Şimdi Ara

MODUS DH CLUB MODUS KULANANLAR BURAYA (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
3
Favori
15.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Eski mesajlarda beni görebilirsiniz yaklaşık 3.5 senedir Dynamic 1.5 modus kullanıyoruz. Bu arabanın direksiyonuna bile oturamayanlar bir otomobilin ne demek olduğunu bence asla anlayamazlar modüsler ve kullanıcıları arasında bir tutku vardır. Biz 21.000 TL ye almıştık şuan 90,000 de ve 2007 model en ufacık bir masrafı yok ve ben 25.000 tl den aşağıya satmayı düşünmüyorum. Modüs fiyatları şişirme değil piyasada parasını hakkını veren nadir araçlardandır. şehir için 4,5 LT Mazot tüketen Dynamic deki donanım kaç araçta var bomboş sert plastik kalas gibi arabalara 30.000-40.000 tl verenler var ayrıca şuan sıfır otomobil fiyatları uçmuş gitmiş. Arabamızı bedavaya satıp at dan inip eşeğe binecek halimiz yok herhalde 25.000 tl ye modüsü sattıktan sonra bir modüs kullanıcısının alabileceği hiç bir araba yok ancak mecburiyetten birşeyler alabilir. Temizini bulan kesinlikle kaçırmasın hele hele çekirdek aileler yıllarca memnun kalırsınız. Masraf açmaz güvenli ve sağlamdır. Artan yakıt ve otomobil fiyatlarına inat ben modüs diyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: GhosTon

    Eski mesajlarda beni görebilirsiniz yaklaşık 3.5 senedir Dynamic 1.5 modus kullanıyoruz. Bu arabanın direksiyonuna bile oturamayanlar bir otomobilin ne demek olduğunu bence asla anlayamazlar modüsler ve kullanıcıları arasında bir tutku vardır. Biz 21.000 TL ye almıştık şuan 90,000 de ve 2007 model en ufacık bir masrafı yok ve ben 25.000 tl den aşağıya satmayı düşünmüyorum. Modüs fiyatları şişirme değil piyasada parasını hakkını veren nadir araçlardandır. şehir için 4,5 LT Mazot tüketen Dynamic deki donanım kaç araçta var bomboş sert plastik kalas gibi arabalara 30.000-40.000 tl verenler var ayrıca şuan sıfır otomobil fiyatları uçmuş gitmiş. Arabamızı bedavaya satıp at dan inip eşeğe binecek halimiz yok herhalde 25.000 tl ye modüsü sattıktan sonra bir modüs kullanıcısının alabileceği hiç bir araba yok ancak mecburiyetten birşeyler alabilir. Temizini bulan kesinlikle kaçırmasın hele hele çekirdek aileler yıllarca memnun kalırsınız. Masraf açmaz güvenli ve sağlamdır. Artan yakıt ve otomobil fiyatlarına inat ben modüs diyorum.

    İşin özeti




  • Twingo fan club la aynı kaderi yaşamayacaksa kurulabilir.

    Mümkün olduğunca orjinal ebat dışına çıkma. Taban genişledikçe arabanın gidişi zorlaşıyor. Direksiyon zor topluyor. 2 hafta önce diğer aracımda 215/55/16 dan orjinal ebat olan 205/60/16 ya dönünce hissedilir derecede aracın gidişi rahatladı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FelixCrail -- 22 Ağustos 2014; 17:41:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 215/55/16 bana fazla zaten

    185/60/15 direksiyonu sertleştirir mi aracı yorar mı,, yakıtı çok etkiler mi acaba...

    şu an üzerinde 175/65/15 var..
  • yanlış anlamayı düzeltelim. bahsettiğim lastik değişimini nissan aracımda yaptım. modus de değil. :)
  • MERHABA ARKADAŞLAR BENDE 1.4 BENZİNLİ 2006 MODEL MODUS VAR. 1 AY KADAR OLDU ALDIĞIM VE BİR SABAH ÇALIŞTIRDIKTAN YAKLAŞIK 10-15 DAKİKA SONRA EGZOS EMİSYON VE ENJEKSiYON KONTROL EDİN HATALARI YANDI. TANIDIK BİR USTAYA GÖSTERDİK BİLGİSAYARA BAĞLADI VE 2.SİLİNDİRDEN VERİYO SORUNU DEDİ VE BUJİLERLE BOBİNLERİN TAKIMINI DEĞİŞMESİ GEREK DEDİ BİZDE DEĞİŞTİRDİK AMA SIKINTI HALEN DAHA DEVAM EDİYOR. BU SORUNU YAŞAYAN ARKADAŞLAR VARSA VE YARDIMCI OLABİLİRLERSE ÇOK SEVİNİRİM. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
  • Aynı motor megane da da olduğundan geçen hafta arkadaşımda aynı sorunu yaşadık. 4 buji ve 4 bobin değişince düzeldi. Nette araştırınca soketlerin oksitlenmesinin de neden olduğu yazıyor. Enjektör ve bobin soketlerini söküp oksitlenme var mı kontrol edin

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FelixCrail

    Aynı motor megane da da olduğundan geçen hafta arkadaşımda aynı sorunu yaşadık. 4 buji ve 4 bobin değişince düzeldi. Nette araştırınca soketlerin oksitlenmesinin de neden olduğu yazıyor. Enjektör ve bobin soketlerini söküp oksitlenme var mı kontrol edin

    zaten araç bunu sürekli yapmıyo ışık yanıp yanıp sönüyo, bi süre yanıyo sonra sönüyo bi zaman geçiyo sonra yeniden yanmaya başlıyo çıldırttı beni bobinlerle buji takımını değiştirdik enjeksyon temizliğide yaptık 500TL masraf yaptık düzeltemedik. Servise götürücez beyin derlerse ozaman daha büyük sıkıntı napıcaz bilemedik. Bi ustada soketlerden olabilir tesisata bakalım dedi yarın bi oraya götürücez bakalım nolucak.
  • aküyü sök 5 dakka bekle geri tak bakalım...bi ihtimal.
  • Aracın beyinle ilgili sorunu yok. Sakın değiştirmeyin. Buji bobin değişimine rağmen soru devam ediyorsa tesisatta oksitlenme kontrolü yapın.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önerileriniz için teşekkürler ustaya gösterdim bayramdan sonra dedi. Allahtan öyle dedi bugün araç kendiliğinden düzeldi ne kadar böle gider bilmiyorum ama ışıklar söndü. Ben Totalden benzin aldıktan sonra bunu yaşadım son 2benzinimi petrolofisinden aldım sanırım bunlada alakalı olabilirdi bu sorun ya hava bastı yada pis benzini bize adi bi şekilde sattı arkadaş, neyse umarım sorun budur bi süre böle denicem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen bi aküden resetle ,,,aküyü artı kutbundan ayır bekle tak geri...zor değil...genel kronik bir arıza varsa da silinir.
  • Konuyu hortlatalım, belki hala aramızda bu arabanın değerini bilenler vardır :))
  • Bagaj nedeniyle modusu satip yerine scenic2 aldim. Modusun surus zevkini aratmiyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • modusümü ben de mecburiyetten sattım..çok mutsusuz...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lastik ebatlarını 185 60 15 yapmıştım...daha oturaklı olmuştu..


    .bu arada. dizel kullanıcıları kesinlikle sık sık egr valfini temizletsinler...yakıt sarfiyatı ve sürüş konforunu hızlanmalarını ve gaz pedala tepkisini çok farkettiriyor...araç çok rahatlıyor hissediyorsunuz...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde 2006 model dynamic cam tavan +sunroflu aracım var. 3 yılı aşkın suredir kullanıyorum arıza sorun cıkarmadı.

    Tek şikayetim bozuk zeminde cok ses geliyor.

    Birde cd playeri degiştirmek istiyorum. Direksiyon kumandası uyumlu mp3 player bulabilirmiyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aavp

    Benimde 2006 model dynamic cam tavan +sunroflu aracım var. 3 yılı aşkın suredir kullanıyorum arıza sorun cıkarmadı.

    Tek şikayetim bozuk zeminde cok ses geliyor.

    Birde cd playeri degiştirmek istiyorum. Direksiyon kumandası uyumlu mp3 player bulabilirmiyim.

    Bozuk zeminde nereden ses geliyor? Eğer cam tavandan gelen seslerden şikayetçiyseniz "Tunap 107" spreyini öneririm. Sunroof kanallarını güzelce temizleyip bu spreyi uygulayın, fitillere de yedire yedire sıkın, ses kesilecektir.

    Orijinal teybi Sony N4000BT ile değiştirdim ben. Daha sonra "https://www.youtube.com/watch?v=XcubsOx3q8M" şu video vasıtasıyla ulaştığım kullanıcıdan direksiyon kumandası için bir aparat satın alarak bağladım, tüm kontroller sorunsuz çalışıyor.
  • bu spreyi nerden buluruz Bilal.
  • Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim stranger.

    Ses:Kapı camlarından, tavan ,sunroof, plastik aksamlardan geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.