Bildirim
Monk Rehberi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

0 oy
Öne Çıkar
Giriş
-
hocam keşkehttp://forum.donanimhaber.com/m_58386732/tm.htm bu başlık altındaki ilk mesajı editleseydiniz. Böylece konu dağılmamış olurdu. -
Hocam yukarıda gerekli açıklamayı yaptım; o konular temel bilgileri içermiyordu ve o konuların sahibi arkadaşları "Hocam şurayı da editler misin" şeklinde PM yağmuruna tutmak istemedim. -
bence güzel bir rehber olmuş. belki daha detaylı yapılabilirdi. Mesela skiller hakkında daha fazla yorum içerebilirdi. :) ama bence 10 numara rehber. teşekkürler -
Hocam konunun temelini hazırladım henüz, yavaş yavaş genişleticem konunun kapsamını. -
hocam turkce acılımların oldugu fotoların lınklerı patlamıs.düzeltirsen sevınırız.Saygılar -
Linkler sağlam hocam, mesela:
http://img140.imageshack.us/img140/9115/p914.png -
Monka özel silahlar oyun içinde nelerdir ? -
Fistler ve diabolar sanırım..Fistler şu anlık daha iyi gibi görünüyor. Gerçi şu sıralar hangisi expi arttırıosa ona gitmek en iyisi :) -
bende mace var fist ile arasında ne fark oluyor? yani sadece monk kullana bildiği silah diğerlerine göre daha fazlami dmg veriyor? -
quote:
Orijinalden alıntı: xhonez
bende mace var fist ile arasında ne fark oluyor? yani sadece monk kullana bildiği silah diğerlerine göre daha fazlami dmg veriyor?
Fistlerde ve diabolarda genelde sadece monklara ozel ozellikler(sprit regen vs.) Oldugu icin ayrica attack speed'i yuksek oldugu icin tercih ediliyolar. Ama ben de monk oynuyorum ve dagger+shield kullaniyorum. Iyi ozelliklere sahip buldugun cogu silahi kullanabilirsin fazla bir dezavantaji olmaz -
Yakın dövüşmek zorunda, bu yüzden uzaktan dövüşen Demon Hunter, Witch Doctor ve Wizard'a karşı zayıf.
Bunun bir dezavantaj olduğuna katılmıyorum.Çünkü adamların direk yanına uçuran bir sürü skill var. -
17 lv monk olduk bakalim -
Selamlar,
Senin postun ile ilk topici güncelledim hocam.
http://forum.donanimhaber.com/m_58386732/mpage_1/f_/key_//tm.htm#58386732 -
cok guzel kasıyorum bide yanıma yaver alınca değmen benim gonlu yaslı keyfime 27 barbarın kesemdiği act II bosunu 24lvde kestik:) -
bende arkadasla oynarken bossun yanindan ayrilmayip dalan tek benim arkadas barbar hpsi gidip duruyor bende tık yok olsada bi skill bi hp pot tamamdir
30lv oldum bu arada eglenceli baya -
Guest pass verebilecek varmı? -
Merhaba arkadaşlar D3 ü internetten indirdim kredi kartı ile anında key ala bile ceğim bi yöntem varmı kendi sitesinden falan
•Diablo 3 oyunu dijital versiyon.
•1 ad. Diablo 3 oyunu kayıt şifresi, global (tüm dünyada geçerli) versiyon, ürün anahtarı (cdkey).
•Bu üründe kredi kartı ile ödeme geçerli değildir, sadece havale kabul edilmektedir!
•Ürün kutulu değildir, ürün sadece kayıt şifresinden ibaret olduğundan, kargo ile herhangi birşey teslim edilmeyecektir.
GİBİ KENDİ SİTESİNDE VARMI
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CANPOLAT68 -- 15 Haziran 2012; 20:19:58 > -
quote:
Orijinalden alıntı: CANPOLAT68
Merhaba arkadaşlar D3 ü internetten indirdim kredi kartı ile anında key ala bile ceğim bi yöntem varmı kendi sitesinden falan
•Diablo 3 oyunu dijital versiyon.
•1 ad. Diablo 3 oyunu kayıt şifresi, global (tüm dünyada geçerli) versiyon, ürün anahtarı (cdkey).
•Bu üründe kredi kartı ile ödeme geçerli değildir, sadece havale kabul edilmektedir!
•Ürün kutulu değildir, ürün sadece kayıt şifresinden ibaret olduğundan, kargo ile herhangi birşey teslim edilmeyecektir.
GİBİ KENDİ SİTESİNDE VARMI
var. -
iyi rehber ama runeleride acıklasaydınız iyi olurdu. Neyse arkadaslar bikaç sorum olucak
1)Oyunda diğer arkadaslarla ws yapabiliyormuyuz ?
2)1hand ve 2 hand kullanıldığında ne gibi deişiklikler oluyor? Mesela ben elime 2 silah alıyorum ama damage fazla artmıyo
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X