Şimdi Ara

Modernite-Woke Düşmanıyım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Modernlik arkasına sığınılıp ne kadar woke pisliği varsa hepsine düşmanım!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• arabası olmayan adamın düşmanlığı bile basit oluyor

• YTÜ Ehm kullanıcısına yanıt
    Müstakil arsam var istanbulda bence arabadan daha iyi. Üstüne müstakil ev yaptıracağım araba en kolay iş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3ACCB94EC -- 29 Kasım 2024; 17:34:54 >
  • bir kadın arsayı napsın tavuk mu yemlesin, ev desen değil yazlık bir yer desen değil. Oraya tokinin dikilmesi 5-6 yıl bulur ölüsü. Kolay mı sanıyorsun tokinin süreci. Kaç tane adamın haberi var tokiye para verip süreci bekleyen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YTÜ Ehm kullanıcısına yanıt
    2 yıl içinde ev diktirmem gerekiyor sözleşme yapıldığı an 6 yıl sürmez ve 25 mayıs 2025'te sözlesme bilgileri verilecek.

Arabayı almasını bilirim ben istesem. Arabayı çok önemli görüyorsunuz, kirada kalmayacağım istersem kiraya veririm? Otopark derdim olmayacak.

350-500 m2 arsa bugün istanbulda 25 milyon tl civarı ev yaptır 40m tl civarına denk geliyor sıfır almaya kalksam. Bunlar en pahalı fiyat. En düşüğü 15-7.5m

Siz sanıyorsunuz ki apartman dikilecek hayır müstakil ev olacak.

Araba en son iş ve benim şu an ihtiyacım yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3ACCB94EC -- 29 Kasım 2024; 21:20:28 >
  • bizim arabamızda varda noldu düzcede çingene mahallesinde yaşıyoruz köyden 800 nin liraya arsa alamıcak durumdayız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.