Şimdi Ara

Monster Beats By Dr. Dre Studio - Kulaklık İncelemesi (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
497
Cevap
11
Favori
190.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Herkese selam,

    Sırf bu konuya yorum yazmak için üye oldum. Ne kadar boş beleş müzikten sesten kulaklıktan anlamayan insan varsa bu topic'e yorum yazmışya ona şaşıyorum..

    Öncelikle konuyu açan arkadaş öyle veya böyle bir şekilde kendince kulaklık kullanım deneyimini paylaşmış. Bildiği kadarıyla insanlar yorum yazıp konunu mundar etmiş. ilk konuyu açan kişi bile doğru düzgün kulaklığın özelliğini bilmeden kendince yorumlar yazmış.

    Bilen var bilmeyen var;

    1- Active noice isolation farklı bir olaydır, Active noice cancelig ayrı bir olaydır. Yani kulaklık size zaten müzik dinlerken müzik sesinin dışarıya çıkmasını engelleyeceğine dair bir garantide vermiyor, böyle bir özelliğinin olduğunuda söylemiyor. Active noice cancelig, dışardan gelen gürültüleri engellemek veya miminuma indirebilme kabiliyetidir. O B butonuna bastığınızda dışardaki gürültüyü olduğu gibi duyarsınız, normalde direkt gürültüyü mimimum düzeye indirir.

    Sonuç olarak; kulaklıktan çıkan sesin çok olması aynı segmentteki diğer bir çok kulaklığa göre çok iyi bir şeydir. örnek olarak: sennheiser momentium kulaklığı ele alırsak, iphone ile müzik dinlediğinde "5 para etmez bu kulaklık" diye yorum yaptım. Çünkü bu kulaklıktan performans alabilmek için birde kulaklık amfi'sine ihtiyaç var. bu çok kötü birşey. 800 lira gibi bir ücret ödeyip kıytırık yükseklikte bir ses duymak çok ahmakça... Yarı fiyatına alabileceğiniz kulak içi kulaklıklar bile momemtiumdan daha iyi ses veriyor. Dolayısıyla beats'in sesi çok vermesi, yüksek seviyelerde kafa ağrıtması güzel birşey aynı segmentteki diğer kulaklıklar açısından ...
    ha beats'in eksi bir yanı var; sesteki gürültü oranı sesi son seviyelere getirdiğinizde daha fazla oluyor ki buda bu ürünün profesyonel seviyeye hitap etmediğini gösterir. e zaten bu üründe herkesin kabul ettiği gibi pro bir ürün değil ....

    2- Bu testleri yapan arkadaşlar kulaklıkları nerelerine takıp, hangi müzik formatlarıyla test ediyorlar acaba? herkes boş boş konuşmuş ama bir kişide dememişki "ulan 800 lira kulaklığa para verip MP3 formatındaki müzikleri dinliyorum ve bu şekilde test edip buraya yorum yazıyorum"
    Arkadaşlar mp3, sıkıştırılmış bir müzik formatıdır. Bilen var bilmeyen var.. Müzikleri test edecekseniz FLAC formatında müzikler ile test etmelisiniz. Biraz araştırın, herşeyi buraya yazmak istemiyorum ..

    3- Aynı paraya daha kaliteli ürün alırım diyenler var. Kesinlikle alabilirsiniz. Ama test etme kriterleriniz doğru düzgün olsun.. "Ağzı olan konuşuyor" ve "kulağı olan müzik dinleyip buraya yorum yazıyor kıt akılları ile.. Herkesin ses algılama frekansı aynı olabilir mi? ki bu algılama olayı mp3 formatında zaten mümkün değil. Bir insan evladı MP3 formatında müzik dinleyecekse ve bir kulaklığa 200 liradan fazla para veriyorsa geri zekalıdır. Şüphesiz ..

    Her eline klavye alan böyle konulara yorum yazmasın ya! Kimisi var, kendi kulağının vücudunun neresinde olduğunu bilmiyor, kalkmış şu kulaklık böyle, bu kulaklık şöyle diye yorum yazıyor!

    Şuan araştırma halindeyim.
    Muhtemelen Bose QuietComfort 3 siparişi vereceğim yurtdışına gidecek olan bir arkadaşımdan. Geldiğinde burada Beats ile kıyaslamasını yapıyor olacağım.




  • benimde böle bir sıkıntım var aldım ama orjinal mi bilemiyom bi yardım ederseniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EXTACY35

    benimde böle bir sıkıntım var aldım ama orjinal mi bilemiyom bi yardım ederseniz

    Ne aldınız kutunun üzerinde seri numarası var ordan kontrol ediyorsunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar mediamarkt kampanya yapmış 399 lira beats studio eski versiyonu, alınır mı fiyat nasıl sizce??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beats pro beyaz cok cok az kullanılmıs almanya saturnden aldıgım kulaklıgı kutusu vırtı zırtı herseyıyle satabılırım. almak ısteyen olursa fıyat teklıfını mesaj atarsa uygun bır fıyata verecegım. yenısınden hıcbır farkı yok
  • Bende beats studio 2.0 aldım , sorusu olan varsa cevaplarım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beats solo 2 wireless aldım, sorusu olan varsa cevaplarım
  • chakal131 kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl memnunmusunuz bu fiyatı hakediyor mu hala kullanıyormusunuz solo 3 almayı düşünüyorum kararsız kaldım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sa_vas S kullanıcısına yanıt
    parasını hakediyormu bilmiyorum ben müziği basslı dinlemeyi seviyorum ve çok memnunum. youtubeda yabancı incelemelerde solo3 daha derin bass'a sahip olduğunu söylüyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chakal131 kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl memnunmusunuz bu fiyatı hakediyor mu hala kullanıyormusunuz solo 3 almayı düşünüyorum kararsız kaldım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chakal131 kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler hocam iPhone 7 için düşünüyorum malum kulaklık girişinde problem yaşıyoruz artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sa_vas S kullanıcısına yanıt
    kesinlikle öyle. zaten soloyu bunu 1 kez takınca diğerleri kabak tadı veriyor.
  • Wallaha kulaklık ve ses konusunda hiç bilgim Yok baktığım birkaç model var ama onlarında tasarımı kötü geliyor beats solo 3 wirelees de kara kıldım deneyemediğim ve YouTube yada nette solo 3 icin Türkçe içerik bulamadığım için kararsız kalıyorum bakalım siz 2 den memnunsanız 3 te güzeldir herhalde 😄😄

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bugün letgo tarafından birinden beats kulalık aldım elden 1 kalitemi orjinalmi anlamadım nasıl anlarım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SerhanUygur kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba. Bir arkadaştan Monster Inspiration modeli alacağım. Ama Beats’in yeni çıkan Solo3 ve Studio3 serisi kulakları sizce nasıl?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vayy be,ne kulaklıktı ama...Sene 2013 olması lazım.Kulaklıklara olan derin saygımı bana aşılayan nadide kulaklıktı Studio...Beyaz modeli vardı bende.Ses yüksekliği inanılmazdı,basları olağanüstüydü o zamanlar.Elbette rakiplerine göre çok geride olabilirdi ses anlamında ama,liseye giden ve kullandığı en iyi ses veren şeyin nokianın dikdörtgen kontrol pannelli kulaklığı olan ben için büyük bir sıçramaydı.Ayrıca o zamanlar bass heavy şarkılar çok modaydı.Kulaklığı arkadaşımdan 2.el 300 tl ye almıştım...Büyük paraydı tai o zamanlar.Yine bu forumun ileri gelen dolandırıcılarından Vtech-vti tarafından alıkonulup çalınmıştı...Yalnız dışarı bir ses verirdi ki anlatamam,adeda boombox gibi :D
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.