Şimdi Ara

Modem İnternet Hızını Etkiler mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evimde Vodafone Net kullanmaktayım.2 gündür net çok yavaşladı.SpeedTest downoad hızını 2 mb gösteriyor. Müşteri temsilcisi ile görüştüğümde kendilerinden dolayı bir sıkıntı olmadığını söyledi ve modemde bir sıkıntı olabileceğini söyledi.Apartman girişindeki kablolar dahil hepsini kontrol ettim bir kablolarda bir sıkıntı yok.Ancak Modem eski bir modem zyxel p-660w-t1 v3 .Modemden dolayı bu sıkıntı oluşmuş olabilir mi ?
    Yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim



  • Modem Eskimiş veya arızalanmış ola bilir yakınlarınızda bir tamirci fln veya bayi varsa gelip ilgilensinler ama kotada bitmiş ola bilir fazla internet kullanımı sonrası kota bi tık yavaşlar speed test 2mb demesini analayamadım ama eğer kotada düşüş olmadıysa modemi bi tamirciye götüre bilirsin modemi aldığın yere götür test etsinler kendileri
  • Hocam kota anlamında bi sıkıntı yok ay başlayalı 4 gün oldu ve 2 gb kullanmışım yavaşlıktan dolayı.Modem 4-5 yıllık bir modem.Müşteri hizmetleriyle tekrar görüştüm teknik destek için bi kontrol yapacaklarmış.Orada bir sorun bulunmazsa modemi değiştirecem mecbur.Zaten taahhütümün bitmesine 2 ay kalmıştı onu bekliyordum modem değişimi için mecbur biraz erkene alacağız.
  • Modem arayuzunde hat degerlerini kontrol edin oncelikle gelen hiz ne gorunuyor vs. Sonra kablosuz mu bu hiz sonucu kablolu mu. Guncel yazilim varsa guncelleyip yeniden kurulum yapmayi deneyin. Tabi gunceli yakalamak afina da vdsl modem daha iyi olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarı yönlü hız: 124 kbps
    Aşağı yönlü hız: 8192 kbps

    Sistemin çalışır durumda olduğu süre: 0:18:23
    Güncel Tarih/Zaman:
    11/05/2017

    08:41:35
    Merkezi İşlem Birimi Kullanımı: 13.02%
    Bellek Kullanımı: 75%

    Hocam böyle bilgiler var modem arayüzünde.(Kablosuz şekilde kullanırken baktım)
  • ahmet19o3 A kullanıcısına yanıt
    Gelen hat hizi evet 8 mbit. Bir de hattin genel durumunu gosteren datalar var. Orasi, hattinizin genrl durumunu gosterir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.