Şimdi Ara

MOCAN OTOGAZDA LPG TAKTIRANLAR (Ankara) (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
2.812
Cevap
94
Favori
251.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aata00

    Opel corsa 1.4 i twinport 2009 model aracıma lpg taktırmak istiyorum. Aracım lpg uygulandıktan sonra ne kadar tasarruf ederim? Arıza lambası yanması gibi bir sorun oluşur mu? Simit tank düşünüyorum? Depo kaç litre olur? Uygulama fiyatınız ne kadar? Şimdiden teşekkürler..

    Sayın Aata00,



    Aracınız için Brc Sequent 32 modelimiz son derece uyumludur.



    Aracınıza simit lpg tankı önermekteyiz .



    Motor arıza lambasının yanmayacağını Firmamız garanti ve taahhüt ermektedir.



    Saygılarımızla



    http://mocanotogaz.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MOCAN OTOGAZ -- 2 Ekim 2017; 0:18:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 2015 ford focus mk3 hb model aracım için hangi lpg kitini önerirsiniz?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yarın saat 9 da 1.2 85 hp opel corsa aracıma MOCAN da lpg dönüşümü yaptırıp montaj fotoları ve düşüncelerrimi buradan paylaşacağım
  • Merhaba
    Astra classic 2012 model a16xer motor kodlu aracım var. Bu araç motoru ile sorulan soruları ve lpg- motor uyumsuzluğuna yönelik cevaplarınızı okudum ve lpg tkatırmaya karar verdim. Benim 2 ek sorum olacak:
    1. Lpg girişinin benzin dolum kapağında olması mümkün mü ve bu ek bir maliyet/sorun getiriyor mu?
    2. Aracımda Bagaja taşmayacak en büyük simit depo hacmi ne kadardır?
    Teşekkür ederim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmet0637

    2015 ford focus mk3 hb model aracım için hangi lpg kitini önerirsiniz?

    Sayın Mehmet0637,

    Aracınıza uygun kitimiz BRC sequent 32 modelidir.

    Saygılarımızla,
  • quote:

    Orijinalden alıntı: devrim73

    Merhaba
    Astra classic 2012 model a16xer motor kodlu aracım var. Bu araç motoru ile sorulan soruları ve lpg- motor uyumsuzluğuna yönelik cevaplarınızı okudum ve lpg tkatırmaya karar verdim. Benim 2 ek sorum olacak:
    1. Lpg girişinin benzin dolum kapağında olması mümkün mü ve bu ek bir maliyet/sorun getiriyor mu?
    2. Aracımda Bagaja taşmayacak en büyük simit depo hacmi ne kadardır?
    Teşekkür ederim

    Sayın Devrim73,

    Aracınıza uygun lpg tankımız 46 litrelik simit tanktır.
    Lpg girişini benzin kapağının içine koyabiliyoruz. ( Firmamız bu işlem için ilave ücret talep etmemektedir.

    Saygılarımızla ,
  • Say'ın Mogan Yetkilisi size bir sorum olacak yanıtlarsanız çok memnun olurum .2017 1.6 Corolla manuel aracıma yaklaşık 300 km iken yani on beş gün önce Konya'da Brc sequend. 32 modeli takıldı. Aracım benzinde bir problem yok ancak lpgde hareket halinde viteste iken debriyaj basıp vites değiştirmek isterken rolenti ÇOĞU kez 600 ,400, 200 e geliyor altı kez de stop etti hareket halinde Olduğum için tekrar çalışıyor bunu sadece viteste debriyajda yapıyor sebebi ne olabilir şimdiden çok teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Opel Astra J Sedan 1.6 2016 model aracıma LPG dönüşümü yaptırmayı düşünüyorum. Yaptığım araştırmalar sonucu sizi buldum. Kullanılacak kit ve fiyat hakkında bilgi almak istiyorum. Fiyat bilgisini özel mesaj olarak gönderebilirsiniz. Şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Espirili2009

    Say'ın Mogan Yetkilisi size bir sorum olacak yanıtlarsanız çok memnun olurum .2017 1.6 Corolla manuel aracıma yaklaşık 300 km iken yani on beş gün önce Konya'da Brc sequend. 32 modeli takıldı. Aracım benzinde bir problem yok ancak lpgde hareket halinde viteste iken debriyaj basıp vites değiştirmek isterken rolenti ÇOĞU kez 600 ,400, 200 e geliyor altı kez de stop etti hareket halinde Olduğum için tekrar çalışıyor bunu sadece viteste debriyajda yapıyor sebebi ne olabilir şimdiden çok teşekkür ederim

    Merhaba, sorun lpg ayarından olabilir, lpg dönüşümü yapan firma ile irtibata geçmenizi tavsiye ederiz.

    İyi günler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AERN

    Opel Astra J Sedan 1.6 2016 model aracıma LPG dönüşümü yaptırmayı düşünüyorum. Yaptığım araştırmalar sonucu sizi buldum. Kullanılacak kit ve fiyat hakkında bilgi almak istiyorum. Fiyat bilgisini özel mesaj olarak gönderebilirsiniz. Şimdiden teşekkür ederim.

    Merhaba,

    Aracınıza uygulanacak lpg kitimiz BRC Sequent32 modelidir.

    Uygulama fiyatı 12 taksit 2400 TL dir

    Bilgilerinize saygılarımızla sunarız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Asus2005

    Merhabalar. 2011 honda cr-v aracıma lpg taktırmak bugünlerde zorunluluk oldu. Düzce, Sakarya ve Ankara'da BRC kit takan ve çesitli kişilerce önerilen işletmelerin listesini çıkardım ve uzun araştırmalar sonunda Düzce'de ikamet etmeme rağmen Ankara Mocan'da taktırmaya karar verdim. Nedenlerin birincisi sosyal medya ve internet sitelerindeki üyelerin olumlu yorumlarıydı. İkincisi ise sanayide (Şaşmaz'da) 2 özel Honda servisini aradığımda ustalar da yine hiç kem-küm demeden direkt MOCAN dedi. 3. ise Ankaralı arkadaşlarımın önermesi. Bunun üzerine İvedik'teki işyerlerine gittim. Sagolsun Övünç Bey çay eşliğinde sorularıma sabırla ve samimiyetle cevap verdi. Çok iyi bir insan olduğu konuşmalarından, hal ve hareketlerinden hemen anlaşılıyor zaten. İlgi ve itibar, müşteriye hürmet, beni mutlu etti açıkçası. Görüşmeden sonra dedim ki iyiki de ta Düzce'den buraya kalkıp gelmişim. Çünkü çoğumuz keyif, ihtiyaç ya da yatırım için bir dünya borca giriyoruz, mal ediniyoruz. Bunu da haliyle profesyonel kişilere, emin ellere, teslim etmemiz gerektiğini düşünüyorum. MOCAN araştırmalarıma göre alanda bir numara. Önümüzdeki Salı inşallah lpgyi taktiracagim. Taktırdıktan sonra ve kullanım aşamasında izlenimlerimi de yine buradan paylaşacağım. Umarım bu yazı lpg taktırmak isteyen arkadaşlara ışık tutar.

    1 ay önce taktırdığim lpg sistemiyle 3000 km yaptim. Masallah deyim problemsiz bir şekilde kullanıyorum. Teşekkürler MOCAN.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Toyota Auris 1.6 aracıma Mocan'da Seq32 kit takıldı, OBD bağlantısını da yaptılar. Maşallah 2000km dir sorunsuz kullaniyorum. Övünç Bey ve ekibi oldukça nazik, ilgili ve konusunda uzmanlar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, ben aracı yeni aldım (2017 Toyota Corolla 1.33 Life Düz Vites) henüz 500 km'de. LPG kiti taktırmayı düşünüyorum. Toplam fiyat ve taksit imkanı konusunda bilgi verirseniz sevinirim. Motor garantisini BRC mi veriyor, kaç ay veya km. motor garantisi veriliyor ?

    İyi günler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sekoer

    Toyota Auris 1.6 aracıma Mocan'da Seq32 kit takıldı, OBD bağlantısını da yaptılar. Maşallah 2000km dir sorunsuz kullaniyorum. Övünç Bey ve ekibi oldukça nazik, ilgili ve konusunda uzmanlar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.

    Sayın Sekoer,

    Güzel düşünceleriniz için teşekkürlerimizi sunarız.
    Aracınızı ve BRC sisteminizi güle güle kullanmanızı temenni ederiz.

    Saygılarımızla,
  • quote:

    Orijinalden alıntı: headhuntergs

    Merhabalar, ben aracı yeni aldım (2017 Toyota Corolla 1.33 Life Düz Vites) henüz 500 km'de. LPG kiti taktırmayı düşünüyorum. Toplam fiyat ve taksit imkanı konusunda bilgi verirseniz sevinirim. Motor garantisini BRC mi veriyor, kaç ay veya km. motor garantisi veriliyor ?

    İyi günler

    Sayın Headhuntergs,

    Aracınıza uygun lpg kitimiz BRC Sequent 32 modelidir. Uygulama fiyatı 12 taksit 2400 TL'den ypabiliyoruz. Motor aksamı için isterseniz 2 Yıllık Motor Kaskosu yapabiliriz( Ücreti 126 TL'dir)

    Saygılarımızla,
  • İyi günler benim aracımda 1.4 otomatik Corsa problemli bir motoru olduğu subabların çok çabuk eridiği söyleniyor. Bu konu hakkında görüşünüz ve tavsiyeniz ne olur. Kocaelideyim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2016 yeni hyundai elantra aracıma lpg taktirmak istiyorum. Motor garantisi 126 tl ye sınırsız mı belli bir tutara kadar mı? 3500 diye duymuştum. Bu doğru mu ? Bu şekildeyse kademeli fiyatlari ögrenebilirmiyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    Aracım Hyundai Accent Blue Prime, 2014 Model, 1.4 Benzinli, 6 Vites. Etimesgut'ta oturuyorum ve aracıma LPG dönüşüm yaptırmak istiyorum ama etrafımdakiler ve internette okuduğum yazılarda bu aracın LPG uyumlu olmadığı (EURO 5 motordan dolayı) kısa bir zamanda (40.000KM civarı) sübapları eriteceği söyleniyor. Bugüne kadar edindiğiniz tecrübeler dahilinde size bir kaç sorum olacak;

    1. Aracım LPG uyumlu mudur?
    2. Sübapların erime olayı doğru mudur? Tecrübelerinize dayanarak bu olayı yaşayan var mı, varsa kaç km lerde olma ihtimali var?
    3. Montajını yaptığınız BRC nin enjektörlerinin sesli olduğunu yazan şikayetler okudum nette, doğru mudur? Belki de montajı yapanlar düzgün yapmamışlardır bilemiyorum ama araç içerisinden bu enjektör sesi duyuluyor mu?
    4. LPG montajı yapıldıktan sonra hangi ayarları yapıyorsunuz? Aracı kullanıp yolda ayar yapıyor musunuz?
    5. BRC LPG Kitinde kullanılan enjektörler hızlı mıdır? Yani bazı yazılarda işeme olayı falan diyorlar BRC de olur mu bu olay?
    6. Sübapların ömrünü uzatmak için aracı nasıl kullanmak gerekir. Kimi arkadaşlar 3.000 deviri geçmezseniz uzun km. ler sorun yaşamazsınız diyor. Siz ne dersiniz bu konuda?

    Sorularımla sizi rahatsız ettim ama mümkünse bunları bilmek istiyor ve eğer sıkıntı yoksa en kısa zamanda LPG Dönüşümünü yapmak istiyorum.

    Saygılarımla, hayırlı işler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan2006 -- 19 Eylül 2017; 21:31:34 >




  • Lpg gösterge panelindeki tek led yanıp sönmeye başladığında depoyu dolduruyorum ama gösterge hala yanıp sönüyor ve ertesi güne kadar düzelmiyor. 12 dakika sonra yansır dediler ama 1 gün sonra düzeliyor. Başına gelen var mı? Şamandıra problemli olabilir mi?
  • 2016 yeni hyundai elantra aracıma lpg taktirmak istiyorum. Motor garantisi 126 tl ye sınırsız mı belli bir tutara kadar mı? 3500 diye duymuştum. Bu doğru mu ? Bu şekildeyse kademeli fiyatlari ögrenebilirmiyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.