Şimdi Ara

Modelli Arac mi ? Keyifli Arac mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    3 sekilde cevaplamanizi istiyorum;

1- Butce 30.000e kadar, aylik gelir min 2bin lira.

2- Butce 100.000e kadar. Aylik gelir 7 8 bin lira.

3- Butce sorunu yok.

Ben baslayayim;
    1. Sekilde tercihim 2004-2006 arasi araclar olurdu mesela 1.6vvt-i lgpli manuel toyota corolla sol sedan veya 1.6 lpgli manuel ford focus ghia sedan.

2. Sekilde tercihim E veya F segmenfi 2000 model ustu araclar olurdu mesela mercedes s320 (ibo kasa) veya bmw 7.30d.

3. Sekilde ise tercihim kesinlikle Rolls Royce Ghost'dan yana olurdu.

Hadi, hem biraz vakit gecirmis oluruz hemde arac alacak olanlar cogunlugun hevesinin ve tercihinin ne oldugunu gorerek ona gore hareket eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bi tane 200sx alıp rb26 swaplayıp garret turbo atmak ort bütçe 100.000

• 1. punto 1.3 90 mj 90 bg lounge donanım ( bütçeyi 5-7 arası delebilir) veya punto evo da olabilir

2. ford mondeo veya kuga ( 2.0 TDCİ )

3. aston martin rapide

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. Tercihte olacağım seneye aaslında karar vermiş değilim

Bir yandan 2006 2007 laguna mi yoksa 2008 2009 bravomu hatta 2012 2012 colt yada aveomu akşam diyorum.

Aslında en iyisi en yuksek modeli almak ama sınıf büyüdükçe Model düşüyor km yükseliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: 4everford

Arkadaslar sorum baslikta.
    3 sekilde cevaplamanizi istiyorum;

1- Butce 30.000e kadar, aylik gelir min 2bin lira.

2- Butce 100.000e kadar. Aylik gelir 7 8 bin lira.

3- Butce sorunu yok.

Ben baslayayim;
    1. Sekilde tercihim 2004-2006 arasi araclar olurdu mesela 1.6vvt-i lgpli manuel toyota corolla sol sedan veya 1.6 lpgli manuel ford focus ghia sedan.

2. Sekilde tercihim E veya F segmenfi 2000 model ustu araclar olurdu mesela mercedes s320 (ibo kasa) veya bmw 7.30d.

3. Sekilde ise tercihim kesinlikle Rolls Royce Ghost'dan yana olurdu.

Hadi, hem biraz vakit gecirmis oluruz hemde arac alacak olanlar cogunlugun hevesinin ve tercihinin ne oldugunu gorerek ona gore hareket eder.

Aylık 7-8 bin tl ile 2000 model üstü araç hayal ediyorsunuz. Bu gerçekten durumumuzu özetliyor. 7-8 bin tl yi kazanmak için bir şirkette yönetici, kendini çok iyi derecede geliştirmiş bir mühendis , kurumlarda müdürlük yapan insan olmak gerek. Ticaret ile ya da arsa zenginliginden bahsetmiyorum. Bir şu mesleklere bakın birde o insanlara yakıştırdıgımız arabalara. İnsan hayret ediyor bitsin artık şu kabus!

• 1- 2007 Megane 2 dci
    2- 2011 Mercedes C180 (7-8 bin tl maaş ile ibo kasanın bakımı, yakıtı karşılanmaz.)
    3- Aventador

• 1- Golf 5 veya Focus 2
    2- BMW E92 (motor farketmez)
    3- Aventador

Modelli araba almanın çokta önemli olmadığını düsünüyorum. Özellikle spor otomobiller ilk marşı çevirdikten sonra inanılmaz değer kaybediyor. Bundan faydalanmak en mantıklısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOOSTEDTR -- 5 Mart 2015; 20:29:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nissan bir arac alınır mi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • furkan1zek kullanıcısına yanıt
    1.6Tdi dsg passat jetta golf mu alsinlar. Git bi F segmenti araca bin 1 hafta 2015 passata binmezsin

• quote:

Orijinalden alıntı: 4everford

1.6Tdi dsg passat jetta golf mu alsinlar. Git bi F segmenti araca bin 1 hafta 2015 passata binmezsin

Ben f segmenti araç passattan kötüdür demedim. Ayrıca 2. El 200 bin km deki araç mı yoksa 0 d veya premium c araç almak konusunda uzun uzunda tartışırız sorun degil. En basitinden o arabaların çogu makam araçları nasıl kullanıldıgı hangi şoförlerin o araçla neler neler yaptıgını bilemeyiz. Şahsen ben çekirdek ailenin kullandıgı arabayı hoyratça kullanılmış bir makam aracına tercih ederim. O riski göze almak isteyenlerde olacaktır buna saygı duyuyorum ki zaten benim mesajımda eleştirdigim konu bu degildi. Bir de o araçların km bakımı motor hacmi servis ücretleri ve yakıt tüketiminden bahsetmedim bile.

• 1. tercihim peugeot 407
    2. Tercihim Volvo V40
    3. Tercihim BMW 525d xdrive M paket.
  • 1. Fiat Punto 2012 1.3 Multijet

2. 2014 Mercedes A180 AMG yada BMW 3.16i F30

3. Ferrari F430 Spider
  • 1) Fiesta Sport 2010+

2) Peugeot RCZ 1.6 THP 200

3) Lexus LFA
  • 1-Astra G

2-İnsignia 2.0 turbo

3-Honda NSX

• Her türlü maaşın yarısı aravaya gideceği içün hiç bir arabadan tat alamazdım

• furkan1zek kullanıcısına yanıt
    Mesela 1.6Tdi passat aldin diyelim dsg imkansiz ama sorun cikartmadi diyelim. Sehir icinde kalkislarda cogu 1.6 atmosferik aractan tokat yiyeceksiniz. Gercek bir highlineı o fiyatlara unutun zaten. Yuksek hizda yine keyifsiz bir araciniz olacak. Bakimlari 10binde bir galiba yag su degisimi neyse ama filtreler balatalar triger vs paso degisecek... Ama ibo kasa s320 almani durumunda altinizda ciddi anlamda bir canavar ve tank bulunacak. Masraflari saymadan once elinizi vicdaniniza koyup dusunmenizi istiyorum, mercedesin adi il3 vwnin ayni cumlede gecmesi bile anormal. Passat sadece w140a tercih edilebilir ibo kasaya asla. Mercedeste 10.000 sorunu yok sadece aldiginda yag su filtreler degistir, triger baski balata vs zaten saglamdir ancak icin rahat etmiyorsa bir kez degistir ve minimum 5 sene sadece yagi suyu degiserek sur (yillik ortalama 5 10 bin yaptiginizi varsaydim). Ya hepsini gectim verdigi zevk goturdugu fazla paradan daha agir basiyor. 2 3 gun once fiyatta anlasamayip geri dondugum.bir makyajli.ibo kasa mercedesin halen hayalindeyim

• 1- Mazda 3 (2005)
    2- Honda Accord (2012)
    3- Lexus Lfa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1- Focus 2 veya fiesta
    2- Bmw 1 serisi ayrıca aylık 8 bin tl gelir ile ben 200 bin tl'lik araba bile alırım.ama sizin dediğiniz gibi olsun.
    3- Porsche 911 Carrera GTS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JanKlod -- 6 Mart 2015; 0:58:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.