Şimdi Ara

Monitör-Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biliyorum bu konu forumda milyonlarca kez tartışıldı.Ama benim hala merak ettiğim birkaç soru var.Vatan bilgisayarda viewsonic markalı hdmi,dvi,analog girişli,2 ms tepkimeli,dahili speakerı olan full hd bir monitör buldum.Yazılan yorumlarda çok olumlu gerçekten.Fiyatıda çok makul.Ama bu monitörleri ps3'e bağlarken en iyi görüntü almak için hdmi kablo mu yoksa dvi to hdmi mı kullanmalıyım.Bide dvi to hdmi kablo nasıl oluyor ? monitöre dvi damı yoksa hdmidan mıı bağlıyoruz nasıl oluyor açıklarsanız sevinirin.Şimdiden bana yardım eden herkese teşekkürler.

• Dvi, HDMI'ın ses taşımayanı olarak biliyorum.Ben monitörüme DVIdan bağladım ve görüntüde hiçbir sorun yok.HDMIdan farkı yok yani
  • ikiside 1080p görüntü aktarıyor fark yok dvı ses taşımıyor hdmı seste taşıyor tek fark bu
  • Kardeş donanımsal bir fark yok ama bazen hdmi ile dvi arasında yazılımsal farklar oluyor, ama benim önerim hdmi
  • Öncelikle teşekkürler.Valla bende sizin dediğiniz gibi biliyorum ama bir kaç ay önce bir konu açılmıştı.Tvlere hdmi ile bağlayın , mönitörlere ise dvi to hdmi ile bağlarsanız daha iyi görüntü alırsınız diyordu.Ben tabi monitör almayı düşünmediğim için fazla dikkat etmemiştim.Neyse zaten fazla bir görüntü farkı olucağını düşünmüyorum.10 tl ye dark marka bir hdmi kablo bulmuştum.Bu yeterli olur herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snaxyz

Öncelikle teşekkürler.Valla bende sizin dediğiniz gibi biliyorum ama bir kaç ay önce bir konu açılmıştı.Tvlere hdmi ile bağlayın , mönitörlere ise dvi to hdmi ile bağlarsanız daha iyi görüntü alırsınız diyordu.Ben tabi monitör almayı düşünmediğim için fazla dikkat etmemiştim.Neyse zaten fazla bir görüntü farkı olucağını düşünmüyorum.10 tl ye dark marka bir hdmi kablo bulmuştum.Bu yeterli olur herhalde.

uygun fiyata altın uçlu hdmı kablolar oluyo onlardan al

pahalıya kaçma ama en basitinden en ucuzundanda alma

• quote:

Orijinalden alıntı: ylönen

quote:

Orijinalden alıntı: snaxyz

Öncelikle teşekkürler.Valla bende sizin dediğiniz gibi biliyorum ama bir kaç ay önce bir konu açılmıştı.Tvlere hdmi ile bağlayın , mönitörlere ise dvi to hdmi ile bağlarsanız daha iyi görüntü alırsınız diyordu.Ben tabi monitör almayı düşünmediğim için fazla dikkat etmemiştim.Neyse zaten fazla bir görüntü farkı olucağını düşünmüyorum.10 tl ye dark marka bir hdmi kablo bulmuştum.Bu yeterli olur herhalde.

uygun fiyata altın uçlu hdmı kablolar oluyo onlardan al

pahalıya kaçma ama en basitinden en ucuzundanda alma

Kesinlikle zaten benim alıcağımda altı uçlu.

http://www.hepsiburada.com/Liste/dark-15-metre-altin-kaplamali-v13-1080p-hdmi-kablo-dk-hd-cv13l150/ProductDetails.aspx?productId=bs130226&categoryId=84120

Bunu almayı düşünüyorum.Gayet yeterli bence.

• Peki arkadaşlar vga monitöre nasıl bağlayacağız hanımla bu ara cok kavga ediyorum ucuz yollu bi şekilde bilen varsa anlatsın da monitöre geceyim bari
  • Her monitöre bağlıyamazsınız kullanacağınız monitörün hdcp destekli olması gerekiyor
  • Ben Mevcut PS3 ümü Dvi dan bağladığım monitörde kullanıyorum. Fakat Sadece PS3 için monitör alınacaksa kesinlikle almayın. He mevcut monitörünüzü değiştirmeyi düşünüyorsanız HDMI girişli bir monitör çok iyi olur. Fakat Sadece PS3 için TV değilde Monitör almayı düşünüyorsanız kesinlikle almayın. 100-200 lira daha verin 22" lik FullHD tv alın. Çünkü TV ler sadece film izlemek ve oyun konsolları ile oyun oynamak için optimize edilmiş cihazlardır. 22" FullHD tv de aldığınız görüntüyü ne ile bağlarsanız bağlayın 22" FullHD bir monitörden alamazsınız. Çözünürlük tepkime süresi ve bağlantı şekiller benzer olsada Tv de alacağınız konsolun görünütüsünden sonra monitörde göreceğiniz görüntü bir çok kullanıcının midesini bulandırabilecek kadar kötüdür. Kısacası Sadece PS3 için kesinlikle monitör almayın. Aynı boyutta olsa bile TV alın.

• samsung 23 inc bir monitorum var buna ps3 cihazını bağlamak istiyorum,televizyonumda diğer bir ps cihazı bağlı..

samsung monitor dvi destekli

linkteki kablo bunun için yeterlimidir acaba ?

http://urun.gittigidiyor.com/Tasco-PS3-Hdmi-to-Dvi-Kablo_W0QQidZZ41038529

eğer bu kablo olmazsa olan bir kablo için link alabilirmiyim bilen arkadaşlardan..

iyi günler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rumi

samsung 23 inc bir monitorum var buna ps3 cihazını bağlamak istiyorum,televizyonumda diğer bir ps cihazı bağlı..

eğer bu kablo olmazsa olan bir kablo için link alabilirmiyim bilen arkadaşlardan..

iyi günler..

Evet bu kablo işinizi görür. Bir deneyin de hem TV de hemde Monitör de PS3 kullanan biri olarak görüşlerinizi bize bildirirseniz çok iyi olur. Özellikle görüntü kalitesi olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre Candemir

quote:

Orijinalden alıntı: rumi

samsung 23 inc bir monitorum var buna ps3 cihazını bağlamak istiyorum,televizyonumda diğer bir ps cihazı bağlı..

iyi günler..

Evet bu kablo işinizi görür. Bir deneyin de hem TV de hemde Monitör de PS3 kullanan biri olarak görüşlerinizi bize bildirirseniz çok iyi olur. Özellikle görüntü kalitesi olarak.

tşk. electroworlde uğradığımda ordan HDMI male to DVI 24+1 male kablo aldım altın uçlu 23 tl idi
    psn hesabında ilk bağlandığında karıncalanma olsada oyunlarda herhangi bir sıkıntı olmadan pırıl pırıl oynanıyor
    netliği gayet iyi fifa 2011 pc 'de oynadım onun kadar olmasada grafiklerini beğendim..

şuan ses için uygun çevirici arıyorum o konuyuda halledersem iyi olacak..elimde extradan monitorum olduğu için,psn'de iken tv den uzak kalmamak için böyle tercih ettim..
    insanın odası için gayet iyi bir tercih monitor ile oynamak..düşünenlere öneririm montörleri uyumlu ise..lakin ses için araştırsınlar..eğer converter bulursam sizlerle paylaşırım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.