Şimdi Ara

Modern Family (2009) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
511
Cevap
3
Favori
21.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 11. sezonun sadece ilk iki bölümün tr altyazısı var acaba çeviren oldu mu bu sezonu
  • Bittigine inanilmaz sevindim son sezonlar cok zoraki gidiyordu ve espriler iyice bayatlamisti. Finali de duygusal yapalim diye ugrasmislar ama inanilmaz sikiciydi. Dizinin ilk yarisi ne kadar iyiyse ikinci yarisi o kadar kötüydü.
  • Beinconnect’te var mı bu dizinin her bölümü?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maicole kullanıcısına yanıt
    sadece son sezon var
  • oyuncuların kameraya baktığı sitcomların hastasıyım ama bu da bitti
  • Netflixte basladim guzel dizi 3.sezondayim bazi sahnelerine cok guluyorum ama en iyi haliyle 10 uzerinden 7 lik olur Seinfeld fln degil yani.

  • ben de 3. sezona geldim. şuan çok iyi gidiyor. ama yorumlar biraz üzdü.

  • Ben de geçen hafta bitirdim. Çok güzel bir diziydi yani Luke, Joe, Lily oyunculuklarını saymazsak kadroda hiç sırıtan bir oyuncu olmadı. Luke'un ilk sezonlardan sonra mimiksiz, kambur duruşu hiç değişmedi. İnternette çoğu insan benimle hemfikir yani büyüdükçe ne yazık ki aktörlüğü geriye gitti ve dizide ilk başlarda tatlı ama yaramaz çocuk havası varken daha sonra tamamen salak gibi bir rol yazıldı. Zaman zaman iyi çıkışları da vardı ama eksik kaldı.


    Tek eleştirebileceğim yanı her ne kadar hayat da böyle olsa da aslında Jay hariç kendini değiştiren olmadı aslında buna zorlamadılar bile. 11 sezon boyunca Mitchell ve Cam, birbirimize her şeyi anlatalım demesine rağmen son bölüme kadar hep bir şeyler sakladılar, hep açığa çıktı tabi ama 11 sezon boyunca bu şekilde olmamalıydı. Bazı şeyler bazı dizilerde değişmiyor tabii ki mesela Ted'in hep Robin'i sevmesi gibi George Costanza'nın yardımsever biri olamaması gibi :)


    Güzel diziydi abartmıyorum ama hiçbir bölümü bu da sıktı biraz ileri sarayım dedirtmedi. Bence bunu 250 bölüm sürdürmek büyük başarı.





  • 5. sezon ve 11. bölüme kadar geldim ama beni pek sarmadı. Vaktim olsa seyrederdim ama seyredemediğim başka yapımlara yönelmeye karar verdim. Çerezlik dizi, efsane değil. Yoklukta gider.

  • Elimde uzun soluklu fazla komedi dizisi kalmamıştı, izlemek istediklerimin de altyazısı yoktu. Yıllardır Modern Family'nin kesitlerine denk geliyordum ve nihayet başlama fırsatı buldum. İlk sezonu bitirmek üzereyim, sıkmadan izletiyor şu anlık. Çocuklar büyüyünce biraz bozduğunu duydum, tadını çıkara çıkara izleyeceğim. Herkes Gloria'ya düşse de benim başımı Claire'in güzelliği döndürüyor. Yine çokça Phil Dunphy övgüsü duysam da Jay'i de çok sevdim ben.

    This Is Us ve Arrested Development dizilerini birleştirip mockumentary formatı ekleyince Modern Family çıkıyor ortaya bence, güzel bir aile komedisi, her şey dozunda. Ulusal kanalda ve 2000'ler ortasında başlamasıyla alakası da olabilir muhakkak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoJack Horseman -- 20 Mart 2024; 1:20:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.