Şimdi Ara

MONSTER CANAVARLARI DERNEĞİ (672. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.742
Cevap
120
Favori
965.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 670671672673674
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Malthael3 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Cihazınız ile verilen USB 'deki tüm sürücüleri kurabilmeniz gerek. Dilerseniz konuyu 444 26 04 teknik ekibimiz ile paylaşın arkadaşlarımız size memnuniyetle yardımcı olsunlar.

    Saygılarımızla,

    MONSTER Müşteri Hizmetleri
  • Merhaba,

    Öğrenci indirimi kampanyası dışında farklı bir ek indirim bulunmuyor. Sitemizdeki geçerli fiyatlar üzerinden satın alabilirsiniz. 444 26 04 numaralı müşteri hizmetleri numaramızı arayarak arkadaşlarımızdan da mesai saatlerimiz içerisinde detaylı bilgi alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

    Saygılarımızla,

    MONSTER Müşteri Hizmetleri
  • snorlax55 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Ekran kartının tam performans verememesi ile ilgili sizden rica etsek bilgi alabilir miyiz? Arkadaşlarımıza konuyu iletelim ayrıca birdeki test örneği üzerinden ilgili durumu kontrol etsinler. İlginiz için teşekkür ederiz.

    Saygılarımızla,

    MONSTER Müşteri Hizmetleri
  • MonsterMusteriHizmetleri kullanıcısına yanıt
    Onun farkındayım zaten,olacak mı iler ki zamanlarda onu sormuştum....
  • MonsterMusteriHizmetleri kullanıcısına yanıt
    Sordum normal dediler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    Bu konuda size bugünden olacak ya da olmayacak diye kesin bir bilgi veremiyoruz internet sitemizden ve sosyal medya hesaplarımızdan gelişmeleri ve kampanyaları takip edebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

    Saygılarımızla,

    MONSTER Müşteri Hizmetleri
  • EskilerdenBirDost kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Elektronik devre kartlarında yani üzerinden geçen akım her türlü anakart veya ekran kartında Coil Whine yani bobin gürültüsü yer yer karşılaşılan bir durumdur. Sizin yaşadığınız da muhtemelen bu olsa gerek ama bu durum genelde sistemin çalışmasına etki edecek bir durum olmadığından pek önemsenmez. Oyun esnasında yüksek akım çeken bu devre bileşenlerinin ses çıkartıp çıkartmadığını kulağınızı notebook kasasına sıfıra sıfır dayayıp kontrol ettiğinizde elbette bu sesi fan gürültüsünden ayırt edebiliyorsanız duyabilirsiniz ama daha önce de söylediğimiz ve arkadaşlarımızın da size belirtmiş olduğu gibi bu durum normaldir ve her elektronik devre kartında görülmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.

    Saygılarımızla,

    MONSTER Müşteri Hizmetleri
  • abra a5 12.1 imde pubg oynarken ekrana birkac kere touchpad kapatildi bildirimi geldi. oyundan cikip girdigimde bu sefer de caps lock kapatildi bildirimi gelmeye basladi. oyundayken bazen sik sik cikiyor bazen bikac dakikada bir. nedeni nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar herkese merhaba tulpar t7 kullanıyorum, ilk öncelikli olarak sıkıntım bilgisayara girince hdd nin gözükmemesiydi (ssd gözüküyor yerel disk c adıyla anca hdd gözükmüyordu) daha sonra hddyi bilgisayarda yeni birim d olarak aygıt yönetiminden yaptım ancak yenibirim d nin içine hiçbir şekilde bir şey yükleyemiyorum nedeni nedir
  • Son windows güncellemesi ile anlık donma sorunu gitmiştir hele sonunda monsterımdan tam performans alabiliyorum. Herkese geçmiş olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 4InsaneWork

    Son windows güncellemesi ile anlık donma sorunu gitmiştir hele sonunda monsterımdan tam performans alabiliyorum. Herkese geçmiş olsun.

    Bu sefer de masaüstünde sağ tıklayınca donma yapmıyor mu? Ya da chrome, opera gibi programları tıklayınca saniyelik donmalar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu son Win 10 güncellemesi ile bazı masaüstü mouse takılmaları ( Nvidia Optimus kaynaklı) son buldu . Ctrl+Alt Delete, UAC denetiminde meydana gelen takılmalardan bahsediyorum. Ancak masaüstü sağ tık yapınca ya da Chrome'a tıklayınca takılmalar başladı bu sefer. Kayıt defterinden birkaç şey silince sağ tık takılma sorunu halloluyor. (Youtube' da anlatımı var) Uyarayım! Bu silme işlemi ile sağ tık ile çıkan Nvidia ve Intel denetim masası sekmeleri siliniyor. Chrome takılmasını çözemedim. Şu takılmalar Windows 10 Fall Update ile düzelir diye ümit ediyordum. Bu da fos çıktı. Anlaşılan Windows 10 çift ekran kartlı pc'lere üvey evlat muamelesi yapmaya devam edecek. Nvidia Optimus belasından kurtulamadık bir türlü. Ekranı hybrid-ayrık modda kullanmaya devam...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bravado13 kullanıcısına yanıt
    Hahahah aynen kardeşim bende yeni farkettim bu seferde sağtık yapınca donuyor. Ama en azından büyük bir kısmı gitti sorunun şimdi bakalım inşallah yeni update ile onuda düzeltirler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tayfun_1985 T kullanıcısına yanıt
    Üvey evlat muamelesine bende katılıyorum. Nerde windows xp....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun oynarken bataryayı laptoptan cıkarmalı mıyız acaba?
  • abluka1990 A kullanıcısına yanıt
    Hayır bence çıkarmamalıyız =) Ani elektrik kesintilerinde bilgisayarınızın tütme ihtimali var =(
  • Abra a7 düşünüyorum.Tavsiye eder misiniz arkadaşlar?
  • Monster 1050TI ve GTX1060 modellerinin diğer markaların modellerine göre oyunlarda daha düşük FPS aldığı söyleniyor ( bende bir kaç gördüm merak edip baktığımda ) hiç kendi gözüyle karşılaştırma imkanı bulan oldu mu acaba merak ediyorum.

    Yazın 4.000 lira civarına bir laptop alacağım gerçi o zamana kadar 4.200 civarına gtx1060 modeller düşer mi bilmiyorum. dell inspiron 7567 şuanda bildiğiniz üzere bayağı iyi f/p oranı olan bir model ama bazı sorunları var ( ekran ips çıkmıyor ips olanlarda parlaklığı düşük - fare yerine oturmadığı için oynuyor - menteşe yamuk vs vs )
  • @MonsterMusteriHizmetleri bugün benim herhangi bir arama yapmama rağmen monsterdan aradılar ve memnun olup olmadıgımı sordular.küçük bir sorunum oldugunu ilettim ve teamviewerdan baglandılar ve yardımcı oldular.bu hizmetinizi müşteri sayınız arttırkça da bekliyoruz cidden helal olsun.
  • Tayfun_1985 T kullanıcısına yanıt
    sorununuzun çözümünü burda açıkladımhttps://forum.donanimhaber.com/masaustu-donma-sorununa-denenmis-cozum--129607484
  • 
Sayfa: önceki 670671672673674
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.