Şimdi Ara

Modern Tesettür Giyimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Modern tesettür giyimi ile ilgili merak ettiğiniz her şey Özel Tesettür’de…

    Moda sektörünün gelişmesi ile tesettür modası da yıllar içinde farklı bir şekillenmeye doğru gitti. Özellikle ülkemizde modanın ulaşılabilir hale gelmesi ve son zamanlarda internet satışlarının artması ile moda büyük şehirler ile sınırlı kalmayıp yurdun her yerine yayıldı. Bakımlı kadınların özen göstermesi gereken şeylerden biri de tabii ki giyim kuşam meselesi. Türbanlı hanımların Eşarp seçimleri şık ve bakımlı görünebilmesi ve tarzlarını ortaya koyabilmeleri için oldukça farklı seçenekler mevcut.

    Tesettür Giyimde Modern Seçimler

    Modern tesettür giyimi denilince akla ilk olarak şal modelleri geliyor. Son yıllarda popülerliği artan şal ile baş örtme modası hem modern hem de şık bir görünüme kavuşturuyor. İster bir elbise ya da etek bluzla şık bir kombin oluşturun, ister pantolon ve tunikle rahat gündelik bir kombin oluşturun her halükarda şal bağlama modelleri sizi zarif ve modern gösterecektir.
     Modern Tesettür Giyimi

     Modern Tesettür Giyimi


    Tesettür Giyimde En Şık Kıyafetler

    Modern Tesettür Giyiminin kıyafet kısmında da akla gelen pek çok farklı seçenek var. Elbiselere gelen yeni çizgiler, etek modelleri ve günlük hayatın vazgeçilmezleri olan tunikler modern tesettür giyimin en önemli parçaları. Yine son yıllarda popülerliği artan ve bu kış da oldukça popüler olacak gibi duran uzun yelek modelleri de her türlü tesettür kombin için birebir. Dolabınızın adeta kilit parçası olan uzun yelekleri dilerseniz elbise ile, dilerseniz etek – bluz ikilisi ile, dilerseniz de pantolon – bluz ikilisi giyebilirsiniz.

    Tesettür Giyim’de Aksesuar Seçimi

    Ve tabii ki aksesuarlar… Modern tesettür giyimin vazgeçilmez parçalarından olan aksesuarlar ile şık görünümünüzü tamamlayabilirsiniz. Kıyafetinize uygun ayakkabı ve çanta, takılar ve güneş gözlüğü şıklığınızın tamamlayıcısı olacak.

    Modern Tesettür Abiye ve giyim ile ilgili en güzel kıyafet modelleri için ozeltesettur.com’u takip etmeye devam edin.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.