Şimdi Ara

Modem Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnterneti aldığım zamandan bu yana bir sıkıntı olmadı ancak son 1 senedir modemim kendini resetlemeye başladı bundan dolayı internetimde sürekli bir bağlantı hatası yaşıyorum, 3-4 dakika bekledikten sonra yeniden bağlantı kuruluyor. Sorun modemden mi kaynaklanıyor yoksa internette mi sıkıntı var? Çünkü TTnet te iken böyle bir sorunum yoktu şu anda TurkNET kullanıcısıyım. Sorunumun çözülebilmesi için ne yapmalıyım?

• kardeşim öncelikle bu çok tuhaf internet sorunu için adına üzüldüm. aynı sorunu 3 ay yasadim ben. tt net e 2. kez abone olmuştum resmen :) adamlar bıkmıştı benden. bu konuda müşteri hizmetlerinin kesinlikle sana bir yardımı dokunmaz emin ol. öncelikle başka modem dene aynı kesilme sorunu oluyorsa bu adsl kablondan kaynaklıdır. adsl kablonun geldiği yer çok önemli dışarıdan mı geliyor yoksa bina içi mi. ben telefon direğinden eve uzanan siyah kablonun ucunu bir güzel tazeledim kaliteli bir telefon kablosu aldım uçlarını çaktım sorun olmadı kesinlikle. ama dediğim gibi modem kaynaklı da olabilir . mesela ısınınca yapar onu genelde. modeme kaç pc bağlı biraz yazarsan cevaplayalım kardeşim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.