Şimdi Ara

Modeme cep telefonu bağlanınca ping uçuyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
2
Favori
44.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Aynı sorundan muzdaribim daha önceden 2 pc 1"i wifi 1"lan + 4 telefon wifi ile bağlandığında hiçbir sorun yok iken yaklaşık 15 gündür telefondan internete birisi bağlandığı an ping çoşuyor resmen (12000ms) gördüm o derece kötü. sorun İnternet sağlayıcısından bence büyük ihtimal.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CyFlush

    Aynı sorundan muzdaribim daha önceden 2 pc 1"i wifi 1"lan + 4 telefon wifi ile bağlandığında hiçbir sorun yok iken yaklaşık 15 gündür telefondan internete birisi bağlandığı an ping çoşuyor resmen (12000ms) gördüm o derece kötü. sorun İnternet sağlayıcısından bence büyük ihtimal.

    telefona internet speed meter uygulamasını indirin ve yüksek miktarda download/upload yapıp yapmadığını kontrol edin
  • bu sorun sadece apple cihazlarda başıma geliyor.telefon veya tablet olması farketmiyor sadece apple marka olması yeterli.hatta daha ilginç bir şey söyleyeyim ağdaki herhangi bir ios cihaz youtube'a girdiğinde lolü bıraktım googledan search bile yapamayacak duruma geliyor internet.
  • Bu nedeni servis sağlayıcı'mızın bize verdiği çağ dışı Upload Hızı telefonumuzu bağladığımızda yedeklemeler başlar bu yedeklemer bazen 10 megabit 100 megabit yada gb tir upload hızı düşük olduğu için indirmeler gibi dakikalar içinde bitemiyor maalesef saatler içinde bitiyor buda internetimizin aşırı derecede yavaşlamasına veya yahut kesilmesine neden oluyor upload bitene kadar onun için pingler tavan yapıyor herkes kota derdine düşmüşken upload hızlarımızı kırptılar haberimiz yok.
  • Aynı sorunu ben de yaşıyorum hatta bir kaç forumda paylaşmıştım bir kaç gün önce fakat çözüm bulamadım konuyu tekrar canlandırmak isterim.Kopyalıyorum buraya sorunumu.

    Öncelikler merhaba. Türk Telekom 24 Mbps Fiber olarak geçen internetini yaklaşık 6-7 aydır kullanıyorum. Modemim Tilgin modem. Şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım fakat 10 gün önce başlayan internet yavaşlığıyla birlikte bir ping sorunum ortaya çıktı. Normalde sabit 25 ping alıyorken anlık olarak 70 80 100'e kadar çıkıp iniyor. Bugün fark ettim ki ağa bağlanan telefonlardan Youtube'da video izlemeye başlayınca oluyor bu durum. Video açılıyor ilk 30 saniye ping bu şekilde oynuyor sonra sabitleniyor. Videonun kalitesi hiçbir şeyi değiştirmiyor aynı durumu yaşıyorum. Kabloyla bağlı olan bilgisayarımda arkada 1080P video açsam bile en fazla 5 ping oynuyor. WiFi'dan bağladığim laptobumda da sorun yok. Yardımlarınızı bekliyorum.




  • telefonların wifisinin lolü mahvettiği kesin bu sorun tek bende sanıyordum herkesin kardeşi başına iş açıyormuş öğrendik
  • Bende de var CS:Go'da. Biri bağlandımı 300-500 ping.
  • Iphone kullanıyorsan icloud u kapat fotoğraflar yedekleme kısmını o yüzden oluyor bende sende ne yüzden bilmiyorum.
  • beyler ben 2 gün uğraştım ve buldum eğer ethernet kablosuyla bağlanırsanız sorun çözülecektir eğer kablosuz kullanıyorsanız internetin iyi çektiği bir yerden bağlanırsanız ping çıkmaz ama internetin yavaş çektiği bir yere telefonunuzla giderseniz telefon internete bağlanmaya daha çok çalışıcaktır ve buda sizin internet hızınızı düşürecektir yani çözüm ya ethernet kablosu takıcaksınız yada telefonla internetin iyi çektiği bir yerde gireceksiniz ama en mantıklısı ethernet kablosu takmak
  • 7 yıl gecmiş ama hala cozemeyen varsa densin bi Samsung cihazım var sadece benim telefonum baglandıgında oluyordu ping sorunu 50 60 lardan 900 1000 lere cıkıyordu .


    Chrome>Ayarlar>Veri yedekle bu kısımdan gereksiz oldugunu dusundukleriniz kapayın sonra yine Chrome>Ayarlar kısmından Googledrive başlıgı altında veri yedekle var orayı kapatın anında düzeldi bende

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.