Şimdi Ara

Monster A5 v9.2.2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu bilgisayarı almayı düşünüyorum.Kullanan arkadaşlar bi bilgi verse memnunlarmı.Veya bu fiyat aralığında başka bi oyun laptopu önerisi olan?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bunu izle yorumları oku. Ben bilgisayarı aldığımda monster incelemesi ile kendi incelemem örtüştü. Adamlar değerlerle oynamıyorlar.

    https://www.youtube.com/watch?v=79xS5EAhpbc
  • fuzz123 F kullanıcısına yanıt
    Alıyım mu bu laptop u iyi mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben aldım ama kullanmak nasip olmadı çok beğenmiştim lakin aldığım üründe 1 gün sonra ölü piksel tespit ettim teknik servis cihaz değişimi yaptı aldığım cihazda da ölü piksel çıktı sonrasında iade aldılar,tekrar yeni ürün siparişi oluşturdular bunda da sistem boştayken 70 derecelerde geziyordu hatta bir keresinde yanıt vermedi ve güç düğmesine basarak kapatmak zorunda kaldım 4598 TL para verip 3 ayrı cihaz denedim ve paramla rezil oldum he bu arada ilk aldığım cihazda Windows 10 Pro OEM key ile kurulum yapmıştım bide o uçtu.Maltepe'den toplamda 4 kere kadıköye gidip geldim yaşadığım vakit kaybını saymıyorum bile elektronik şans işi tamamda bu kadar da şanssızlık olmaz tamam çok ilgililer cihazların özelikleri felan hoş ama ben yaşadığım olaylardan sonra tarafımda uzun vadede güven vermeyen bir cihaz olduğu hissiyatı yarattı.Cihazda kasayı hiç beğenmemiştim özellikle ekranın çıtaları hassastı biraz daha kaliteli olması gerekirdi buna rağmen fiyat performans ürünü diyerekten aldım ama hoş olmayan bir deneyim yaşadım ne yazık ki.

    Şayet almayı düşünüyorsan ve internetten almayacaksan nacizane tavsiyem hemen orada işletim sistemi kur vaktim yok uğraşamam dersende hirenboot tarzı bir flash bellek al yanına ve orda ölü piksel testi yapmandır ekstra olarak işlemciyi felan da kontrol edebilirsin benim gibi sıkıntılar yaşayıp tekrar gidip gelmekle uğraşma bol şanslar dilerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erener32 -- 3 Şubat 2018; 17:26:40 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: erener32

    Ben aldım ama kullanmak nasip olmadı çok beğenmiştim lakin aldığım üründe 1 gün sonra ölü piksel tespit ettim teknik servis cihaz değişimi yaptı aldığım cihazda da ölü piksel çıktı sonrasında iade aldılar,tekrar yeni ürün siparişi oluşturdular bunda da sistem boştayken 70 derecelerde geziyordu hatta bir keresinde yanıt vermedi ve güç düğmesine basarak kapatmak zorunda kaldım 4598 TL para verip 3 ayrı cihaz denedim ve paramla rezil oldum he bu arada ilk aldığım cihazda Windows 10 Pro OEM key ile kurulum yapmıştım bide o uçtu.Maltepe'den toplamda 4 kere kadıköye gidip geldim yaşadığım vakit kaybını saymıyorum bile elektronik şans işi tamamda bu kadar da şanssızlık olmaz tamam çok ilgililer cihazların özelikleri felan hoş ama ben yaşadığım olaylardan sonra tarafımda uzun vadede güven vermeyen bir cihaz olduğu hissiyatı yarattı.Cihazda kasayı hiç beğenmemiştim özellikle ekranın çıtaları hassastı biraz daha kaliteli olması gerekirdi buna rağmen fiyat performans ürünü diyerekten aldım ama hoş olmayan bir deneyim yaşadım ne yazık ki.

    Şayet almayı düşünüyorsan ve internetten almayacaksan nacizane tavsiyem hemen orada işletim sistemi kur vaktim yok uğraşamam dersende hirenboot tarzı bir flash bellek al yanına ve orda ölü piksel testi yapmandır ekstra olarak işlemciyi felan da kontrol edebilirsin benim gibi sıkıntılar yaşayıp tekrar gidip gelmekle uğraşma bol şanslar dilerim.

    Eyvallah yazdığın için ama İstanbul'da yaşamıyorum.Mecburen internetten sipariş edicem.Ayrıca sen şuan hangisini kullanıyorsun veya tavsiye ettiğin bi laptop varmı.Teşekkürler..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İonTuS İ kullanıcısına yanıt
    Ben dün iade ettim henüz karar vermedim araştırıyorum.
  • İonTuS İ kullanıcısına yanıt
    Ben bakmadım laptoba. bende tulpar T7 v13.1 var. Onun incelemesi ile bilgisayar örtüşüyor. İçine sinmezse iade şartın var 14 gün içinde. Monster artı ve eksileri var diğer markalara göre ama diğer üstteki arkadaşa bakma sen. Boşta dediği bilgisayarın cpu %19 ram %22 çalışırken 60 derece alıyor diye iade etmiş. Stres testinde sıcaklık yükseliyor diye dert yanmış. Ölü piksel herkesin canını sıkar ama havadan nem kapmak gereksiz.

    Alayım hiç uğraşmayayım diyorsan msi, asus yönel bir tık düşük bir bilgisayar al en azından bilgisayar genel olarak problem yaşatmaz sana. Monster kullanıcıların bazı bilgileri bildiğini kabul ederek satışı yapıyor. Örneğin free-dos sistem alıyorsun buna kurulumu sen yapacaksın diyor. Ancak monster'da kalite malzemesi ve ses kalitesi iyi değil gördüğüm kadarıyla. Yani kötü değil ama bir asus değil. Ayrıca bilgisayarı çok düz yapıyorlar tasarım namına neredeyse hiçbir şey yok. Fan çıkışları da ince bilgisayar olduğundan ses çıkarıyor. Tabii bunlar benim tespit ettiğim ve önemsemediğim şeyler. Ben oyun oynarken sadece soğutma iyi olsun isterim, sesi zaten hoparlörden alıyorum ve tasarım da umurumda değil. Hataları kendilerine özel kasa ürettirmemeleri. Ceo'larının konuşmasını izlediğimde ona da başlayacaklarını fakat ürün satışı olmadan bunun mümkün olmadığını söylemişti. Monster'ın artıları ise o fiyata Türkiye'de bilgisayar bulamazsın. Aynı özellikleri yakalayamıyorsun. Müşteri hizmetleri gerçek anlamda çok iyi. Her türlü ilgileniyorlar. Parçalarda problem yaşayanı görmedim yani bir asus olmasa dahi 5 yıl kullananı var bilgisayarın. 6 ayda bir ücretsiz macun değişimi yapıyorlar bilmeyenler ve uğraşmak istemeyenler için çok iyi. Ayrıca ürünlerinin arkasındalar. Ben de çok kararsız kaldım ancak iki üç ayarlama ile kullanıyorum bilgisayarı. Benim tespit ettiğim bilgisayarların tek sıkıntısı işlemci fazla ısınıyor. İşlemciyi de kısıp kullanıyorum hiç sorun olmuyor. Bir de ekranın hz muhabbeti var geneli 60 hz. Asus ve msi paneli 75 ve çoğunlukla 120 hz yapıyor. Aklında soru varsa sor hepsini yanıtlarım tarafsız.




  • fuzz123 F kullanıcısına yanıt
    Bilgisayar ile ilgili yaşadığım deneyimden bir haber olduğun için gereksiz yorum yapıyorsun.Ben sadece deneyimimi aktardım diğer konumda da muhalefet oldun her şeyi biliyorsun zaten bitane ss koyduk neymiş efendim %19 cpu bilmem ne resme iyi bak aida64 programında 68 derece resmini görürsün ki 70 lerin üzerinde geziyordu boşta olduğu halde yalan beyanda bulunacak halim yok yeni alınan ve boşta çalışan bir bilgisayarın işlemcisi için yüksek bir sıcaklıktır uzun vade de eline alırsın o cihazı.4600 TL para az bir para değil ve aldığın cihaz donup yanıt vermiyorsa aldığın 3 cihazda sorun çıkartıyorsa soğursun kıymetli bilgilerini kendine sakla yazmış olduğum konu ve mesajlarla alakalı cevap veya yorum yazma lütfen!
  • erener32 kullanıcısına yanıt
    Aida64'de 1. ve 2. çekirdeğin ortalaması 60 derece. Ayrıca yetmemiş sana bir de cam indirip orada bakmışsın orada da 60 derece. Boşta dediğin de bilgisayara cam ile %14 cpu görev yöneticisinde de %19 cpu kullanılmış görünüyor. Bu seviyelerde baktım benim bilgisayarım da 55-65 derece arası gidip geliyor. Bilgisayarın tamamen boşta değil her açtığın program daha da yorar. Bir de mail atmak istedim demişsin onu da muhtemelen google chrome ile açtın ve sistemi ne kadar yorduğunu bilmiyorsun chrome'un. Beğenmedim verdim de şuna hadi anlarım titiz alıcısın da boş yere insanları endişelendirmenin anlamı yok. Zaten adamlar sana 14 gün iade hakkı vermiş ki vermese de tüketicinin haklarından biri bir şekilde mahkemeyle de olsa iade ederdin. Uğraşmamışsın 2 kere ürünü değiştirmişler sonra da sen havadan nem kapıp ürünü vermişsin tamam işte ne güzel. Adam alacak cihazı olmayan şeyleri yazıyorsun burada. Benim bak bakalım yorumlarıma yeri gelince monster'ı gömeriz ve överiz de. Hakkı neyse o ancak senin gibi kıl müşterileri de gördüm mü susamam. Sorun monster'da değil başka bilgisayar olsa bu şımarıklığı yapamayacaktın. Belli ölü pikselin altını değiştirmiyorlar bile. Yani sen buldun bunuyorsun kardeş. Yorum da yaparım istediğimi de yazarım, saçma sapan desteksiz yazıyorsun sonra da laf üstüne laf yetiştiriyorsun.

    Al bak burada bechmark testleri de var oyun testleri de var https://www.youtube.com/watch?v=79xS5EAhpbc Kaç dereceye çıktığı belli bilgisayarın. Boşta ve hatta benchmarkları yaparken 70 gördü max. Bu programın aynısını kurarsın adamlara gösterirsin eğer ki niyetin varsa bilgisayarı kullanmaya. Yok ben 4600 lira verdim her şey mükemmel olacak terbiyesizliğini de yapmazsın. 4600 lira verdiysen git hadi asus al bunun iki tık düşüğünü doya doya kullan. Ölü piksel de bul sonra Asus bölümünde ağla bilgisayarını değiştirmiyorlar ve iade almıyorlar diye.

    Araştırmadan etmeden iş yapıyorsunuz sonra hiç kimse yorum yapmasın olmaz öyle şey herkes bildiğini konuşsun rahatsız olduysan cevaplama olur biter.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: fuzz123

    Aida64'de 1. ve 2. çekirdeğin ortalaması 60 derece. Ayrıca yetmemiş sana bir de cam indirip orada bakmışsın orada da 60 derece. Boşta dediğin de bilgisayara cam ile %14 cpu görev yöneticisinde de %19 cpu kullanılmış görünüyor. Bu seviyelerde baktım benim bilgisayarım da 55-65 derece arası gidip geliyor. Bilgisayarın tamamen boşta değil her açtığın program daha da yorar. Bir de mail atmak istedim demişsin onu da muhtemelen google chrome ile açtın ve sistemi ne kadar yorduğunu bilmiyorsun chrome'un. Beğenmedim verdim de şuna hadi anlarım titiz alıcısın da boş yere insanları endişelendirmenin anlamı yok. Zaten adamlar sana 14 gün iade hakkı vermiş ki vermese de tüketicinin haklarından biri bir şekilde mahkemeyle de olsa iade ederdin. Uğraşmamışsın 2 kere ürünü değiştirmişler sonra da sen havadan nem kapıp ürünü vermişsin tamam işte ne güzel. Adam alacak cihazı olmayan şeyleri yazıyorsun burada. Benim bak bakalım yorumlarıma yeri gelince monster'ı gömeriz ve överiz de. Hakkı neyse o ancak senin gibi kıl müşterileri de gördüm mü susamam. Sorun monster'da değil başka bilgisayar olsa bu şımarıklığı yapamayacaktın. Belli ölü pikselin altını değiştirmiyorlar bile. Yani sen buldun bunuyorsun kardeş. Yorum da yaparım istediğimi de yazarım, saçma sapan desteksiz yazıyorsun sonra da laf üstüne laf yetiştiriyorsun.

    Al bak burada bechmark testleri de var oyun testleri de var https://www.youtube.com/watch?v=79xS5EAhpbc Kaç dereceye çıktığı belli bilgisayarın. Boşta ve hatta benchmarkları yaparken 70 gördü max. Bu programın aynısını kurarsın adamlara gösterirsin eğer ki niyetin varsa bilgisayarı kullanmaya. Yok ben 4600 lira verdim her şey mükemmel olacak terbiyesizliğini de yapmazsın. 4600 lira verdiysen git hadi asus al bunun iki tık düşüğünü doya doya kullan. Ölü piksel de bul sonra Asus bölümünde ağla bilgisayarını değiştirmiyorlar ve iade almıyorlar diye.

    Araştırmadan etmeden iş yapıyorsunuz sonra hiç kimse yorum yapmasın olmaz öyle şey herkes bildiğini konuşsun rahatsız olduysan cevaplama olur biter.

    O fiyat aralığında başka bi laptop önersen?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • fuzz123 F kullanıcısına yanıt
    Bilgisayara chrome kurmadim bile seninle tartismicam ben para verdiğim ürünün sorunsuz olmasını isterim para kolay kazanilmiyor ölü pikselli hatali makineyi kabul etmek zorunda değilim farkli markada da olsa hakkimi arardım ukalalik yapma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İonTuS


    quote:

    Orijinalden alıntı: fuzz123

    Aida64'de 1. ve 2. çekirdeğin ortalaması 60 derece. Ayrıca yetmemiş sana bir de cam indirip orada bakmışsın orada da 60 derece. Boşta dediğin de bilgisayara cam ile %14 cpu görev yöneticisinde de %19 cpu kullanılmış görünüyor. Bu seviyelerde baktım benim bilgisayarım da 55-65 derece arası gidip geliyor. Bilgisayarın tamamen boşta değil her açtığın program daha da yorar. Bir de mail atmak istedim demişsin onu da muhtemelen google chrome ile açtın ve sistemi ne kadar yorduğunu bilmiyorsun chrome'un. Beğenmedim verdim de şuna hadi anlarım titiz alıcısın da boş yere insanları endişelendirmenin anlamı yok. Zaten adamlar sana 14 gün iade hakkı vermiş ki vermese de tüketicinin haklarından biri bir şekilde mahkemeyle de olsa iade ederdin. Uğraşmamışsın 2 kere ürünü değiştirmişler sonra da sen havadan nem kapıp ürünü vermişsin tamam işte ne güzel. Adam alacak cihazı olmayan şeyleri yazıyorsun burada. Benim bak bakalım yorumlarıma yeri gelince monster'ı gömeriz ve överiz de. Hakkı neyse o ancak senin gibi kıl müşterileri de gördüm mü susamam. Sorun monster'da değil başka bilgisayar olsa bu şımarıklığı yapamayacaktın. Belli ölü pikselin altını değiştirmiyorlar bile. Yani sen buldun bunuyorsun kardeş. Yorum da yaparım istediğimi de yazarım, saçma sapan desteksiz yazıyorsun sonra da laf üstüne laf yetiştiriyorsun.

    Al bak burada bechmark testleri de var oyun testleri de var https://www.youtube.com/watch?v=79xS5EAhpbc Kaç dereceye çıktığı belli bilgisayarın. Boşta ve hatta benchmarkları yaparken 70 gördü max. Bu programın aynısını kurarsın adamlara gösterirsin eğer ki niyetin varsa bilgisayarı kullanmaya. Yok ben 4600 lira verdim her şey mükemmel olacak terbiyesizliğini de yapmazsın. 4600 lira verdiysen git hadi asus al bunun iki tık düşüğünü doya doya kullan. Ölü piksel de bul sonra Asus bölümünde ağla bilgisayarını değiştirmiyorlar ve iade almıyorlar diye.

    Araştırmadan etmeden iş yapıyorsunuz sonra hiç kimse yorum yapmasın olmaz öyle şey herkes bildiğini konuşsun rahatsız olduysan cevaplama olur biter.

    O fiyat aralığında başka bi laptop önersen?

    Bir iki tık düşürüp msi, asus bakabilirsin. Ne aradığını ben anlayamadım herkesin önem verdiği şeyler farklıdır benim tek baktığım şey performans.




  • fuzz123 F kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde bende performansa önem veriyorum.Monster istememin amacı müşteri memnuniyeti için uğraşıyorlar.Bizim tanıdık aldı.aldıktan sonra aradı.Monster nasıl memnunmusunuz bi problem felan varmı diye.Bide soğutma sistemi harika.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.