Şimdi Ara

Moleküler Biyoloji ve Genetik Okunur mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
6.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: lezzetli çipetpett

Ne kolay değil mi sırf senle ayni düşünmüyor diye birini aşağılamak? Sana bir şey demiyorum. Ben kimseyle dalga geçmiyorum sadece fikrimi söylüyorum.

Fikirlerim yüzünden senin gözünde insan olmayayım nr diyeyim senin görüşün

sanırım sorun bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmandan kaynaklanıyor
  • Dönem başı fazlaca araştırdım. Kesinlikle + kesinlikle + ekstra + fazlasıyla Türkiye için çöp bir bölüm. Yurt dışına herkesi göndermiyorlar. Varsayalim gittin oradada çılgınlar gibi kazanmiyorsun. Biri ege biyoloji öteki iyte mbg okuyan tanıdığım var suan ikiside dokuz eylulde yuksek yapiyor. Nerede kaldi havasi ? Zaten arastirirsan derince sende vazgecersin hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OpethciVeled

quote:

Orijinalden alıntı: James Kendrick

he he okunur.mesela buradan başlayabilirsiniz okumayahttp://genetikbolumu.blogspot.com.tr/

Bu siteyi gördüm. Vasıfsız insan her yerde vasıfsızdır. Bölüme gidip yurt dışı için çabalamazsa, üniversitede yan gelip yatarsa iş bulamadım, üniversiteyi bıraktım vs vs. diye ağlaması anormal değil. Aynı şeyler bence odtü ee mezunu birisi için de geçerli. Cekedimi atsam 5k maaşla işe başlarım kafasındaki hiçbir insan zaten doğru düzgün bir iş bulamaz.

bunları yazdığına göre blogu iyi okumamışsın. şu yazıyı hiç okumamışsın:

http://genetikbolumu.blogspot.com.tr/2012/07/gelecegin-meslegi-genetik.html

• Okunmaz
  • Trde okumam işsizlik felan adamına göre degişir de mesleki olarak tatmin olunabilecegini sanmıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tıp hakkında maalesef halkımız ve öğrenciler fazla bilgi birikimine sahip değil. Tıbbı sadece insanlarla uğraşılan bir branş olarak görüyorlar işin aslı sadece öyle değil. Alt dalları var biyokimya, mikrobiyoloji, farmakoloji, patoloji...uzar gider. Bu bölümleri seçerseniz sizin deyiminizle insanlarla uğraşmazsınız ve araştırmaya da vakit bulabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.