Şimdi Ara

Mobilite: Samsung Galaxy Mega 6.3, Xperia Z yaygın satışta, HTC'nin finansal kaybı sürüyor, Çinlilerden meydan okuyan telefonlar ve daha fazlası... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
1
Favori
2.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Battı fish yan going


    quote:

    Orijinalden alıntı: Erwin Rommel

    quote:

    Orijinalden alıntı: Battı fish yan going

    Çin iş japon işi bunu yapan iki kişi biri erkek biri dişi

    Okey let's go !

    Turkçe konus ozenti seni almim ayagımın altına şimdi

    O zaman ben yan going .




  • cebimden cıkardım tuslu mınık nokıa yı gurur duydum amacına uygun bi alet herkeste bi dokunmatik özentiği almış başını gidiyor benim arkadas iş yerınden arabayla gelirken dostum şarzım bitti seninkinden arıyabilirmiyim demezmi bi güldüm bi güldüm yok böle bişi .htc geç kaldı ne yazıkki kaybetti samsung gereksiz büyüklük sony olmuş ama büyük ekran bu millet ıphonu eleştirsede gidip gene iphon alacaktır bunuda unutmayın

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kcankaynak

    Hepinizin affına sığınarak Xperia Z hakkında şu 2 konuya açıklık getirmek istiyorum : 1- EkranNe kadar araştırdınız ne kadar incelediniz bilmiyorum ancak Xperia Znin EKRAN TEKNOLOJİSİ TFT. Ne Super AMOLED ne IPS. Yani eski bir teknoloji. Alt piksel dizilimi RGB olsa da, kontrast bakımından oldukça eski bir teknoloji. Ekranın çok iyi olduğunu savunanların kaynağı Bravia Engine-2 yazılımsal desteğine sahip olması. Bakın bu bir yazılımsal destektir donanımsal özelik değildir. Bu yüzden video ve film gibi konularda en iyisi olsa da ne kontrast, ne renk oranı ne de parlaklık konusunda piyasadaki top model rakiplerinin hepsinden geride. Ekran leş bu ne lan gibi birşey söz konusu değil ancak bu cihazın fiyatı 500 lira değil bu yüzden TFT gibi eski bir teknolojiyi kabullenmem söz konusu değil. Bu fiyata rakipleri yaptıysa Sonyde pekala yapabilirdi. 2- Oyun PerformansıXperia Znin olağanüstü oyun performansı verdiğini iddia edip, Youtube videoları atan arkadaşlara 2 sorum olacak. İlk olarak o cihazların OC yapılmadığını nereden biliyorsun ? Kullanan kişi SU ya da Toolbox ile işlemci frekansını hiç gösterdi mi ? Gösterdi diyelim ikinci olarak neredeyse tüm videolar (gözümden kaçan varsa yazının başında da dediğim gibi affola) 5-6 dakikalık. Hadi 10 dakika diyelim, bu videoların çoğunda oyunu açıp 2 hoplayıp zıplayıp 1 yarış bitirip kapatıyor. Sevgili saygıdeğer kardeşlerim ezmek için söylemiyorum ancak eğer elinizde Galaxy Ace ya da Tegra-2li bir cihaz yoksa, kaçınız bir Real Racing 3ü, bir Most Wantedı, bir Batmani, bir MC4ü 2 dakika oynayıp kapattı ? O alet daha ısınmaya başlamadan videoyu çeken şahıs oyunu kapatıyor. Yahu 2 milyar veriyorum 2 milyar be bi zahmet 1-2 dakika kasmadan oynatsın. MC4 denen oyunu eski dandik Galaxy Noteum bile kasmadan 6-7 dakika oynatabiliyor. Xperia Zyi denedim ve cihaz 10 dakika civarında ısınmaya buna tekabül olarak abuk subuk kasma ve frame atlamaları yapmaya başladı. Şu anda piyasada satılan hiçbir Full HDli cihaz bu çözünürlükte parasını hak edecek oyun deneyimini sunmuyor. Lütfen mantıklı yorumlar yapın, sağdan soldan izleyip birebir denemeden yorum yapmayın. Eleştiri de yapabilirsiniz ancak ne ben, ne benim gibi düşünenler, ne de bu site yöneticileri sizin vereceğiniz 2 milyardan pay almayacağız. Bu yüzden hakaret etmeye, aşağılamaya ya da işkembeden atmaya gerek yok. Hiçbirimiz manyak değiliz ya da hiçbirimize Apple ya da Samsung Al şu parayı Xperia Zyi karala demedi. Sürç-i lisan ettiysem affola.


    Adam sony Düşmanı ya.. telefon 4 ay da 4.5 mılyon satmış hala eleştiriyıonuz bi akıllı sizsiniz. Normal 10 sene oncekı TFt ıle aynı tft değil kardeşim. Güneşe karşı git çekim yap o samsungla neyle ıstersen hangısı daha ıyı görüntü veriyor bi bak bakalım. Bizim derdimiz fun boyculuk yapnmak değil kalitecilik..





  • quote:

    Orijinalden alıntı: inwwisible

    Htc o kadar kaliteli ve saglam telefon uretmesine ragmen nasi zarar ediyo


    Sebebi şu telefon henüz tüm dünya da satışa sunulmadı ki amerika'ya bile yeni girdi yada girmek üzere tam emin değilşm

  • İlk olarak sizi tekrar tekrar çok tebrik ettiğimi bilin. Gerçekten Türkiye'nin en iyi teknoloji blogu. Fakat bu kadar çok eleştiri istediniz yapmazsak olmaz. Bence mesela sadece haberler üzerinden gitmeyin her zaman. Mesela bir konu açıp üzerinden konuşmaya başlarsanız daha iyi olabilir. Yalnız her zaman da olmasın gündemden haberimiz olmalı.

    Ayrıca reklamlara bu kadar eleştiri yapmanıza gerek yok arkadaşlar. Doğal olarak bu sitenin de devam etmesi için reklam lazım. Bence bu konuda reklamları kısmaya gerek yok

  • quote:

    Orijinalden alıntı: CmSandman

    Ben Sony Xperia Z aldım oyun oynayan birisi değilim. Full HD Su Geçirmezlik ve arayüzü çok kullanışlı olduğu için aldım. 2 senede bir telefon alıyorum bundan önceki telefonum İphone 4 dü. Tasarımı bütün telefonları kıskandıracak şekilde. Oyun oynamıyorsanız ve oyun oynayacak arkadaşlar çoğu oyunların hepsi Full HD sorunlu çalışıyor bunları göz ardı edin ilerde güncelemelerle performans artışı sağlanacaktır. Genel olarak Xperia Z 2 sene çok rahat işimi görecektir. Erdi beyin anlatıklarına katılıyorum zaten bunları düşünerek aldım telefonu. Güncelleme gelmese bile yeter benim için bu telefon her anlamda işimi görüyor.Sevgilerimle.


    2 senede bir telefon alıyorsan bence tercihin bu telefon olmamlıydı

  • quote:

    Orijinalden alıntı: CmSandman

    quote:

    Orijinalden alıntı: CmSandmanBen Sony Xperia Z aldım oyun oynayan birisi değilim. Full HD Su Geçirmezlik ve arayüzü çok kullanışlı olduğu için aldım. 2 senede bir telefon alıyorum bundan önceki telefonum İphone 4 dü. Tasarımı bütün telefonları kıskandıracak şekilde. Oyun oynamıyorsanız ve oyun oynayacak arkadaşlar çoğu oyunların hepsi Full HD sorunlu çalışıyor bunları göz ardı edin ilerde güncelemelerle performans artışı sağlanacaktır. Genel olarak Xperia Z 2 sene çok rahat işimi görecektir. Erdi beyin anlatıklarına katılıyorum zaten bunları düşünerek aldım telefonu. Güncelleme gelmese bile yeter benim için bu telefon her anlamda işimi görüyor.Sevgilerimle.
    Ayrıca Telefonu bir çok telefon satan ve teknoloji mağzalarında deneme fırsatım oldu. Ekranı hiç de kötü değil gidin mağzalarda bizzat kendiniz inceleyin. Ekran konusunda herkesin yanıldığını göreceksiniz. Kamerasıda çok başarılı kendiniz inceleyin telefonu mümkünse.


    Tam değil. Ekran normalde kötü fakat Bravia Engine 2 gerçekten ekranı muhteşem kılıyor. Video uygulamasını aç ve çiçekle dolu olan resmi açın. Göreceksiniz ki ekran resmen resimleri gözlüksüz 3 boyutlu gibi ve renkleri dolgun gösteriyor.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: revelax

    porgramınızı bir solukta izledim erdi beyin neden bukadar seri nefes almadan konuştugunu pek anlam veremiyorum yanınızdaki arkadaşada arasıra pas atabilrsiniz. ...


    Eleştiriye katılıyorum. Erdi Abi hızlı konuşmuyorsun ama Ender Abi'nin biraz daha aktif olması lazım

  • Programın uzun olması güzel ama yerine daha kısa ama daha sık olsa da olur. Çünkü Mobilite'den 15-25 gün uzak kalıyoruz.

  • Sizin tüm testlerinize kesinlikle güveniyorum. Ama Xperia Z konusunda ekran ile ilgili bir sürü şüphe var. Satışta olan bir telefonu sınırlı sayıda var diyen Sony Türkiye'yi kınıyorum.

  • Şu şans meselesini anlamadım nasıl Sharp falan biri bana yardımcı olabilir mi?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: hamza53

    quote:

    Orijinalden alıntı: yakamoz40Kusura bakmayın ama her firmaya aynı mesafede değilsiniz, bunu açıkça haliniz cümleleriniz ifade ediyor. xperia Z tasarımından yarım cümlecik bahsediliyor, Bu cihazın birçok güncelleme alacağından bahsedilmiyor, ama htc ve samsunga gelince üzerine basa basa güncellemelerden bahsediliyor. Kendinizi çok ele veriyorsunuz...Tüm cihazlara hoşgörülü yaklaşılıyor ama xperia z ye gelince yok iki bin lira falanda filanda s3 çıktığında kaç liraydı haatırlatırım, yani bu anlamsız tavırlar karşı reaksiyona yol açıyor.Fan falan değilim ama bu tavırlar ve yaklaşımlar insanları fanlığa yöneltiyor.Bir de madem en büyük teknoloji sitesisiniz temin edeceksin bi cihaz, edemiyorsanız bahane üretmeyeceksiniz, demek ki en büyük teknoloji sitesi değilsiniz.
    Yorumuna kesinlikle katılmıyorum.Xperia Z ye karşı yada Sonye karşı bi mesafeleri olsaydıhttp://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Sony-Xperia-Z-video-inceleme-Tum-bildiklerinizi-unutun.htm bu sayfadaki inceleme çok daha farklı olurdu bence.Ayrıca gerçekten bahsedildiği gibi farklı ekran tiplerine sahip olması benimde sonradan öğrendiğim bi özellikti ve cihazı alıp alama konusunda şu anda ciddi ikilemde kalmış durumdayım.Bunun haricinde Sony eğer kullanıcının bilgilendirilmesi açısından bi cihaz bile temin edemiyorsa DH ailesi için mesafe konulsa dahi bunu hakedecektir.Ayrıca Donanımhaberin Türkiyenin en büyük teknoloji sitesi olması kendi ceplerinden cihazı temin etmelerini gerektirmiyor.


    tüm düşüncelerine katılıyorum ama cihaz temini konusunda bence temin etmeliler





  • ender bey gerçekten samimi buldum.Kendisine güveniyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: inwwisible

    Htc o kadar kaliteli ve saglam telefon uretmesine ragmen nasi zarar ediyo

    Kendi itiraflaflarında da olduğu gibi pazarlama eksiklikleri.... Reklam faaliyetleri ve markalaşma eksiklikleri... Servis ve satış ağınında yetersizliği...
  • Her zaman ki gibi çok güzel bir program olmuş...daha da Uzun olmasını isterim :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: last_legant

    quote:

    Orijinalden alıntı: inwwisible

    Htc o kadar kaliteli ve saglam telefon uretmesine ragmen nasi zarar ediyo

    Kendi itiraflaflarında da olduğu gibi pazarlama eksiklikleri.... Reklam faaliyetleri ve markalaşma eksiklikleri... Servis ve satış ağınında yetersizliği...

    servis ve satış konusunda kesinlikle hak veriyorum herkes biliyor kvk'nın pisliklerii

    ama htc rklam faliyetlerine çok ağırlık verdi bütün şampiyonlar ligi maçlarının sponsoru her maçta htc one'ınn reklamı var




  • Videolarda notebooku tam önünüze koyduğunuz zaman eliniz tam gözükmüyor ve bu beden dilinizi etkili kullanmanızı engelliyor.

    @fx57
  • samsung mega için pantalona özel cep lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ycan00

    quote:

    Orijinalden alıntı: CmSandman

    Ben Sony Xperia Z aldım oyun oynayan birisi değilim. Full HD Su Geçirmezlik ve arayüzü çok kullanışlı olduğu için aldım. 2 senede bir telefon alıyorum bundan önceki telefonum İphone 4 dü. Tasarımı bütün telefonları kıskandıracak şekilde. Oyun oynamıyorsanız ve oyun oynayacak arkadaşlar çoğu oyunların hepsi Full HD sorunlu çalışıyor bunları göz ardı edin ilerde güncelemelerle performans artışı sağlanacaktır. Genel olarak Xperia Z 2 sene çok rahat işimi görecektir. Erdi beyin anlatıklarına katılıyorum zaten bunları düşünerek aldım telefonu. Güncelleme gelmese bile yeter benim için bu telefon her anlamda işimi görüyor.Sevgilerimle.


    2 senede bir telefon alıyorsan bence tercihin bu telefon olmamlıydı

    Bende z almayı düşündüğüm için soruyorum eğer oyun oynamıyorsak bu telefon 2 sene içinde nasıl bir sıkıntı çıkarabilir? Aksine telefonu uzun süre kullanmak istiyorsan karizma bir telefon almak lazım ki eline aldığın zaman sırıtmasın.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Reaglew



    samsung bu ne

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.