Şimdi Ara

Monster Abra A5 V.9.2.(2) Kullanıcıları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
5
Favori
13.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar konuyu tüm monster abra a5 v9.2.(2) kullanıcaları birlikte sorunlarının paylaşımı;yardımlaşarak sorunların çözümü ; kısacası kullanıcılar arasındaki bilgi alışverişini sağlamak amacıyla açtım. Hayırlı olsun...



  • Monster abra v.9.2.2 bilgisayarım bu gün elime ulaştı fabrikasyon hatalı olarak açtım baktım çerçeve ile ekran arasında açıklık var kontrol ederken gözden kaçırmış olabilirler bu gün ve yarın mesaileri olmadığı için pazartesi ulaşıcam firmaya ürünün değişimini istiyorum daha yeni aldım o kadar üzüldümki neden böyle oldu şimdi ne olucak çok endişeleyim bilgisayarın açma tuşuna bile basamadım öyle görünce olduğu gibi paketledim tekrar pazartesi gününü bekliyorum umarım aynı ürünü yapıp yollamazlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayk7478 -- 19 Ağustos 2017; 23:17:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biri yardımcı olsun lütfen deneyimli biri şu an ne yapabilirim telefonları meşgul çalıyo her birimi hemde pazar günü olduğundanmı acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gün aradım sağolsun yardımcı oldular iki numara meşgul çaldı sürekli sonra operatöre bağlandım değişim yapılır yollayın ödemeli olarak dediler bu gün yollıycam direk umarım gelecek bilgisayar sapasağlam olur monster ekibine burdan teşekkürlerimi iletiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Henüz satın alma aşamasında olsamda bu ay içinde bende a5 v9.2.2 alacağım. 1 tb hdd ve 2*2 antenli versiyonunu almayı düşünüyorum. Ama aklımda hala soru işaretleri var ? Anten degiştirmem gerekli mi ? (50 Megabyte internetim - ortalama 35 40 görüyorum ) Diger modellerinden yakın fiyatda daha iyi perfonmanslı olanı varmı ? Üründen memnunmusunuz ? fps oranları video gösterdikleri gibi mi ?@onkuba
  • dostum benim anlattıklarım varya sağolsun monster ürünü aynı gün içinde değiştirdi yenisini yolladı şimdilik bi sıkıntısını görmedim gayet hoşuma gitti ürün cs go da her şey full dust 2 haritasında 250 170 arası oynuyo fps bu bilgisayarın tek rakibi dell inspiron 7567 onuda almayı çok düşündüm ama monster olduğu için ve rgb klavye çok ilgimi çektiği için bunu aldım şu anlık çok memnunum özellikle müşteri hizmetlerinden
  • Ayk7478 kullanıcısına yanıt
    cs de o fpsi alman normal.Benim aklıma takılan degicek mi almama ? Az bir para degil sonuçta.
  • Çok üst düzey oyunlar oynamayı düşünmüyorsan ya da o kadar üst düzey performans ne işime yarar diosan 3500 liraya msi lar var onlardan al çoğu oyunu oynatır çok rahat.
  • Ayk7478 kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlamışsın beni. Tabiki yüksek oyunlarda iyi bir fps almak istiyorum. Ama üründe o ğerfonması veriyor mu ? Yada bu fiyata yakın daha iyi bir ürün var mı ?
  • Şunu söyliyim performans olarak az önce far cry primal oynadım her şey fullde ama serinin son oyunu diye biliyorum daha yeni oyun yani fps falan bakmadım ama çok akıcıydı performans olarak hiç bi sıkıntı yaşamazsın ama ısınması var biraz beni rahatsız etmiyo belki seni eder onu bilemem bak bu fiyata bu ürünün en büyük rakibi dell inspiron 7567 4500 tl vericeksen ya onu al ya bunu her şeyden önce bütçeni belirle öyle karar ver.
  • Selamlar herkese bugün çok şükür satın aldık ve abra a5 9.2.2 bugün elimize geldi daha yeni herşey kuruyorum klavyesi herşey 4 4 lük :) Yalnız aklıma takılan birşey var kendi sitesinden sürücülere baktımda BIOS güncellemesi yoktu acaba gelen BIOS güncel olduğu içinmi koymamışlar siteye onu merak ettim sadece Teşekkürler :)
  • BIOS güncellemesi için servisi arayıp bildiriyorsunuz, TeamViewer ile bilgisayarınıza bağlanıp yapıyorlar.
  • Bende monster abra a5 v.9.2.2 var bilgisayar gta 5i akıcı bi şekilde oynatıo sıkıntı yok sıcaklığıda eh ama pilin bataryası cayır cayır yanıyor elimi süremiyorum neden olur bir çözümü varmıdır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • V9.2 v9.2.2 farkı nedir arkadaşlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayk7478 kullanıcısına yanıt
    Aynı sorunun bendede var sanırım notebookun tam olarak neresinde ekran çerçeve açıklığı var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Orta Seviye Gitarist

    V9.2 v9.2.2 farkı nedir arkadaşlar

    Tek farkı 8 gb ram fazlası var diye biliyorum 9.2.2 de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monster logosu varya onun sağ ve solunda beya açıklık varsı onun dışında yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    A5 V9.2 modeli 8GB 'lı A5 V9.2.2 modeli ise 16GB 'lıdır. Ayrıca İki model arasında bellek farkından dolayı 200 TL fiyat farkı bulunuyor. Bütçenize en uygun olanını tercih edebilirsiniz. Sorularınız olursa 444 26 04 numaralı müşteri hizmetleri numaramızdan müşteri temsilcisi arkadaşlarımızla görüşebilirsiniz.

    Saygılarımızla,

    MONSTER Müşteri Hizmetleri
  • quote:

    Orijinalden alıntı: enesbyrkci

    Monster abra a5 v9.2.1 model bilgisayarımda ekranın alt kısmında monster yazan kısmında gözle fark edilir derecede açıklık var monster yazan kısmının sağ ve sol kısımlarında.Monster teknik servisine gittim ve teknik servise bilgisayarı gösterdiğimde bunda bi sıkıntı yok felan dediler.Monster mağzasına gittim hemen aynı modele baktım ve onda sıkıntı yoktu yani çerçeve lcd panele tam olarak yapışıktı.Belki basit bi sorun gibi gözükebilir ama 5000 tl 6000 tl gibi fiyatlar verdiğimiz için biraz canımı sıkıyo.Satış mağazasından sonra tekrar servise gittim bu normal değil felan dedim.Ondan sonra teknil servisdeki beyfendi alaım o zaman cihazın çerçevesi bakalım dedi.bende servise verdim yaklaşık iki saat sonra gidip aldım baktım yapmışlar gayet güzeldi.Sonra eve geçtim bilgisayarı açtığımda aynı sorunla karşılaştım bilgisayarım çerçevesinde yine açıklık olduğunu gördüm.Çift taraflı bant yapıştırmışlar.Böyle teknik servis anlayışı olmaz.Bana kendilerinin çift taraflı bant yapıştıraklarını söyleselerdi servise hiç vermezdim.direkt olarak çerçeve değişimi yapılsın derdim.Monster ekibine sesleniyorum.Tekrar söylüyorum öyle bi teknik servis anlayışı olmaz resmen beni geçiştirdiler.Çünkü o kadar para verdim ve daha yeni aldığım bilgisayar.Bilgisayardan soğudum resmen.

    Yapma yav, ekran açıkken falan çok belli ediyor mu? Ben de sipariş ettim cuma günü, bugün elimde olacak. Umarım böyle bir sorunla karşılaşmam.



    Bu arada fotoğrafını atabilir misin hocam ekranın?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar bende almayı düşünüyorum beğeniyor musunuz hala artıları eksileri neler sıcaklık değerleri nasıl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.