Şimdi Ara

mondial 150zc nasıl alınırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
6.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkşalar motor almayı düşünüyorum ama kara veremedim pek saglam demiyolar cok yakar diyolar ama ben bu 150zc yi cok begendim başka motor tavsiyeleride alabilir??

• Bİ cvp verseniz
  • Yetkili servis olarak tavsiye etmiyorum (Gerçekten) Fazla karın ağrıtıyor .
  • Kymco Agility 125...

----

Konu kapanmıştır, dağılabiliriz.

• quote:

Orjinalden alıntı: NovariX

Kymco Agility 125...

----

Konu kapanmıştır, dağılabiliriz.

katiliyorum
  • Piaggio'dan şaşmayın tavsiyem fly 150 yada x9 250 'dir
  • hiç tavsiye etmem kafa ağrıtırr
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilksav

Piaggio'dan şaşmayın tavsiyem fly 150 yada x9 250 'dir

Evet, benimde Mondial 150zc isteyen birine tavsiyem Burgman 650 olmalıydı..
    Yanılmışım hata yapmışım.. Pardon.

• ark 150zc yi aldım inş cok sorun cıkarmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: civan555

ark 150zc yi aldım inş cok sorun cıkarmaz

Hayırlı olsun,kazasız belasız bin.
  • saol
  • evet hata yaptın aynı motor gücünü seçmemekle

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ilksav

Piaggio'dan şaşmayın tavsiyem fly 150 yada x9 250 'dir

Evet, benimde Mondial 150zc isteyen birine tavsiyem Burgman 650 olmalıydı..
    Yanılmışım hata yapmışım.. Pardon.

• (Bkz. Algı Eksikliği)

Fiyatı 1950 lira olan makineye alternatif olarak 9500 liralık makineyi sunan adamların olması düşündürücü.
    Tabii anlayana!
  • fiyat \ performans oranına bakarak alınabilecek en iyi motorlardan biri mondial 150 zc. şahsen 6 aydır kullanıyorum ve ufak bir ses sorunundan başka sorun çıkarmadı. onuda yetkili servis takoz değişimiyle halletti. burada yorum yapan arkadaşların bazıları kendini bilmez ve alaycı bir şekilde 2 milyarlık motorla kat be kat misli fiyatlı motorları bir tutmuşlar. onlara allahtan akıl fikir istemekten başka yapacak bişey yok.

güle güle kullan kardeş. bi sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım..
  • x9250 de uçmuş olabilirim fakat mondial yerine ,benim ilk tercihim fly 150 idi bunu görmek istemediniz 2007-2008 model az kullanılmış gayet temiz makineler mevcut muhterem zat 150 :-) ( mondial ) fiyatına kymco yuda bilirim 2 modelini kullandım 6 ya kadar piaggio serileri 7. motorum grand dink 150 8. motorum xcting 500 dü şu an kullandığım 13. motorum da imzamda yazılı o yüzden amacım laf dalaşı değil fikrimi belirtmek istedim…

Bu arada alan arkadaşıma hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız nice senelere allaha emanet ol

quote:

(Bkz. Algı Eksikliği)

Fiyatı 1950 lira olan makineye alternatif olarak 9500 liralık makineyi sunan adamların olması düşündürücü.
    Tabii anlayana!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilksav -- 15 Aralık 2008; 23:26:51 >

• safsata ark cook tşk ederim içimi rahatlattın ve sorunun olursa baylasırım sende benimle paylasıp başıma gelebilecek sorunları bilirsem daha ii olur...
  • bende 2007 150 ZC var temmuz çıkışlı.bakımları zamanında yaptırdım 7200 km'de şuan.Tık demedi bir gün bile beni üzmedi.çok memnunum azda yakıyor 10 tl lik yakıtla 105 km yapıyorum daha ne olsun.tavsiye ederim saygılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.