4k 240hz için dsc (sıkıştırılmış) ile destekli alabiliyorsunuz, dsc'siz (sıkıştırılmamış) 3840x2160 240hz 4:4:4 full rgb 10 bit görüntü için bant genişliği yetmiyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda505 -- 9 Ekim 2024; 5:31:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
OLED & MiniLED Monitör Seçimi 2025 (45. sayfa)
-
-
İyice çorba oldu muhabbet 4K 240HZ kablo gerekli bize.
-
Bu kabloyla 4k 240hz görüntü alabiliyorsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda505 -- 7 Ekim 2024; 20:21:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ehh tamam o zaman beklemeye devam kargoyu.
-
Burda hem daha adı duyulmuş hem de aynı Gbps ve 2 adet alabiliyorsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGogol -- 7 Ekim 2024; 22:57:56 > -
Bize 4k 240 Hz vermeside gerekiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kaynak: https://www.rtings.com/monitor/learn/hdmi-vs-displayport
Sıkıştırılmamış native hz degerleri.
-
Aynı kalitede kablo değil ucuz olmasının nedeni
Ugreen kaliteli kablo üretmiyor ucuz kaliteliteli olarak KabelDirekt var
Eskiden amazondan ucuza Ugreen telefon şarj kablosu alırdım (en az 10 tane almışımdır) çok çabuk bozulurdu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 7 Ekim 2024; 23:26:54 >
-
Club3D kaliteli iyi bilindik marka.
Since 1997, Club3D with their head office in The Netherlands has been offering solutions for the audio video market through a wide range of partners and distributors and sales offices in Germany and Canada
Club3D is well known in the IT market for the production and sales of Video Graphic Adapters (GPUs) from SIS to AMD to S3 to nVidia. We have an extensive knowledge and progressive understanding of the video, gaming and visual market. Today, Club3D is a company with a clear vision to accessorize your pc-system/notebook/tablet. We offer a wide range of high quality connectivity products, such as adapters, cables, docking stations, (MST) hubs. It is our goal to expand towards supporting your connectivity needs to optimize the use of your pc-system/notebook/tablet and its visual capacity
https://www.amazon.com/stores/Club3D/Club3D/page/2E7B32CE-717C-44C2-89D0-CA3BFF879D02
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda505 -- 8 Ekim 2024; 0:0:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Nasıl yani hocam hangisi kaliteli tam olarak?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tabloya görede HDMI 2.1, Displaypor 1.4 den çok daha iyi renk kalitesi sunuyor
-
Aksine ben de çok ugreen ŞARJ kablosu aldım deneyimledim bozulma yaşamadım ancak konu kıyası bu değil. Ben ugreenin hdmi 2.1 modelini xbox için 4k 120hz televizyonumda kullanıyorum bir problem yaşamadım. Malzeme kalitesi hakkında bir yorum yapabilmek için içini açıp tek tek kabloların çaplarını , kaplamalarını ve shield yerlerine bakmak gerekir ki benim böyle bir deneyimim yok. Ancak kağıt üstünde olay Gbps olarak konuşuluyor dolayısıyla o kadar paralar verilmez hdmi 2.1 için
DP 2.1 hariç tutuyorum, 80 gbps ile max teknoloji şuanlık o
-
club 3d KabelDirekt markalar çok daha iyi ikisi arasında club 3d daha iyi Ugreeni salla
-
Hayır AYNI RENK kalitesi sunuyorlar ancak FARKLI HZ değeri sunuyorlar
-
Bu teoriye göre 4k 144 hz 2 monitörü 60hz lock yaparsam ve birine hdmi 2.1 birine dp 1.4 takarsam 10 bit senaryosunda aynı renk kalitesini alacaksınız
-
Önemli olanda o zaten
Yüksek Hz renk kalitesini düşürmemesi
-
Bu da çok yanlış bir yorum deneyiminiz var mı 4 kablo ile de peşinen öneride bulunmuşsunuz? Yazılan Gbps değerlerini veriyor ise geri kalan şey kırılma bükülme gibi dış kaplamaya yorum yapılabilecek şeyler. Farkındaysan Club3d için dandik yada kötü demedim, fiyat farkına atıfta bulundum.
-
renk kalitesinde bir düşüş yok 10 bit 10 bittir, hiç bir türlü native 4k 240 alamıyorsun bundan bahsediyorum ben. Sadece dp 2.1 kullanabilirsin.
-
Kesinlikle
Link koyman sayende ucuza kaliteli 537 tl ye Club 3D HDMI 2.1 aldık (Avrupa fiyatı 25-30 euro)
KabelDirekt HDMI 2.1 (9-10 Euro)
-
Tablo koyuyorsun tabloda ne diyor 4K 10Bit (HDMI 2.1 153Hz) 4K 10 Bit (DP 1.4 97Hz)
Monitörde çıkışı Displayport 1.4 ise DP 2.1 kablo kullansan bile sonuç 4K 10 Bit (DP 1.4 97Hz) olur
Monitör çıkışı DP 1.2 ise Displayport 2.1 kablo kullansan bile sonuç 4K 10 Bit (DP 1.2 66Hz) olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 7 Ekim 2024; 23:58:23 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X