Bildirim
Modern Fizik Ne Kadar Zaman Alır?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
up _____________________________ -
Hocam mezun musun 12 misin ona göre değişebilir ben mezunum bu hafta 3-4 günümü aldı özel görelilikte takıldım biraz bilgi sarmal ve karekökten ilerledim toplam 18 test falan karekökte işlemsel birkaç soru da mevcut bilgi sarmaldaki sorular da gayet güzel geçen sene palmeden çözmüştüm o da iyidir onda özel görelilikle ilgili daha fazla işlemsel soru var zaman genişlemesi uzunluk kısalması ile ilgili
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leyture -- 12 Ocak 2020; 19:44:8 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
hocam teşekkürler yanıtladığınız için. mezunum dershaneye gitmiyorum tamamen evdeyim. modern fizik derken dalga mekaniğinden sonraki tüm konuları demek istemiştim atom fiziğine giriş ve radyoaktivite dahil olmak üzere sonuna kadar yani. bilgi sarmalı ben de beğeniyorum ayt fizik için aynı zamanda fen bilimlerini önerebilirim gayet güzel sorular var. hocam siz baya hızlı bitirmişsiniz soruları çözmeden önce kimden çalıştınız _____________________________ -
Hocam şu anda da o kısımdayım ışımalara kadar geldim iki gündür limitin tg si ile uğraşıyordum pek ilerleyemedim fen bilimleri bende de var inşallah bir veya iki kitaptan sonra ona geçecem diğer sorunuza gelecek olursak ben umut öncülden dinliyorum geçen sene ondan dinleyip not almıştım şu anda konuya çalışırken de önce umut öncülden izleyip deftere bakıp soru bankasına geçiyorum yanlışım fazlaysa esş ye bakıyorum genelde
anladım hocam çok teşekkürler başarılar diliyorum. iyi çalışmalar _____________________________ -
Rica ederim hocam size de başarılar, kolay gelsin
3 gün
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt