Şimdi Ara

MONDİAL CİLER BURAYA (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
534
Cevap
3
Favori
175.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dostum rakam verir misin, bir fikrimiz olsun? Biri motor kapağı sökülmesi için 1 YTL ödediğini söyledi. Doğru mu?
  • merakınızı gidereyim de bitsin bu garanti işçiliği muhabbeti.

    komple motor açma kapama 4 saat 60,00 ytl
    motor indirme bindirme 2 saat 30,00 ytl
    ön amortisör değişimi 12,50 ytl gibi
  • bu fiyatlar fabrikaya fatura ettiğimiz fiyatlar aynı işlem bedelli yapılırsa tabiki çok çok farklı
  • Yukarıda yazdığınız işlemleri belirttiğiniz zamanda yapabiliyorsanız, donanımlı ve gerçekten zengin bir ekibe sahipsiniz ve sıkı çalışıyorsunuz demektir. Bu rakamlarla mekan ayakta kalır mı?

    Dediğim de tam bu işte: (Tekrar söylüyorum, lütfen üzerinize almayın.) Normal yolla müşteri tutamayanlar için "Akmasa da damlar!" çeşmesi.
  • bu işlemler yarım saat yada 1 saat fazla zamanda yapsınlar sorun değil daha da geç yapıyolarsa hiç ustayım diye dolaşmasınlar gidip bi yerde çırak olsunlar.
  • Bir mondial servisi (Kesinlikle tanınan ve işini iyi bilen bir usta.) Ön amortisör keçelerinin değişimi için 15 gün (Keçeler elinde hazırdı!) 4 000 km bakımı için 5 gün motorun atölyede kalması gerektiğini söyledi de, o yüzden sordum bu kadar!
  • quote:

    Orjinalden alıntı: zenginmondial

    merakınızı gidereyim de bitsin bu garanti işçiliği muhabbeti.

    komple motor açma kapama 4 saat 60,00 ytl
    motor indirme bindirme 2 saat 30,00 ytl
    ön amortisör değişimi 12,50 ytl gibi




    slm arkadaşım bende mondial 150ZC var. Aslında çok güzel motor ama çok nazik hırpalamaya gelmeyen motor yani asfalt üstünde gideceksin sadece ama arıza yapmayacak diye bişey yok sonuçta çalışan bi makina Ama biz bu motoru garantili olsun diye 0 km aldık. Ve garantili olduğu için uğraştığımız durumlar Daha önce manifolt yırtılmıştı benden manifoltu garanti karşılamıyor deyip para istediler ayrıca 1 ay sonrada karbüratör değişti garanti karşılıyor işçilik ücreti istediler. Dün 2000 bakımına gittim yağı değişti buji değişti ve bakım için işçilik ücreti istediler. Peki sen şimdi mondial servisiysen sana sorabilirim herhalde Bu mondial hangi parçaları garantili ücretini ödüyor. Hangi parçaları garanti dışı birde ben her servise gittiğimde işçilik ücreti ödemek zorundamıyım.

    Şimdiden Teşekkür ederim umarım cevap alabilirim




  • garantiye giren parçalar için kesinlikle işilik ödemeyin. servis garantiden değişen parçaların işçilik ücretlerini fabrikadan alıyo zaten. bakıma gelince ilk bakım ücretsizdir. sadece yağ ücreti alınır. diğer bakımlar ise ücretlidir. yani garanti dışında yolunuz servise düşerse ücret ödüyosunuz.

    motor aksamı segman, piston, krank, slindir gibi parçalar kullanıcı hatası değilse 2 sene garantilidir. diğer parçalar fabrika hatası değilse o da belli bi süre içinde servise gidip sorun var diye belirtmek lazım. çünkü biz garantiden fabrika hatası olan bi parçayı 2-3 ay sonra istediğimizde fabrika dönüp diyo ki şimdiye kadar nerdeydi biz nerden bilelim kullanıcı hatası olmadığını. bi yerde haklılarda. bazı servislerde öyle şeyler oluyo ki. akü de ilk 6 ay garantilidir. 6 aydan sonra hiçbi şekilde garantiye girmez.

    umarım bi faydası olur.
  • teşekkür ederim arkadaşım
  • Aydın Germencikteki mondial servisi beş para etmez.
  • aydınlısınız nazilliye gidip yetkililerle bizzat görüşün bence. en iyi hizmeti almak sizin de hakkınız. hem fabrikayı görmüş olursunuz. o kadar büyük ki içi tıka basa yedek parça dolu. kesinlikle emin olun mondialde bu sene de yedek parça sıkıntısı olmıcak.
  • Bende de mondial 100 kh var arkadaşlar


    işte bu da benim motorum

  • Regülatörüne dikkat et, yakında servise işin düşecek ama, garanti kapsamı dışı!
  • hangi motorda regülatör garantiye giriyo ki ?? niye bu kadar ön yargılısınız anlam veremiyorum. bişeyi alırsanız ne olursa olsun onu kullanan bozar. otomobil için de bu geçerli hesap makinesi için de!!!
  • Kullanıcı hatası yoksa, garanti kapsamındadır. Ama fotoya dikkat ettiniz mi? Far ampulü de en az 50-60'tır kesin. Bu anlayışa en kaliteli regülatör ne yapsın? Dünyanın en pahalı elektriğini bedava zannediyor arkadaşlar!!!
  • abi beşer şaşar derler hemen düzeltelim. bu kadar zamandır okuyorum farkına varamamışım demekki. Öğretmenim. klavye ile bir iki harfi bilmeyerek yanlış bastığım için bana yazıklar olsun


    herkese saygılar
    quote:

    Orjinalden alıntı: fagrusovic

    jethoca;hocam gerçekten öğretmensen sana yazıklar olsun.Bir rekabet bile yazamamışsın.Şu imzanda yazdığına bak
    Rakbet kalite ve ucuzluk getirir. müşteri bilinçlenmeden reakbet gelmez
  • sizingibi konunun içinde çalışan bir arkadaşın tartışmada yer almasına çok sevindim.

    herkese saygılar
    quote:

    Orjinalden alıntı: zenginmondial

    SLM ARKADAŞLAR

    1,5 SENEDİR MONDİAL YETKİLİ SERVİSİYİZ. BÜTÜN SORUNLARINIZI PAYLAŞMAK VE YARDIMCI OLMAK İSTERİZ.
  • Eeee hoca, imza hala aynı!!!
  • Regülatör konusunda fikrini alabilir miyiz? Aksesuarlar filan???
  • Mondial'i aşağılamayalım , hakkınıda yemeyelim arkadaşlar. Tamam haklı olabilirsiniz çin malı her halukarda adi olabilir ama bence Türkiye'de montajı yapıldıgı için kalitesi 1 derece artırılıyor bana göre çünkü mondial kullanıpta memnun kalan kişiler tanıyorum
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.