Şimdi Ara

Monitördeki görüntü keskin(yada net mi desem?) değil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Asus VS239HR monitöre sahibim. Video, film falan izlerken görüntü hiç keskin değil. Eski dandik monitörümden hiç farkı yok sanki. Ama aynı filmleri/videoları usb ye atıp Sony marka 40" TV de izlediğimde görüntü cam gibi. Nedir bu monitörün derdi? Videolarda daha keskin görüntü alabilmek için ne ayarı yapmam gerek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulobey10 -- 1 Şubat 2014; 21:24:45 >

• kullandığın kablodan veya girişten olabilir mi acaba. Benim monitörde hdmi dvi'a göre daha keskin ve canlı renkler veriyor. Birde monitör ayarlarında otomatik kalibrasyon veya farklı görüntü modları varsa onları da kurcala. Ayarları kurcalarken alttaki siteye göre siyah beyaz seviyeleri gibi ayarları yapabilirsin.

http://www.lagom.nl/lcd-test/

Orijinalden alıntı: sulobey10

Beyler Asus VS239HR monitöre sahibim. Video, film falan izlerken görüntü hiç keskin değil. Eski dandik monitörümden hiç farkı yok sanki. Ama aynı filmleri/videoları usb ye atıp Sony marka 40" TV de izlediğimde görüntü cam gibi. Nedir bu monitörün derdi? Videolarda daha keskin görüntü alabilmek için ne ayarı yapmam gerek?

içinden çıkan dandik hdmi kablosunu kullanıyorsan öyle olur kaliteli birşey al

inca 3d 1.4a 1.8 mt
  • DVI kullanıyorum. Kutunun içinden çıkan kablo. Birde çok önceden(6-7 yıl önce) kalma bir DVI kablosu var. Birde HDMI var 3 MT 15 TL ye almıştım zamanımda. PC yi HDMI ile PC ye bağlayınca da görüntü son derece güzel...
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.