Şimdi Ara

MÖNİTÖR LAZIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • x box ıcın monıtor alcam..bu konular daha once konusulmus olabılır ama ben 3 tane ornek vercem ve sızden hangısının en ıyı oldugunu ogrenmek ıstıyorum..oylama yapcam burda hangısı en fazla oyu alırsa o monıtoru alcam..ama lutfen oy kullanırken kendınız alacakmıs gıbı secım yapın..ve oyunuzun degerını bılın cunkı sadece 1 oy hakkınız var ona gore.. lınklerı verıyorum..

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=986&productId=bd50172#tablnk

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=986&productId=bd50201

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=986&productid=bd50508#tablnk

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=986&productid=bd81072&SKU=BD81645

4cu lınktekı 19 ekran bıraz daha basıt bısey.. ama ben sadece x box360 baglamak ıcın alıyorum..fılm veya baska bısey ıcın degıl..zaten pc ım kotu ekran kartıda yaramaz.yanı ben bunu dukkana alıp x box 360baglıcam..bunu alsam x boxta goruntu nasıl olur..dıgerlerının yanında performansı bana yetermı arada cok fark olurmu..yarı yarıya fıyat farkı var aralarında.. ama sırf oyun ıcınde olsa aradakı goruntu farkı cok buyuk deyıp paraya kıy onumu al dersınız..kredı kartıyla alacam zaten..durumda pek ıyı degıl..ne dıyorsunuz arkadaslar bı el atın..OYLAMA BAŞLASIN....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi indiana79 -- 2 Nisan 2008; 17:38:14 >

• SAMSUNG SYNCMASTER 2232BW 22" 2ms DVI WIDE SCREEN LCD MONİTÖR

2. link diğerlernin tepkime süresi çok fazla 2 ms idealdir.
  • dıgerınde hdmı var ayrıca samsungun yanlıtı bı olayı var..2 ms grıden grıye 2 ms sıyahtan grıye 5 ms..

yanı eger dıger monıtordekı sıyahtan grıye 5 ms yse ıkısıde aynı monıtor..hdmı sıde benı cezbedıyor..
    kafamda aslında 2232 bw vardı ama bunları gorunce bıraz dusunmeye basladım..oylama devam etsın bakalım bıraz daha fıkır edınelım.fırkrın ıcınde sagol arkadasım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Absürd

SAMSUNG SYNCMASTER 2232BW 22" 2ms DVI WIDE SCREEN LCD MONİTÖR

2. link diğerlernin tepkime süresi çok fazla 2 ms idealdir.

+2232
  • tabiki HP 22
  • hp 22 bencede. Tepkime süresini 5 yada 2 olması bişey farkettirmez. Göz zaten 16ms den düşüğünü algılayamıyor...
  • ınceledıkce bı suru monıtor cıkıyor.. bırı almıs samsung 2232 bw den kat kat daha guzel goruntusu var dıyor monıotr bu lg nın

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=986&productid=bd49876#tablnk
  • hepsinden al birar tane olsun bitsin
  • espırı manyaktı az daha gulmekten altıma yapacaktım
  • quote:

Orjinalden alıntı: indiana79

espırı manyaktı az daha gulmekten altıma yapacaktım

ne mutlu seni güldürmek
  • Bende LCD alıcam ama ben ya 226BW yada 2232 Bw alıcam.

Bakalım senden once alırsam (Cumartesı) sana bilgi veririm iyi veya kötü diye.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kén

Bende LCD alıcam ama ben ya 226BW yada 2232 Bw alıcam.

hocam sende 2sinin al bitsin sorun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kingofjava

quote:

Oldu görürsem söylerim.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Kingofjava

quote:

Oldu görürsem söylerim.

• samsung 2232bw al ben aldım gayet menunum oyun için süper...
  • Kesinlikle Samsung 2232BW
  • Hp'nin netlik olarak çok kaliteli kontrast gösterdiği söyleniyor ama bende 22 Samsung var gayet memnunum.
  • Kontrast oranları 3000:1 olmasındandır. Gerçi Samsung da aynı herhalde. İkisi de görüntü bakımından oldukça iyidir. Ama Samsung biraz daha parlak gibiydi sanki.
  • sanırım samsung bizi birazcık kandırıyor
    esasen bu 2 ms griden girye
    ama esas olan genelde 5 ms falan
    bende yeni 226 bw aldım 2232 nın ıkız kardesı ama gorunus olarak bence daha sık 330 ytl ye buldum 2 el tavsıye ederım hoş monıtor
    bide şu 2232 ıle 226 bw arasında ne gibi bi fark var tam olarak dış görünüş haricinde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuRRoUnDeR -- 4 Nisan 2008; 14:37:11 >
  • dıs gorunusu harıcınde hıc bır fark yok.. fakat samsung 2232 bw lerın sorunlu oldugunu okudum bı cok yerde.. bı ugultu gelıyormus monıtorden.. ben kararımı verdım benq x2200 alıyorum 22 ınc.. samsung 2232 bw yle goruntusu kıyaslanamıcak kadar renklıymıs..blacklaht daha azmıs samsungtan..ren gamı yüzde 92 ymıs super denılebılır..hp 22 dende ıyı oldugunu duydum..hp nın renk gamı yuzde 72 ..secımım benq olacak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi indiana79 -- 4 Nisan 2008; 18:04:54 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.