Şimdi Ara

Molde - Fenerbahçe macı Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dünki basın toplantısını izledim ve fenerbahçe cephesi tamamiyle mazeret bulmaya çalıştılar.
    Sahanın suni çim olduğunu , havanın çok soğuk olduğunu bu sartlara hiç alısık olmadıklarını nerdeyse 20 kere söylediler. Yenilince 'neden yenildiğimizi biliyorsunuz mazeretimiz var' demek için olduğunu düsünüyorum. Yani demek istediğim su ki fenere verirken bir kez daha düsünün.

• Moldenin oranı çok iyi, tek maç, kendi sahalarındalar bence değerlendirilmesi gereken bir maç kaybedeceğini sanmıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence alt olacak 3.5 banko olur
  • bu maça oynanmaz..molde istekli ama bu maç için hazırlanmadılar bir gevşeklik olabilir..hava iyi değil zemin iyi değil?her ihtimale açık bir maç moldeye 1 puan yetiyor
  • Ms 0

• Suni çim olduğunu sen diyince aklıma geldi Fenere verdim çok geç artık

Lakin bunlar bahane değil. Taktik. Molde teknik direktörü de dedi ki umarım ilk maçtaki gibi şansımız yaver gider. Kendilerini küçük gösterip karşı takım havalansın diye yapıyorlar.

Bu Fenerinki de taktik olabilir
  • İlkyari 0 alt banko bence

• Abi yine duygusal davrandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smok3w33d

Abi yine duygusal davrandım.

Tebrikler hocam

Benim de ilkyarı 0 ile x/2ler geldi az da olsa cuma parası çıktı bakalım hırsa yenilmeyip bi 100 yapmayı deneyecem kasayı.

• Ben de canlıdan ikinci yarı Fener'e bastım. Benim görüşüme göre Molde sürpriz yapacak olsa ilk yarı belli ederdi o yüzden ikinci yarı Fener'e yüklendim kazandım
  • 1.42 orandan 3.5 alt eklemiştim kuponuma bu şartlar altında bu maça üst oynamak aptallık olurdu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.