Şimdi Ara

CALL OF DUTY: MODERN WARFARE III | PS4 - PS5 ANA KONU (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.815
Cevap
59
Favori
112.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu oyunu benden baska oynayan var mı? Blackops ile arasında kalmıştım modern warfare indirdim.Ama hala arada ne fark var bilmiyorum.

1-2 sorum olacak. Crossplay kapatma seçeneğini bulamadım ve crouch tuşu bas çek yok mu

• Black Ops 7 faciasından sonra zamanında şu oyuna büyük haksızlık ettiğimizi düşünüyorum. MW II'den ne farkı var demiştik, MW II bile nispeten iyiydi. Kıymetini bilemedik MW III reyiz. Infinity Ward'dan MW IV beklemeye başladık. Önümüzdeki seneye kesin Modern Warfare gelir diye düşünmekteyim. Eski nesil, çöp konsollara da çıkmaması dileğiyle. Call of Duty oynamak, almak isteyen arkadaşlara da Black Ops değil, Modern Warfare III öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 6 Ekim 2025; 14:5:51 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Black Ops 6'yı sattım az evvel. MW3'e geri döncem BF6 ile birlikte arada oynamalık oyuncu durumu nasıl arkadaşlar güncelde?

edit: Arkadaşlar diskli mw3’ler asla çalışmıyor artık oyun cod hq’dan kaldırıldığı için elimde oyun var ama oynayamıyorum her yöntemi denedim olmadı hep satın almaya yönlendiriyor. Şaka gibi CALL OF DUTY: MODERN WARFARE III | PS4 - PS5 ANA KONU 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorkem.IX -- 9 Ekim 2025; 1:25:27 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hiçbir şeye erişemiyosun rezil bi durum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Eski nesil (PS4 / Xbox One) donanımının sınırları nedeniyle multiplayer haritalar, efekt yoğunluğu, ışıklandırma ve çevresel detaylar ciddi biçimde kısıtlanıyor. Dolayısıyla geliştiriciler, özellikle eski nesil desteği devam ettiği sürece grafiksel olarak makul bir ölçüde kalıyorlar.

Campaign sahneleri sinematik kaliteye yaklaşırken, multiplayer haritalar PS4 döneminden kalma gibi duruyor.

Bu yüzden eski nesile çıkmasın ki değişim görelim. Yıllardır aynı, teknolojik bir gelişme yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 9 Ekim 2025; 14:37:57 >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

Ps4 2013te çıkmış. Adamlar 2013 konsolunda optimizasyonu dengelemek için mecbur oyundan ödün veriyor. Konsolların artık yeni nesile ayak uydurmaları gerekiyor. Desteğini çoktan çekmeleri lazımdı. Ps5 ve Series X cihazlar çıkalı kaç sene oldu daha bir şey göremedik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sec hesaptan multiyr girebilen var mı. Bugüne kadar normal multi oynayabiliyorken şuan ps plus hesabı istemeye başladı. Neden böyle bir durum yaşıyorum? Multi dosyasını silip tekrar indiriyorum umarım düzelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

CALL OF DUTY: MODERN WARFARE III | PS4 - PS5 ANA KONU

Joker ve Allame Galaktik bu benim parçam başka galaktik yok çünkü... her iki rapçiye saygılar benimde artık bi rap şarkım var Joker ft Allame - Galaktik

CALL OF DUTY: MODERN WARFARE III | PS4 - PS5 ANA KONU
    CALL OF DUTY: MODERN WARFARE III | PS4 - PS5 ANA KONUınstagram
    GalacticHope on Instagram: "Music by @allame ft @jokerresmi Galaktik"
    https://www.instagram.com/reel/DNLw916sSrT/?igsh=NTB0cG94Y3Znamln

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 8 Kasım 2025; 14:9:53 >
    #Playstation

• Joker ve Allame benim için bir şarkı yapmış Galaktik eyvallah ikisinde saygılarım sonsuzdur ölene kadar unutmam artık bunu..

#Playstation
  • Mw3 multiplayer nasıl arkadaşlar hala oynanıyor mu doluluk oranı nasıl BO7 arasında kararsız kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tifon -- 12 Kasım 2025; 16:54:57 >

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.