Şimdi Ara

Mod Yapım Yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bilgisayarcıyım. Elimde müşterilerden gelen bazı eski kasalar var bunları değenlendirmek ve mod ve fanlar ile süsleyip yeni kullanıcılara vermek istiyorum.
    Mod yapımı için neler gerekli. Örneğin Kasa boyası için nasıl bir boya ve tür almalıyız yaparken nelere dikkat edilmesi gerekir gibi bilgiler verebilirmisiniz ? Yardımlarınız için Teşekkür ederim.
    Mesela yandaki kapaklarını kesip saç olur eski kasaların birçoğu degobaj aleti alsam bununla kesebilirim sanırım. Eskiden çalışmışlığım var Plastik işinde her türlü takım malzeme kullanmışlığım var.
    Pleksi nerden temin edebilirim İzmirde ve Pleksi de sanırım Degobaj ile kesilip makkap ile delinip şekil verilebilir ve yan taraflara tutturulabilir sanırım kasa içi belli olması ve ışıklı ledli fanlar ile müşterilerin kasalarını daha çekici yapabiliriz. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Birde kasanın mesela yanını kestik yanına uygun istediğim ebatlarda pleksi yerleştirmek istiyorum bu emanet gibi değilde onun bütün bir parçası gibi olmasını nasıl sağlarım sizce yorumlarınızı ve cevaplarınızı bekliyorum.

• Pleksiyi tabelacılardan temin edebilirsiniz.dekupaj ile yan kapak kesme işlemi yapılabilir sağlam işçilik ile görselliği üst seviyelere çıkartabilirsiniz aslında forumda biraz araştırma yaptığınız takdirde gerçekten sorularınıza tam anlamıyla yanıt alabileceğiniz bir çok konu var ve bu konuya yazılan cevaplardan daha iyi bir sonuç alacağınıza inanıyorum...Şimdiden kolay gelsin önünüzde uzun bir yol var. Başarılar

Edit : Son olarak üst konuda "Pc Modifikasyon İçin Aradığınız Bir Çok Başlık!! " adlı konuyu incelemenizi tavsiye ederim.

http://forum.donanimhaber.com/m_25417043/tm.htm

Hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bu[R]aK -- 13 Nisan 2012; 17:36:59 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.