Şimdi Ara

Modem wifi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Benim sorunum telefonumun wifi'sinden modem wifi'sine bağlanma sorunu.

    Zyxel VMG3312 VDSL MODEM
    TP-Link TD-W9970
    TP-Link TD-W9970v3

    bu 3 modem ile samsung j7 prime telefonumu bağlamaya çalıştığımda bağlantı sağlanıyor lakin ardından 5-10 saniye içinde bağlantı kopuyor tekrar bağlanıyor 3. seferinde internet kullanılamıyor diyerek alt katta bulunan Asus modem wifi'sine bağlanabiliyor ve ondan kopma yapmıyor. Yani demem o ki yukarıda yazdığım 3 adet modemden j7 telefonumun bağlantısı kopmakta bunu hiç bir şekilde aşamadım gerekli araştırmaları vs yaptım.
    Birçok kişi statik falan demiş ama sanmıyorum statik olduğunu onu da denedim olmuyor.
    Aynı Wifi'ye s3mini telefonunu bağladığımda kopma yaşamıyorum. Sadece j7 prime da bu sorunu yaşıyorum. ama alt kattaki Asus modem'in wifi'sine bağlandığımda bu sorunu hiç bir şekilde yaşamıyorum.

    Acaba modem ile telefon uyumsuzluğu söz konusu olabilir mi?
    Bu sorunu yaşayan veya çözebilen var mı yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum. Alt kat wifi'si zayıf olduğu için onda kullanırken bağlantı zayıf oluyor.







  • sorunu bugün telefonu root & room yaparak çözdüm yüklediğim room OctexOSv2 dir bilginiz olsun. Muhtemelen sorun orjinal rom'daki bi çakışma yüzünden kaynaklanıyor. 3 adet modemle sorunu çözememişken 1 room ile çözebildim :) umarım J7 kullanıcılarına faydası olur. Bu arada telefonu roomlamak garanti dışı bırakıyor bilginiz olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.