Bildirim
Mondial 125 mh drift nasıldır ? ( başlangıç )
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
_____________________________ -
1 seneden beri kullanıyorum 2.el 2014km 2300liraya almıştım 2300liraya bu fiyat daha iyisini bulamazsın. Satarkende çok kolay satarsın öneririm.
Merhaba birsey soracagim ucerler volkan ve balci bu uc firma ayni reklam ve ayni fiyat politikası izliyorlar ama isimler farkli bir suredir takip ediyorum bir bilginiz var mi bunlar hakkinda?
üçerler daha eski ve daha çeşitli. aynı olduklarını düşünmyorum. _____________________________ -
Güvenilir yerler mi acaba? Üçerler özellikle dikkatimi çekti benim çeşitlilik olarak. _____________________________ -
Hocam 2.el mi alayım 0 mı dün ilk defa motor sürdüm stop ettirmeden kalktım arabadan farkı yok kolay geldi ama hertürlü düşerim die tahmin ediyorum
bence 0 alın. aldığınız 2. el sorunlu çıkabilir baş ağrıtabilir. benim tavsiyem ilk motordan bi şey beklememeniz yani bu motoru alın ve hibe edin kendinize. düşmekten falan korkmayın düşün kırın motoru önemli değil. 1000 lira az verip 2. el alıp yan yatmış motorla, nasıl kullanılmış hasarı sorunu nedir bilinmeyen motorla uğraşmayın. _____________________________ -
sanırım üçerler kargo parası da alıyor. balcı ücretsiz gönderiyor ve sanırım balcı hediye de veriyor. açıkçası ben güvenirim buradan motor almayı da düşünüyorum. 12 taksit yapması da güzel balcı nın _____________________________ -
Bence 0 almayın o paraya 0 aldığınız motordan bişi beklemeyin
bilmiyom da çöp gibi _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt