Şimdi Ara

Mobilya ile ilgili Herşey... (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
30
Favori
166.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,
    İnternetten alınıp satılamayacağı düşünülen mobilya ve ev dekorasyonu ürünlerinin buluştuğu tek adreswww.bulmobilya.com un çalışma mantığını sizlerle paylaşmak istiyoruz.
    Tıpkı konut ve otomobil gibi, mobilya, ev dekorasyonu çalışmaları, perde ve kısmen de halı ve aydınlatma ürünleri de genelde internetten alınıp satılabilen ürünler değillerdir. Fakat bu durum tüketicilerin sahip olmak istediği mobilya ve ev dekorasyonu çalışmalarını internetten inceleyemeyeceği anlamına da gelmez. Bugün bir çoğumuz bir şey alıp satmayacak dahi olsak emlak ve otomobil tanıtımlarının yapıldığı bu popüler sitelerde vakit geçiriyoruz. Aynı şekilde özellikle bayanların, mobilya perakende mağazalarının,inşaat firmalarının ve yeni evleneceklerin günlük uğrak yeri olacağı mobilya ve ev dekorasyonu arama motoru denince ilk akla gelenwww.bulmobilya.com sitesinin de büyük ilgi göreceği şu andaki yoğun site ziyaretlerinden de anlaşılmaktadır. Tüketiciler veya perakende mağazaları ürünleri bu platformdan yılın 365 günü ve günün 24 saati görebilir, şehir seçeneği, fiyat aralıkları gibi özelliklerle aramalarını daraltabilir, beğendikleri ürünleri favorilerine ekleyebilir ve nihayet belirledikleri ürünler için iletişim bilgilerinizden faydalanarak alış verişlerini sizlerin gerçek mağazalarında,fabrikalarında veya showroom larında tek tek mağaza ve showroom gezmeden rahatça yapabilirler.www.bulmobilya.com tam da bu hizmeti vermektedir. Bulmobilya.com internetten alınıp satılamayan ev dekorasyonu ürünleri için tasarlanmıştır.
    Mobilya ve ev dekorasyonu pazarını hareketlendirmek için oluşturduğumuz bu siteye üye olan ve hergün ziyaret eden binlerce kişiye daha fazla ürün çeşidi sunabilmemiz ve aradıklarını bulabilmelerini sağlamamız için ürün ilanlarınızı ivedilikle bekliyoruz.
    Dilerseniz şimdiwww.bulmobilya.com’u ziyaret edebilir, çalışma sistemini test edebilir ve beğendiğiniz taktirde mağazanızı oluşturmaya başlayabilir veya ‘’Mağazanızı biz oluşturalım’’ butonunu tıklayarak mağazanızı Bulmobilya.com ekibinin oluşturmasını sağlayabilirsiniz. Sitemizdeki tüm hizmetler hem ilan veren için hem de ilan görüntüleyen için ücretsizdir. Sistemimizi nasıl bulduğunuz hakkında mesajı yanıtlayarak geri dönüş yaparsanız seviniriz. Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz için önerileriniz ve eleştirileriniz bizim için çok değerlidir.
    Saygılarımızla
    www.bulmobilya.com

     Mobilya ile ilgili Herşey...




  • Merhabalar soru için doğru yermi bilmiyorum ama teleskopik bilyalı çekmeceler yerinden nasıl sökülür bilen varsa yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ferhat 3

    mrb arkadaşlar ben ferhat bursa inegölde modüler mobilya ustasıyım yemek odası yatak odası oturma grubu ve tv üniteleri hakkında merak ettiğiniz sorular var ise cevaplayabilirim farklı tasarımlarda mobilya isteyenler için fason mobilya yaptırıyorum ilgilenenlere duyrulur...

    hocam mrb,

    ben de düğün arefesindeyim.Mobilya bakıyoruz.Merak ettiğim bir kaç konu var yardımcı olursanız çok sevinirim.

    Maskoyu gezdim geçenlerde.Öyleki 10 bin tl ile 50 bin tl hatta daha fazlasına evinizi tv ünitesi oturma grubu yemek odası takımı yatak odası takımı döşeyebiliyorsunuz.Markadan markaya değişiyor.

    Mesela iki örnek vereyim.Odam mobilya var.Fiyatları daha uygun.çizgisi ve tarzıda fena değil.birde lazzoni var herkesin bildiğ.Tarzı çizgisi yine güzel ancak fiyatlar neredeyse 3 misli.Merak ettiğim bu fiyatları gerçekten hakeden bir kaliteye mi sahip? Elbette pahalı olan her şey güzeldir diye bir kaide yok ama ucuz etin yağnisininde yenmeyeceğini hepimiz biliriz.

    Bu konuda düşüncelerinizi merak ediyorum.Ahşap kalitesi kumaş kalitesi olarak doğtaş,bellona istikbal dışında gözünüze çarpan bir firma var mı ?

    şimdiden teşekkür ederim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: gimmeluck

    buraya belirtmek istedim, inegoldeki Selimoğlu mobilya kadar uckagitcisini gormedim. ilgili yerlere sikayet etmek lazim. show roomdaki modelin alt kenarina kalemle bir nokta biraktim. aynen eve o model geldi, adam bana teshir satmis. şikayet etmek lazım aslinda. ayni firma evimister selimoglu mobilya koltuk diye o sitede de satiyor. ayrica kumaslari bir yil dayanmayacak belli, daha 2 ay oldu tuylenmeye basladi.

    nereye yazazagimi bilemedim sinirden yeter ki herkes arama soncularinda gorebilir umarım ne diyim.

    geçmiş olsun hocam.Üzerinden uzunz aman geçmiş mesajınızın ama geçenlerde maskoyu gezdim sizin yorumunuzu görünce aklıma geldi.Makoda çoğu mağaza teşhir ürününüde stabileceği daha siz mağazadayken belirtiyor fiyatıda neredeyse % 40 % 50 daha ucuz.Sizin başınıza gelen tamamen sahtekarlık.

    Selimoğlu mobilya denilen bu gibi yerler aslında kurnaz olduklarını sanıyorlar ama insanları aldatmak dünyanın en alçak durumudur bence.Çalmak sadece başkasına ait bir malı parayı cebinden çantasından almak demek değildir.

    Tekrar geçmiş olsun.




  • PETERSBURG kullanıcısına yanıt
    dostum mrb mesajını geç gördüm bunun için k.b şuanda modüler mobilya yatak odası inegölde ortalama 2000 ila 3000 arası değişiyo burdaki mağaza fiyatı bu mobilya istanbula gelince 3000 ila 4000 arasına çıkıyo kısaca şuan burda inegölden orta derecede kaliteli bir mobilya almak yatak odası oturma odası yemek odası tv ünitesi 8 bin tl ye alınabilir maskoda fiyatlar biraz kabartılmış çünkü mağaza fiyatı var lazzoni de ünlü bir marka ama ne kadar marka olursa olsun arkadaş sonuta yaptığımız mobilyalar 18mm suntalamdan oluşuyo tabakası110 tl bi takıma 5 tabaka sunta gidiyo ıvır zıvır 1200 tl yi geçmiyor ama bu tür büyük firmalar isim ve reklamdan dolayı fiyatları 3 kat fırlıyor yani... yardımcı olabilceğim başka bi konu varsa mobilya ile ilgili sorabilirsin saygılar..
  • OKUL SIRASI VE EОİTİM MOBİLYALARI ALINIRKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR

    Okul Sırası Çeşitleri emobya.com


    Ürünler tercih edilirken dikkat edilmesi gereken hususlardan bazıları…

    -Ergonomik yapısı öğrencinin oturumuna ve vücut yapısını koruyan nitelikte olmalı
    -Kullanılan malzemenin kalitesi ve işçiliği ön planda olmalı.
    -Ürünlerde eğitim görenlere zarar verecek demir, pas, kıymık v.b. olmamalı.
    -Okul mobilyalarında dayanıklılık ön planda olduğundan gerekli niteliklere sahip olup olmadığı kontrolü.
    -İskelet yapısına uygun olan bir oturum sağlamalı.
    -Öğrencilerin dikkat yoğunluğunu dağıtmayacak renk tercihleri yapılmalı
    -Azami konsantrasyonu sağlayacak ergonomik yapısı olmalı.
    -Öğrencinin ayakları yere değmeli ve yazı tahtasını kolayca görebilmeli.
    -Sıra ile koltuk arasında rahatlıkla ayakta durabilecek durumda olmalı.
    -Ortopedik yapıya uygun tasarlanmış olmalı.
    -Çekmeceler kolaylıkla sürülebilmeli.
    -İç tarafların içleri temiz olmalı; (kıymık, budak vb. içermemeli.)
    -Uzun ve geniş olan raflarda orta destek bulunmalı.
    -Sürgülü kapılar ve dolaplar herhangi bir aksaklık olmamalı ve kolayca sürülebilmeli.
    -Uzun kapaklara sahip ürünler sağlam menteşelerle iyice desteklenmeli.
    -Ürünün konstrüksiyonu sağlam ve güvenli olmalı.
    -İç yüzey köşeleri pürüzlü olmamalı.
    -Dolap iç ve dış kapakları iyi kapanmalı.
    -Masa ayakları yere tam basmalı ve birbirleriyle tam uyumlu olmalı.
    -Sırtlıktaki kavisi ile bel kemiğini kavramalı ve destekleyerek omuriliği koruyan bir yapısının olması.
    -Anti Kanserojen boyalar tercih edilmeli.
    -Temizliği ve hijyeni hızlı şekilde yapılabilecek ürünler tercih edilmeli.
    -Uzun oturumlarda rahatsızlık vermemeli.
    -Darbeye ve çok hareketliliğe uygun sağlamlıkta olmalı.
    -Merdiven altı üretimlerden kaçınılmalı ve üreticinin deneyimi sorgulanmalıdır.
    -Masa ayakları yere tam basmalı ve birbirleriyle tam uyumlu olmalı.
    Güvenilir ve gerçekten tercih edilebilecek kalitede ürünler isteniyorsa tavsiye edilir.
    Ürünleri görmek için
    emobya.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihyalcin -- 2 Nisan 2014; 20:26:21 >




  • Kukla bebe ilkesiz, yalancı ve parayı aldıktan sonra müşteriyi tanımayan bir firma. anlaşırken herşeyi yaparız ederiz dediler. kaparo bıraktık. mal teslim tarihini iki ay geçirdiler, bebek dogacak. busefer paranın tamamını ödeyin, yoksa mobilyaları göndermiyoruz dediler. oysa, mal tesliminden sonra ödeme yapılacak diye anlaşmıştık. eksik kalan siparişimizi tamamlamak, perde boyu vermek için defalarca aradık, telefona çıkmadılar. alışveriş öncesi kibar ve herşeyi mümkün kılan Nurhayat hanım, başladı telefonlarımıza çıkmamaya, geri dönmemeye. bin türlü çekişmeyle mallarımız geldi. yanlış olanlar vardı elbetteki, çünkü telefona çıkmadıkları için dogrusunu anlayamamışlardı. kimseye önermiyorum.
  • kararsızkaldım kullanıcısına yanıt
    Kukla bebe ilkesiz, yalancı ve parayı aldıktan sonra müşteriyi tanımayan bir firma. anlaşırken herşeyi yaparız ederiz dediler. kaparo bıraktık. mal teslim tarihini iki ay geçirdiler, bebek dogacak. busefer paranın tamamını ödeyin, yoksa mobilyaları göndermiyoruz dediler. oysa, mal tesliminden sonra ödeme yapılacak diye anlaşmıştık. eksik kalan siparişimizi tamamlamak, perde boyu vermek için defalarca aradık, telefona çıkmadılar. alışveriş öncesi kibar ve herşeyi mümkün kılan Nurhayat hanım, başladı telefonlarımıza çıkmamaya, geri dönmemeye. bin türlü çekişmeyle mallarımız geldi. yanlış olanlar vardı elbetteki, çünkü telefona çıkmadıkları için dogrusunu anlayamamışlardı. kimseye önermiyorum.
  • Arkadaşlar 2014 ün yazında evlenecekler için konuyu güncellemek istedim.öncelikle ben mayıs 2014 te evlenecem kısmetse.heralde ki bu mobilya işi evliliğin en meşakkatli uğraşlarından biri olsa gerek.herkes hem kaliteli olsun hem şık olsun hem de fiyatı uygun olsun istiyor.ben de açıkcası ne yapsam bilemiyorum.doğtaşta beğendiğim modeller var,origami mobilyanın da ürünleri çok güzel.acaba iyi bir marangoz bulup buralarda beğendiğimiz modelleri yaptırtsak mı yoksa başka çareler mi düşünsek ???
  • oguz220 O kullanıcısına yanıt
    oğuz dostum ben mobilya sektöründeyim 2 yıl önce doğtaşla çalıştım şuan daha kaliteli ve daha modern üretim ve takım yapan büyük bir firmada üretim sahasında görevliyim mobilya konusunda danışma yada bilgi yada almak istersen ben burdayım saygılar.. bursa/inegöl
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Avente

    oğuz dostum ben mobilya sektöründeyim 2 yıl önce doğtaşla çalıştım şuan daha kaliteli ve daha modern üretim ve takım yapan büyük bir firmada üretim sahasında görevliyim mobilya konusunda danışma yada bilgi yada almak istersen ben burdayım saygılar.. bursa/inegöl
    Eyvallah kardeş sağolasın.düğün mayısta olacağı için mart sonuna kadar bu işi halletmemiz lazım.çalıştığın yerde üretilen mobilyaları görebileceğim bi site falan var mı? Hem modeller hem de fiyat kafamıza yatarsa inegöle gelebilirim
  • oguz220 O kullanıcısına yanıt
    var dostum şimdi buraya yazmiyim reklam olmasın pm at vereyim ordan
  • mobilya konusu çok tedirgin edici bende evlenirken çok gezdim çiğliyi gezdim ,ikısıkköye gittim neden sonra karabağlarda ( izmir)
    kerem mobilya diye bir yerden tüm eşyalarımızı aldık ilk başta çok içim rahat etmedi çünkü fiyatları nerdeyse yarı yarıya geldi bize modeller çok güzeldi ,kaç yıl geçti kalitede mükemmelmiş.
    burada reklam yapmıyorum inanın buna o kadar profesyonel bir yaklaşım var ki mobilyalarım bir kere tam zamanın da geldi,yaklaşık 3 yıl oldu hepsi mükemmel 1 kere gardrop kapak stop'u bozuldu telefon açtım aynı gün değiştirdiler,kötü örnekleri bilmem ama ben gerçekten çok memnun kaldım ve sürekli müşteri yollamaya çalışıyorum . marka falan anlamam işini bilen kişi ve firmalar bulun derim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mokreb35 -- 15 Aralık 2013; 12:54:02 >
  • hatta yardımı olacaksa izmir de mobilya alacaklara www.mobilyakerem.com bence gidin böyle esnafın kazanmasını isterim.
  • www.erezogullari.com.tr
    Aradığınız her tarz mobilyayı bulabileceğiniz bir site ve içerisinde istikbal mondi ve teleset gibi büyük firmaların ürünlerini de barındıran 19 firma bulunmaktadır
  • Vivense Mobilya hakkında bilgisi olan alışveriş yapan var mı ?
  • Şöyle bir site buldum mobilya ile alakalı.
    Belki yardımı dokunur mobilya arayışı içinde olan arkadaşlara.
    http://www.yukselisevmobilya.com/
  • Arkadaşlar tv koltuğu almak istiyorum. Fiyatlar 700 tl den başlıyor.

    Bellona Lotus masajlı 581 TLhttp://www.bellona.com.tr/oturma-gruplari/tv-koltuklari/lotus-masajli-tv-koltugu
    Bellona Rio (masajsız) 490 TLhttp://www.bellona.com.tr/oturma-gruplari/tv-koltuklari/rio-tv-koltugu

    arasında kaldım. Aklıma masajlı daha çok yattı. Bu koltuklardan kullanan yorum yaparsa çok sevinirim.




  • İstanbul için masko gibi bir yerde mobilya imalathanesi tavsiyeye edebilecek arkadaş var mı acaba. Mesela bellona da mondi de beğendiğimiz köşe takımı yemek masası sandalyesi falan yaptırabileceğimiz bi yer. Ev kendi evimiz o yüzden evin ölçülerine göre yaptırmak daha mantıklı sanki
  • bütün mobilyamı berke mobilyadan almıştım mobilya arayanlara tavsiye ederim
    http://www.berkemobilya.com.tr/
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.