Şimdi Ara

MONSTER CANAVARLARI DERNEĞİ (677. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14.742
Cevap
120
Favori
965.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 675676677678679
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Naples

    Abra a5 V12.1 düşünüyorum.

    Linux yükleyip kullanan var mı ?

    Herhangi bir distro farketmez

    Hiç yok mu arkadaşlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bios güncellemesi olup olmadığını nasıl kontrol edebilirim.
  • Cihazım 1 aydır serviste. 14 Kasım'da gönderdim, gelir gelmez ertesi gün tekrar gönderdim daha da bekliyorum. Değişim talep ettim hiç oralı olmuyorlar. Millet eften püften sebeplerle iade ediyor, değişim yaptırıyor ben 1 aydır cihazımdan uzağım bütün işlerim sarpa sardı ve ciddi ötesi bir problemim varken değişim yaptıramıyorum. Şaka gibi.

    Umarım başlığı halen takip ediyordur MonsterNotebook.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GAMEHUNTER -- 11 Aralık 2017; 15:9:34 >
  • Telefon numaralarını arayıp teknık kısmına ulaşan var mı? 2 gündür arıyorum açan yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Selam arkadaşlar,

    Monster'ın 3300 tllik modelini gördüm hoşuma gitti fakat aynı fiyat aralığında daha iyisi varmıdır ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tulpar T7 V15.1 17.3 modelinde 120 hz ekran seçeneği üretim aşamasında eklenirse acaba ekran ne marka ve kalitesi nasıl oluyor?
    Markaya çok yabancıyım açıkçası.
  • Anlayamadığım bir şey var ; 15" tulpar serisi laptoplar 3,00 kg ve yine 17" tulpar serisi laptoplar 3,00 kg biraz ilginç değil mi sizce de, acaba bana farklı geldi de?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: monster_guru

    İlk haber benden


    MONSTER DESTEK SAYFASI FOKUS TARAFINDAN ACILMISTIR


    http://www.fokusbilgisayar.com/asp/menu_items.asp?ID=95


    bios update mevcut ve cd de gelen driverlerin cou (ozellikle gfroce olanını beyendim) update edilmiş

    Şimdi Hocam Bu Fokus Bilgisayarın Şirketinin Adresi Ankara'da Gözüküyor. Peki Koskoca Monster Neden Başkant'e Bir Mağaza Açmadı. Yada Açamadımı. Ta İstanbula Gidip Ürünü İncelemek V.s Ankaralıyız Ama Ankarada Mağaza Yok...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: attilahan

    adamalar artık ölü pixel garantisi vermeyeceklerini sölediler bana.. gittiim mekanlarına konuştum.. bide orası bi garip bi yer hiç teknoliji satan bi yer gibi gelmedi bana.. adamlar telefona bakmaktan ilgilenemediler bile.. monsteri ciddi olarak düşünüodum ama orayı görünce vazgeçtim açıkçası..

    monster kullanıcıları gerçekten memnun mu?

    bide adamlar, 100gb hdd si olan , ekranı parlak olan bi modeli daha piayasaya süreceklermiş yakın bi zamanda öle dediler.. bilginize..

    Şu Anda Türkiye De Ki En İyi Teknik Servislerden Birisi MOSNTER. Şimdi Yeni Üyeliğiniz ve Mesaj Sayınıza Bakıyorum da Sadece Şirketi Karalama Kampanyası Başlatmış Gibisiniz. Firmayı Çok Detaylı Araştırdım Sadece Çekemeyenler Bir Kaç Kişi Siz Dahil Olmak Üzere Firmayı Karalamaya Çalıştığınızı Farkettim. Adam 1 Ölü Pixel Olduğunu Fark Ediyor. ve Anında Değişim Yapan Bir Firma Bakın Tamir Demiyorum DEĞİŞİM Yapan Bir Firmaya Neyse...




  • 10.3.2 kullanan var mı? Bir şey sormak iştiyorum.
  • Arkadaşlar yaklaşık 3 hafta önce Monster Abra A5 v11.1.2 model laptop aldım iyi bir makine yalnız sıcaklık konusu beni düşündürüyor. Bilgisayarı aldım alalı tek bir oyun bile yüklemedim. Oyun oynamamama rağmen laptop çok ısınıyor, fanı en fazla ayara getirdiğimde sıcaklık 70-75 arasıyken fan durduğu anda hızlıca sıcaklık 85e kadar yükseliyor.

    Bilgisayarla sürekli çalışmam gerekiyor o yüzden şuan 6-7 saattir açık bilgisayarla ölçtüm bu değerleri ancak ara ara sadece photoshop programını açıyorum ve tarayıcı açık oluyor sadece bunlarla bilgisayarın bu kadar ısınması normal mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: torpilli

    Arkadaşlar yaklaşık 3 hafta önce Monster Abra A5 v11.1.2 model laptop aldım iyi bir makine yalnız sıcaklık konusu beni düşündürüyor. Bilgisayarı aldım alalı tek bir oyun bile yüklemedim. Oyun oynamamama rağmen laptop çok ısınıyor, fanı en fazla ayara getirdiğimde sıcaklık 70-75 arasıyken fan durduğu anda hızlıca sıcaklık 85e kadar yükseliyor.

    Bilgisayarla sürekli çalışmam gerekiyor o yüzden şuan 6-7 saattir açık bilgisayarla ölçtüm bu değerleri ancak ara ara sadece photoshop programını açıyorum ve tarayıcı açık oluyor sadece bunlarla bilgisayarın bu kadar ısınması normal mi?

    NORMAL DEĞİL.
  • teşekkürler kadıköy şubesine gidip durumu izah edeceğim en yakın zamanda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zierox

    İyi geceler.Tulpar 14.1 model laptop sahibiyim.Acababa bu modein klavye ışığını istediğimiz gibi değiştirebiliyor muyuz?yükledim hotkey driverini da orada kbcolorpickeri kullanıp değiştirdiğim zaman bir değişim olmuyor klavyede problem ne olabilir?

    Hocam merhabalar. Monster konusunda tulpar 14.1 sahibi olduğunu gördüm. Bende 2-3 aya almayı düşünüyorum. Memnunmusunuz acaba oyun performansı ısınma durumu nedir ? Bir de şu yüzden çok iyi yada şu yüzden kötü dediğiniz noktalar varmıdır ? Cevaplarsanız çok sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zierox kullanıcısına yanıt
    ( kusura bakmayın pm atamıyorum burdan teşekkür edeyim dedim ) Başkan öncelikle çok teşekkürler vakit ayırıp ilgilendiğin için. Bende aynı senin gibi o modellerin fiyatlarına bakarken keşfettim markayı. Zaten kadıköye çok yakın oturuyorum fakat orda hiç dikkatimi çekmemişti marka. Belki alıcı gözle bakmadığımdandır. Son olarak oyunlardaki akıcılığından ve fps değerlerinden memnunmusun ? Sıkıntı çıkardığı oyun falan çıktı mı ?(optimizasyon sorunlu oyunlar hariç). Birde bugün işlemcinin tam performans vermediğini yeterince vermesi için pc yi iyice zorlamak gerektiğini okudum. Böyle bir sıkıntı sizde mevcutmudur ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar yılbaşından sonra Abra A5 V12.1.2  almayı düşünüyorum acaba yılbaşından sonra zam gelir mi fiyatlara

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar monster tulpar t5 14.1 almayı düşünüyorum. acaba oyun performansı nasıl ? ısınma sorunu varmı ? darboğaz problemi devam ediyormu ? fan sesi çokmu ? kasa bildiğim kadarıyla plastik ve bu ısınmayı çok etkiliyormu acaba ? birde yılbaşı yada 15 tatil öncesi bir indirim olma ihtimali varmıdır ? teşekkürler
  • ButtHead kullanıcısına yanıt
    Ben de yeni yılda stoklara girecek ürün için zam gelip gelmeyeceğini bilmiyorum. Bilen var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FearMaster


    quote:

    Orijinalden alıntı: Onurcan91


    quote:

    Orijinalden alıntı: FearMaster


    quote:

    Orijinalden alıntı: Onurcan91

    Abra a5 v9.2.2 ve abra 10.3 arasındaki farklar nelerdir hangisini tavsiye edersiniz arkadaşlar ?2011den beri notebook almadım çokta ilgilenmiyordum da şimdi bakıyorum fan çıkışı yok batarya gövdeye yekpare bunların avantajları ve dezavantajları ile de bilgi verebilir misiniz ?

    V10.3 kasasının soğutmasına kullanan herkes çok iyi diyor hocam. V9.2 kasasında ise soğutma sıkıntıları çeken çok arkadaş var. Yerinizde olsam yeni kasa alırdım.

    Hocam bu fan çıkışı olup olmaması ve bataryanın yekpare olması ne gibi farklılıklar var bilginiz var mı ?

    Batarya konusunda bir bilgim yok. Fan konusunda gelince v9.2'de fan çıkışı sağda, yani sağ elle mouse kullanıyorsanız oyun ya da yüksek güç gerektiren uygulamalarda elinize sürekli sıcak hava gelecek demek bu. Eski bir lenovo y500 SLI kullanıcısı olarak beni baya rahatsız eden bir durumdu.

    Üstad ben de fanın (özellikle ekran kartının) sağ çıkışlı olması rahatsız ederdi.
    1- Monster ürünü kullanıyor musunuz?
    2- 10.3 modelini düşünüyorum şubatta stoklara girer diyorlar, şubatta da fiyatı yeni yılla birlikte birden fırlar mı?




  • Arkadaşlar dün monster firmasına mail atmıştım 8. nesil işlemcili modellerin ne zaman geleceği ile ilgili. Nisan ayında tüm modellerin piyasada olacağını söylediler. Yani nisana kadar tüm modellerin 8. nesil işlemci olan yenileri piyasada olmuş olacak
  • 
Sayfa: önceki 675676677678679
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.