Şimdi Ara

Modem & internet saglayicisi kararsizligi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selamlar. Arkadaslar 2 senedir turkcell supuronline internet kullaniyordum, taahhutum bitti ve ayni sokakta dubleks bir eve tasindik. Istanbulda yasiyorum binada turkcel ttnet turknet vs hepsinin kutusu var. Sizce hangi saglayiciyi almaliyim? Sorun su ki evin her yerinden sikintisiz baglanmak istiyorum, 4 kardesiz annem babam derken evin heryerinden internet cekmeli. Repeater , powerline , router, modem derken isin icinden cikamadim. Turknet yuzunuzu gulduren 100 mb hiz 90 lira diyor, ama herkes netmaster modemlerinden sikayetci kabosuz tam bir facia anladigim kadariyla. Peki kendim amazondan vs modem alsam turknetle uyumlu olduguni nasil anlayacagim ? Paraya kiyabilirim yeterki en az 2 sene kesintisiz guclu internet kullanabiliyim. Tavsiyelerinize acigim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Turkcell altyapısı üzerinden Millenicom almak şu fiyat/performans açısından en uygun olanı. (TürkNet YAPA hariç, onda da santrale çok yakın olmanız gerekiyor.) 100Mbps hizmeti 130tl'ye satıyorlardı. Modem konusunda ise Turkcell'in getireceği modemi değil de kendi modeminizi kullanmanız daha iyi olur ama bütçenizi bilmediğimden ötürü öneride bulunamayacağım.
    https://www.amazon.com/TP-Link-AC1200-Smart-WiFi-Router/dp/B01IUDUJE0/ - bu ürün sizi üzmez, daha güçlü bir şey lazım derseniz Netgear R8000 serisine bakabilirsiniz ya da TP-Link AC1200'den 2 adet alabilirsiniz.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.