Şimdi Ara

Monster benim için pişmanlıktır.[Editlendi] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
6.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Olayın monster ile alakası yok Win8 ve daha sonrasındaki işletim sistemlerini harddisklere kurduğunuzda önbelleğin tamamını işgal eder ve %100 kullanıma ulaşır sistemde donmalar çıkar. bu yüzden ssd öneriliyor. zaten normalde ssd varsayılan olarak seçili geliyor siz kalkıp hdd olarak düzeltip adamlara laf atamazsınız.
  • Sorun microsoft da o durumu bende yaşadım format atıp otomatik güncellemelerin hepsini kapattım. Monster ile alakası yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Disk mi cpu mu? Disk ise herkes bununla karşılaşıyor çözümü defender kapatmak. CPU ise virüs var.

    Artık ssdsiz model yok gibi bisey. İlk aldığınız zaman dünya ssdye geçmemişti yaygın değildi. Bunun için pişman olmayın .

    Benim de monsterin beğenmediğim yani pahali olması. Yerli marka daha ucuz olmalıydı(evet biliyorum clevo)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence de daha ucuz olmalı ama eldeki ürün bu. Sonuçta dövizle geliyor yurtdışından ve clevo üretimi cihazlar. Yani clevo kaça satmak isterse +kar marjı + kdv olarak alıp kullanıyoruz biz. Aynı özellikte MSI cihazlar yaklaşık 2k, asus cihazlar ise yaklaşık 2.5k daha pahalı oluyor. Bence fiyatlandırmaları makul kalıyor diğer markalara bakıldığında 😀

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zwanzig

    Bence de daha ucuz olmalı ama eldeki ürün bu. Sonuçta dövizle geliyor yurtdışından ve clevo üretimi cihazlar. Yani clevo kaça satmak isterse +kar marjı + kdv olarak alıp kullanıyoruz biz. Aynı özellikte MSI cihazlar yaklaşık 2k, asus cihazlar ise yaklaşık 2.5k daha pahalı oluyor. Bence fiyatlandırmaları makul kalıyor diğer markalara bakıldığında 😀

    MSI yi hiç bir sekilde ucuza mal edemezsiniz. Asus belki güzel.fırsatlara denk gelir. Ama benim monsterin dengini arkadaşın biri dell markasından aldı. 11 kasım indirimiyle nerdeyse 1050 fiyatina yerine 1050ti li dell aldı. Ben ise monstera taksit yaptırdığım icin bile +200 lira odemistim. Monsterim sitesi ne 11 kasımdan etkileniyor ne çek var ne de uygun taksit yok. Bu yüzden diyorum.

    Ayrıca kendi içine koyduğu hddleri disardan daha ucuza da mal edebiliyorum demek ki bi yerde yanlış politika var

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dell ve hdd konusuna katılıyorum. Ben aldığım dönemde acer vardı neredeyse aynı özelliklerde fakat cihazın soğutma sistemi başarısızdı. Bu yüzden tercih etmemiştim.
    Sonuçta rakipsiz değil hiçbir marka. Hangisi işimize gelirse onu tercih ederiz. 😁

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yaklaşık 1 senedir Abra A5 V9 kullanıyorum.Şu zamana kadar hiç problem çıkarmadı. Ek olarak cihazım SSD'li ve 3.4 saniye başlangıç süresi mevcut olmakla birlikte yağ gibi akıyor. Probleminizin sizin kullanımınızdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrKyle -- 16 Eylül 2018; 15:40:11 >
  • Bu markanın sucu değil bencede sizin bilgisizliginiz bunun üzerine markayı kötüler bu konuşmalarınız çok sinir bozucu teamwiever ile sizinle ilgilenen müşteri hizmetleri bulmuşsunuz daha ne istiyorsanız. Not:monster kullanıcısı değilim samsung kullanicisiyim ve aynı problemi bende yaşadım ve ilk önce markaya bok atmaktansa internette çözüm aradım ve %70 çözüme kavuştum bu bu kadar zor olmamalı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.