Şimdi Ara

Moda Life Pişmanlıktır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
97
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Modalife Denizli Acıpayam Şubesi’nden oturma grubu satın aldım. Ancak teslimat ve ürünle ilgili yaşadığım sorunlar nedeniyle ciddi mağduriyet yaşamaktayım.
    Ürünüm yaklaşık bir hafta sonra teslim edilmek üzere getirildi, ancak teslimat sırasında üçlü koltuklardan birinin altındaki kumaşların yırtık olduğu ve bir parçasının eksik olduğu görüldü. Bu nedenle kurulum sağlanamadı. Çözüm olarak Modalife servisinin cep numarası tarafıma verildi ve bu numara üzerinden iletişim kurmam istendi.
    Bunun üzerine teslimattan üç gün önce defalarca bu numarayı aramama rağmen ancak 20. Aramamda ulaşabildim. Konuştuğum kişi, cumartesi günü ürünün teslim edileceğini söyledi. Ancak belirtilen gün tarafıma hiçbir bilgilendirme yapılmadı. Yine defalarca aramamın ardından, teslimat günü olan cumartesi öğlen saatlerinde ürünün ellerinde olmadığını öğrendim. Bu durum benim için büyük bir mağduriyet yarattı.
    Daha sonra özür dilenerek çarşamba günü teslimat yapılacağı söylendi. Ancak çarşamba günü gelen ürünün kumaşında üç farklı yerde bariz ve rahatsız edici kusurlar olduğunu gördüm. Satın aldığım ürün defalarca hatalı ve eksik geldiği gibi, yetkililerle iletişim kurmak da son derece zor ve yorucu oldu.
    Bu durumu yetkililere ilettikten sonra tarafıma ulaşılarak kusurlu ürünün değiştirileceği ve önümüzdeki hafta değişim için sıraya alındığım bilgisi verildi. Ancak üzerinden iki hafta geçmesine rağmen ne arayan oldu ne de değişim işlemi gerçekleşti. Bu süreçte herhangi bir bilgilendirme de yapılmadı.

Koltuklarda kullandıktan sonra anladım ki çok kalitesiz uzun süre oturunca veya uzanınca insanın belini ağrıtıyor. Tavsiye etmiyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.