve bilgisayarda bir hasar olmamasi cizik vs sartiyla geri iade kabul edeceklerini soylemislerdi bende belki iade etmem gerekir dusuncesiyle ekrana bantlanmis jelatinlere bile dokunmadim iadeye gitmeden once bir oneriniz olur mu bunu bahane eder almazlar dediginiz bir sey var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: innovativengineer

Iyi gunler arkadaslar gecen hafta bir monater almistim abra a5 v5.2 1 hafta kullandim ve aradigimi bulamadim bilgisayarda 15 gun kosulsuz iadeden yararlanmak istiyorum musteri hizmetleri cok ilgili gorunmustu ve bilgisayarda bir hasar olmamasi cizik vs sartiyla geri iade kabul edeceklerini soylemislerdi bende belki iade etmem gerekir dusuncesiyle ekrana bantlanmis jelatinlere bile dokunmadim iadeye gitmeden once bir oneriniz olur mu bunu bahane eder almazlar dediginiz bir sey var mi

Hocam ne oldu neden iade ediyorsun?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • innovativengineer kullanıcısına yanıt
    Sn. innovativengineer;

Ürünü neden iade etmek istiyorsunuz bir problem mi yaşadınız ya da sizi mutlu etmeyen şey nedir size bu konuda memnuniyetle yardımcı olmak isteriz.

Üründe herhangi bir fiziksel hasar olmadığı taktirde ürünü iade edebilir ya da başka bir ürüne fiyat farkını vererek geçiş yapabilir ya da üründe herhangi bir teknik sorun ya problem varsa birebir değişim yapabilirsiniz.

Size en uygun seçeneği belirleyip bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Saygılarımızla,

MONSTER Müşteri Hizmetleri

• ürün gayet güzel aslında ama birkaç oyunda istediğim performansı alamadım,kasa en küçük hasarda dağılabilecek potansiyelde onun dışında bataryanın ömrü çok kısa ve çıkarılamıyor olması prizi zorunlu kılıyor bu bilgisayarla benim ünide derslere girmem lazım ve her derslikte priz bulamam.
  • innovativengineer kullanıcısına yanıt
    Sn. innovativengineer;

İstediğiniz performansı alamadığınızdan kastınız tam olarak nedir? Satın aldığınız bu modelimizde GTX960M ekran kartı bulunmaktadır ve bu ekran kartının performansı bellidir. Her oyunda en yüksek detay seviyelerinde performans vermeyecektir. Daha yüksek detay seviyesi ve daha hızlı, daha performanslı bir ekran kartı tercih ediyorsanız o zaman en az GTX970M ve üstü GTX980M 'e sahip modellerimizi tercih etmeniz gerekmektedir. Bu hangi markayı tercih ederseniz edin değişmez bir gerçektir. Çünkü kartın yapabilecekleri ortadadır. GTX970M, GTX960M 'den %25 daha performanslıdır, aynı şekilde GTX980M 'de GTX970M 'den %25-30 daha performanlı dünyanın en hızlı mobil ekran kartıdır. Bu kriterleri göz önüne alarak tercihinizi belirlemenizi öneririz.

Belirli modellerimizin kasaları sert plastikten imal edilmiştir. Dolayısıyla elbette elinizden düşürdüğünüzde ya da notebooku bir yere taşırken kazara çarparsanız hangi marka notebook olsa hasar görebilir. Bu çok doğaldır.

Batarya ömrü konusunda ise size şunları söylemek isteriz.

Güçlü bir notebook dediğimiz zaman aslında bize çokta cömert olmayan yani uzun çalışma süreleri sunamayan bataryalar ile karşılaşıyoruz. Normalde bu tür notebooklarda batarya ömrü tam kullanımda 2-2,5 saati geçmiyor ama güç opsiyonlarını olabildiğince minumuma getirip, ekran parlaklığını en düşük seviyeye alıp, kablosuz bağlantı opsiyonlarını kapattığınızda (LAN portu ile internete bağlandığınızda) bu süre daha da uzayabiliyor. Tabii bu durum notebookta oyun oynama ya da 3D bir çizim tasarım programı çalıştırmadığınız durumlarda ortaya çıkıyor. Yani bu tür güçlü bir notebook satın alırken bizim size tavsiyemiz batarya ömrüne çok fazla takılmamanız. Benzer kategorideki diğer markaları da tercih etseniz değişen pek fazla bir şey olmayacaktır. Nasıl ki Ferrari satın alan bir kişi benzini dert etmiyorsa siz de batarya süresini dert etmemelisiniz. Size zaten yeterli süreyi fazlasıyla sağlayacaktır. Nedeni ise çok açık hem güçlü 5.nesil Broadwell bir işlemci, hem güçlü bir mobil ekran kartı, hem 16GB 'a kadar destek veren 1600-1866-2133Mhz hızında bellekler ve hem de 1 ya da 2 adet HDD & SSD RAID 0 düzeneğinde çalışan diskler ya da M.2 SATA SSD RAID 0 gibi ekstra disk opsiyonları zaten bataryayı ciddi biçimde sömürüyorlar.

Saygılarımızla,

MONSTER Müşteri Hizmetleri

• Bugun iadeyi yaptim.Monsterdakiler gayet iyi ilgilendiler inceleme yapıp hasarsiz oldugunu teyit edince yaptigim sekilde odemeyi iade ettiler iade islemi basladi.islem tamamlaninca hersey tamam olacak onceden 3 demislerdi simdi 5 is gunu dediler iadeye.Kisacasi hicbir sorun yaşamadım monster ile ilgili fikir edinmek isteyen arkadaslar olur diye yazayim dedim

• quote:

ürün gayet güzel aslında ama birkaç oyunda istediğim performansı alamadım,kasa en küçük hasarda dağılabilecek potansiyelde onun dışında bataryanın ömrü çok kısa ve çıkarılamıyor olması prizi zorunlu kılıyor bu bilgisayarla benim ünide derslere girmem lazım ve her derslikte priz bulamam.

Hocam keşke acele etmeseydin okuldaki bir arkadaşım 17.3" lik abra kullanıyor çoğu zamanda okula getirir problem yaşamadı şuana kadar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • NowOrN3wer kullanıcısına yanıt
    Hocam laptop agir ve bataryasi 2 saat zor dayaniyor

• Hangi oyunlar hangi ayarlarda çalışmamıştı, merak ettim söyleyebilir misiniz ?

• Reverse Flash kullanıcısına yanıt
    Cabal 2 ful ayardada en dusuk ayardada nvidia experience optimize ayarda da hemen hemen ayni fps yi veriyordu arada 10 bile degismiyordu 2 ayar arasinda ve gt840 m kullanan arkadas ayni ayarda benden fazla fps ve net goruntu aliyordu.Yeni aldigim laptop a kiyasla soyleyebilirim isinmasi da daha fazlaydi.Ama 3400 liraya aldigin bir gaming laptoptan da cok memnunum her sey kusursuz diyemezsin f/p olarak monster uzerine bulamazsin oyuncuysan.Eger kullanim alanin daha genelse asusun x550jx ini tavsiye ederim vatanda 3300 den 2900 e dusmustu. Ben onu aldim monsterdan daha iyi de daha kotu de oldugu konular var ama tasinabilirligi acisindan ve bataryanin gomulu olmayisindan onu tercih ettim ben

• Hocam pil olayını boşuna kafaya takmışsın. Üstte belirtmiş monster müşteri hizmetleri ve tamamen doğru demiş.
  • adminastör kullanıcısına yanıt
    Adamlar haksiz demiyorum ama o laptop 1 saat yeterken bataryayla suanki 3 saat yetiyor.ayrica 1 saat yetenle oyun oynarken batarya cikmadigi icin performans geregi prize de takili kalmasi gerektiginden batarya ölür en gec 1 yila. Ondan sonra laptop u prize takmadan kullanamam bataryayi degistirmezsem. Ilerisi icin kesin sikinti yaratir

• quote:

Adamlar haksiz demiyorum ama o laptop 1 saat yeterken bataryayla suanki 3 saat yetiyor.ayrica 1 saat yetenle oyun oynarken batarya cikmadigi icin performans geregi prize de takili kalmasi gerektiginden batarya ölür en gec 1 yila. Ondan sonra laptop u prize takmadan kullanamam bataryayi degistirmezsem. Ilerisi icin kesin sikinti yaratir

- Bataryasız kullanırsan elektrik kesintilerinde notebook un ciddi hasar alabilir.
    - Batarya 100% dolduğu zaman direk elektriğe geçer batarya ile hiç bir alakası kalmaz, üzerinden akım sağlanmaz.
    - Batarya yı bir kenara çıkarır hiç kullanmazsan asıl ömrü o zaman biter, mutlaka kullanmak lazım.
    - En az 3 ayda bir mutlaka bataryanın sarjını tamamen bitirip tekrar doldur, bataryanın ömrünü uzatır. (Çok sık yaparsan zarar verir.)
    - Batarya ömrünü en çok azaltan şeyde ısıdır, notebook unun fanı her zaman temizlenmiş olsun, notebook ısınmasın.

• Burada da denk geldim her forumda aynı şey

LİNK
  • adminastör kullanıcısına yanıt
    Keske yazdigin maddelerin alinti oldugunu da belirtseydin

• quote:

Keske yazdigin maddelerin alinti oldugunu da belirtseydin

Eğer düzgün okursan kelimenin içerisinde belirtiyorum. ''Burada da denk geldim her forumda aynı şey''
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.