Şimdi Ara

Monster Abra A5 V12.1 kendiliğinden kapanma ve mavi ekran sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle iyi günler dilerim 5 ay önce almış olduğum Monster Abra A5 V12.1 laptobum aldığım günden bu yana bugün ki ile beraber 7. kez bir anda güç keserek kapandı ve ilk defa bugün mavi ekran hatası aldım.Monster notebook web sitesinden desteğe atmış olduğum mesajda ise bana bilgisayarı kadıköy servisine sorunu açıklayan bir not ile göndermemi istediler.

    Kendimi bildim bileli bilgisayar işleriyle uğraşıyorum baya bir tecrübeye sahibim bu güne kadar servise hiçbir bilgisayarımı göndermedim lakin konu laptop olunca işler biraz değişiyor.Çevremde görmüş olduğum yaşanan sorunlardan ötürü ve kişisel bilgilerimle dolu olduğundan bilgisayarımı servise göndermeye de çekiniyorum.

    Monster kullanıcılarından ricam eğer bu sorunu kendim çözebilmem için yapabilecek olduğum şeyler varsa lütfen yardım edermisiniz..?

    Son olarak bir soru daha eğer bilgisayarım bu nedenden ötürü arızalanırsa tamir için gönderdiğimde garanti kapsamına girer mi ?

    Sahip olmak için koskoca bir yazımı heba ettiğim bilgisayarımın başına birşey gelmesinden korkuyorum.Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler...







  • Güç kesilmesi batarya takılıyken mi oluyor?
  • HDD söküp yollayın. Garanti dışı kalmıyor öyle gönderince. Mavi ekran için hata koduna bakın. Bunu yapan programlar var oradan ne ile alakalı mavi ekran verdiğini anlarsınız. Ayrıca 7. defaya kadar hareket etmediyseniz hata yapmışsınız.
  • fuzz123 F kullanıcısına yanıt
    Evet takılıyken çünkü hiç batarya sökülü iken kullanmadım.

    fuzz123, sadece HDDmi? yoksa SSD de dahilmi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sabri28can

    Evet takılıyken çünkü hiç batarya sökülü iken kullanmadım.

    fuzz123, sadece HDDmi? yoksa SSD de dahilmi ?

    Söküp takmada garanti dışı kalmadığını bana söylediler. Siz yine de sorun ve söküp garantiye gönderin kişisel bilgilerden çekiniyorsanız. Gönderirken de belirtin bir sorun olmaz ellerinde çok vardır hdd ve ssd.
  • Arkadaşlar benim model abra a5v12.1 artık bendede boyle hata vermeye başladı çıldırcam oyun esnasında vermiyor örnek cs go maç izliceksiniz harita yuklenırken windows tıkanıyor veya başka bir oyn oynuyosunuz dondu windows çözerken bu olayı mavi ekran verıyor napmam lazım mavi ekranda stopcode yazıyo başka kod yok
  • beyler sorun touch pad driverında ayıgt yöneticisinden sürücüyi komple kaldırın güncelleştirmeleri duraklatın ben sorunu böyle çözdüm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nostistar

    beyler sorun touch pad driverında ayıgt yöneticisinden sürücüyi komple kaldırın güncelleştirmeleri duraklatın ben sorunu böyle çözdüm
    +1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.