Şimdi Ara

Monitor Minor ile Çocuklarınızı Koruyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
93
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çocuklarınızın tehlikede olduğunu düşünüyorsanız güvenlik ve takip yazılımlarından destek alabilirsiniz. Günümüzde teknolojinin gelişimi henüz yürümeyi öğrenememiş çocukların bile android cihazlarla tanışmasına imkan sağlıyor. Bu çocuklar büyüdüklerinde tüm hayatlarını telefonlarında yaşamaya başlıyorlar. İzledikleri filmler, arkadaşlarıyla olan yakınlıkları, gidecekleri mekanların adresleri ve her şeyi çocuğunuzun telefonunda bulabilirsiniz. Peki monitor minor ne yapıyor?

    Monitor minor, çocuğunuzun android cihazını canlı olarak izleyebilmenizi sağlıyor. Telefon görüşmeleri, mesajlar, kamera görüntüleri ve birçok ayrıntılı şekilde telefon üzerinde hakimiyet kurabilirsiniz. Bu sırada telefon sahibine herhangi bir bildirim gitmez ve çocuğunuz monitor minor yazılımını fark edemez. Arka planda sessiz bir şekilde çalışan yazılım, ebeveynlerin çocuklarını tehlikelerden koruyabilmesi ve gerektiğinde çocuklarına müdahale etmekte geç kalınmaması için üretilmiştir.

    Monitor Minor ile Çocuklarınızı Koruyun


    Siz de çocuğunuzun güvende olup olmadığından endişeleniyorsanız www.monitorminor.info adresiyle monitor minor yazılımına sahip olabilirsiniz. Merak ettikleriniz ve yazılım hakkında her şey bu adreste bulunmaktadır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seohizmetleri -- 14 Temmuz 2017; 11:17:48 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.