Şimdi Ara

Mondial Xtreme-Max

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu motoru yeni aldım. 700 km yaptım bile kısa sürede. Başka kullanan ya da soracak sorusu olanlarla bu konuda konuşabiliriz.
    Bu arada 0 olarak 4100 tl ye aldık motoru.
     Mondial Xtreme-Max

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @rd@ -- 27 Temmuz 2016; 23:29:51 >

• Merhabalar öncelikle hayirli olsun. Yakit ve titreme konusunda bilgi verirmisin? Uzun yol yaptiniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantastik17

Merhabalar öncelikle hayirli olsun. Yakit ve titreme konusunda bilgi verirmisin? Uzun yol yaptiniz mi?

Teşekkür ederim. İlk aldığımda depoyu tam doldurmuştum. 280 kmde benzin bitti ve yedek depoya geçtim. Bu sarfiyat ilerleyen zamanda azalacaktır. 300 kmnin üzerine çıkarım diye düşünüyorum. Titreşim tabiki var ama kesinlikle fazla diyemem. Bugün virajlı dağ yolunda 80 km kadar yol yaptım. Yolculuk kesinlikle işkenceye dönmedi, hem sele rahatlığı hem de titreşim açısından gayet tatminkardı. Ama tabiki sizin kriterleriniz önemli, kesinlikle sürmeden karar vermeyin.
    Hafif tepelere tırmanıp ucundan hoplayıp zıpladım da motorla. Gerçekten çok keyifli ve bu işlere yeni başlayan biri için yeterli. Ama hız açısından kesinlikle bir şey beklememelisiniz. Zaten arazi odaklı bir motordan hız beklemekte saçma olur. İbrede en fazla 110 görürsünüz. 95-100 sabit gidersiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.