Şimdi Ara

Mobilite: Samsung Galaxy Mega 6.3, Xperia Z yaygın satışta, HTC'nin finansal kaybı sürüyor, Çinlilerden meydan okuyan telefonlar ve daha fazlası... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
1
Favori
2.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • xperia Z ile bütçeyide uçurucak sony bak bakalım etrafta lider kim bundan sonra yetişebilceklermi sony e ayrıca sony e kronik çatlak dediniz al aşşa ettiniz su dahi geçimeyeni yaptı şimdi çıkıp oyun moyun cocukmu kandırıoysunuz brakn bu işleri

    xperia z ye psp oyunlarını bir entegre etse sony hepinizin ağzı açık kalır kulp da bulamassınız.
  • sony bu telefonu gercekten gec cikartti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir görüşte ben yazayım.

    1.Ekranın TFT yada başka bir şey olması (yada eski teknoloji ) Tüketici açısından önemli değildir.Önemli olan İhtiyazı yada beğeniyi karşılaması orta/uzun vadede çıkabilecek yeni teknoloji/yazılımlara destek vermesidir.

    Yeni yetme ergen mantığı ile "ben son teknoloji olmayan ürüne ürün demem" demek amaçtan sapmak olur.Kaldı ki son teknoloji her ürün en iyisini verecek diye bir kaidede yok zaten.Üretim maliyetleri nedeni ile yeni bir teknolojiye atlarsınız ama bir önceki pahalı ürünün verdiği değeri vermez.(Kabaca Tv lerdeki plazma/arka aydınlatmalı LEd örneği gibi)O yüzden bu kadar düz mantıkla eleştiri yapılmaz.

    Ben tüketiciysem ürünün ihtiyaçlarımı ve beğenimi karşılayıp karşılamadığına bakarım.Neyi nasıl ürettiği beni değil firmayı ilgilendirir.Ekran benim istedikleri mi karşılıyor mu? evet..Benim için kadar.

    2.Oyun hususunda muhtemelen haklısınızdır.Oyun oynamadığım için fikir yürütemem ama "siz bilmiyorsunuz oc yapılmıştır" diyebilmek için buna ispat gerekir (İddaa sahibini ispatı gerekir diye basit ve temel bir hukuk kaidesi).Eğer bu ispat edilirse o zaman oyun için alacak arkadaşlara değerleri ve tabloyu sunmak gerekir ki tercihlerini ona göre kullansınlar

    3:Görüş açısı berbat diye söylemek ise komik geliyor bana.Telefon normal kullanımda ve kullanım açılarında gayet güzel bir ekran kalitesi sunuyor.178 dereceden Telefona bakma gereği duymadığım için böyle exterm koşulu eksiklik sunmak çok mantıklı gelmiyor.Tabi birileri kullanım şartları gereği bu şekilde telefon ile haşır neşir olacaksa Telefonu eline alıp çeşitli açılardan deneyip bakıp karar versin.Beklentilerini karşılamıyorsa almayacak.ama genel itibarı ile bu tür ürünleri bu uç koşullar ile değerlendirmekte bence doğru değil.

    4:bir ürün ,çin "su geçirmez deniliyor ama oda çok hassas, o yüzden kolayca garanti dışı kalabilmektedir" diye zan ile yorum yapmak dünyadan bi haber olmak demektir.Ürünün satışa sunulduğunda özellikle belirtilen standartlar var.işte o standartlar o ürünün hangi koşullara hangi kriterler içinde dayandığını gösteren uluslar arası standartlardır.(IP 55 ve IP 57)Eğer ürünün vaat ettiği standartları merak ediyorsanız bunu öğrenmek hiçte zor değildir.Hal bu iken "belli değil demek" iyi niyet gibi gelmiyor bana.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: kcankaynak

    Hepinizin affına sığınarak Xperia Z hakkında şu 2 konuya açıklık getirmek istiyorum : 1- EkranNe kadar araştırdınız ne kadar incelediniz bilmiyorum ancak Xperia Znin EKRAN TEKNOLOJİSİ TFT. Ne Super AMOLED ne IPS. Yani eski bir teknoloji. Alt piksel dizilimi RGB olsa da, kontrast bakımından oldukça eski bir teknoloji. Ekranın çok iyi olduğunu savunanların kaynağı Bravia Engine-2 yazılımsal desteğine sahip olması. Bakın bu bir yazılımsal destektir donanımsal özelik değildir. Bu yüzden video ve film gibi konularda en iyisi olsa da ne kontrast, ne renk oranı ne de parlaklık konusunda piyasadaki top model rakiplerinin hepsinden geride. Ekran leş bu ne lan gibi birşey söz konusu değil ancak bu cihazın fiyatı 500 lira değil bu yüzden TFT gibi eski bir teknolojiyi kabullenmem söz konusu değil. Bu fiyata rakipleri yaptıysa Sonyde pekala yapabilirdi. 2- Oyun PerformansıXperia Znin olağanüstü oyun performansı verdiğini iddia edip, Youtube videoları atan arkadaşlara 2 sorum olacak. İlk olarak o cihazların OC yapılmadığını nereden biliyorsun ? Kullanan kişi SU ya da Toolbox ile işlemci frekansını hiç gösterdi mi ? Gösterdi diyelim ikinci olarak neredeyse tüm videolar (gözümden kaçan varsa yazının başında da dediğim gibi affola) 5-6 dakikalık. Hadi 10 dakika diyelim, bu videoların çoğunda oyunu açıp 2 hoplayıp zıplayıp 1 yarış bitirip kapatıyor. Sevgili saygıdeğer kardeşlerim ezmek için söylemiyorum ancak eğer elinizde Galaxy Ace ya da Tegra-2li bir cihaz yoksa, kaçınız bir Real Racing 3ü, bir Most Wantedı, bir Batmani, bir MC4ü 2 dakika oynayıp kapattı ? O alet daha ısınmaya başlamadan videoyu çeken şahıs oyunu kapatıyor. Yahu 2 milyar veriyorum 2 milyar be bi zahmet 1-2 dakika kasmadan oynatsın. MC4 denen oyunu eski dandik Galaxy Noteum bile kasmadan 6-7 dakika oynatabiliyor. Xperia Zyi denedim ve cihaz 10 dakika civarında ısınmaya buna tekabül olarak abuk subuk kasma ve frame atlamaları yapmaya başladı. Şu anda piyasada satılan hiçbir Full HDli cihaz bu çözünürlükte parasını hak edecek oyun deneyimini sunmuyor. Lütfen mantıklı yorumlar yapın, sağdan soldan izleyip birebir denemeden yorum yapmayın. Eleştiri de yapabilirsiniz ancak ne ben, ne benim gibi düşünenler, ne de bu site yöneticileri sizin vereceğiniz 2 milyardan pay almayacağız. Bu yüzden hakaret etmeye, aşağılamaya ya da işkembeden atmaya gerek yok. Hiçbirimiz manyak değiliz ya da hiçbirimize Apple ya da Samsung Al şu parayı Xperia Zyi karala demedi. Sürç-i lisan ettiysem affola.





  • HTC one almayı düşünüyordum ama vaz geçtim ,motorola atrix ile yola devam :D daha 1 sene götürür bu canavar beni , iki yılı geçti neredeyse maşallahı var :)

  • sayenizde aksiyon kamerası hastası oldum. yakın zamanda go pro3 alıcam.
    formatınız çok iyi video için çok teşekkürler.

  • telefonlarla yakında kılıç kalkan oynayacağız gibi. eskiden küçültme modası vardı, şimdi büyütme.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kcankaynak


    Temel yanlışların var. Mesela Xperia Z ekranı e-ISP TFT LCD ekrandır ve bu ekran super amoledden çok daha kalitelidir, neden? Çünkü doğal ve gerçek renkleri yanısıtmada daha başarılıdır, günışığında ve güneş altında daha rahat görülebilir, beyaz rengi amoled ekranların aksine doğru yansıtır ve nette yazıları okumak amoledin pentile dizilimine göre çok daha kolaydır. ISP ekran ile temel farkı bakışaçılarında yatar. Xperia Z ekranına çok alttan ve yandan bakarsan, kontrastın düşme oranı ISP ekrana göre daha fazladır. Bu önemli midir, bana göre zerre kadar önemi yoktur çünkü telefona kafamı eğip ya da telefonu 130 derece yatırıp bakmam. Yani Xperia Z ekranı , S4'ün amoled ekranından çok daha kalitelidir ve htc One'ın ISP LCD ekranından bir tık geridedir göreceli olarak.

    Diğer dediklerin çok mantıksız. Senin mantığınla düşünürsek, hiçbir telefonun oyun testlerine güvenmemek gerekir çünkü bilemezsin OC yapılıp yapılmadığını. Aynı şekilde, nette yayınlanan benchmark sonuçlarına da güvenmemek gerekir. Kaldı ki 1 saatten fazla Xperia Z ile oyun oynayanların videosu de vardı youtubeda. En önemlisi de kullanıcı tecrübesi ki onlar da oyun konusunda Xperia Z'yi gayet başarılı buluyorlar, hem kullanıcılar hem de onları oyun oynarken izleyenler. Bu, en doğru ve gerçek tecrübedir.

    Diğer dediğine katılıyorum ama bu Full HD cihazların yetersiz olduğundan çok, oyunların bu ekranlara göre optimize edilmemesinden kaynaklanıyor. Her üç cihaz da ,optimize edilmiş en ağır oyunları dahi çalıştırabilecek kapasitede donanıma sahip.




  • Yaptığınız çalışmalardan dolayı tüm DH ekibine çok teşekkür ederim.

    Sizden isteğim DH sitesinde ana sayfasında yer alan ve birçok kişinin

    faydalandığı sistem tavsiyesi bölümü gibi akıllı telefon tavsiye ve tablet pc

    ,dizüstü pc tavsiye bölümü ve çok şey istediğimi biliyorum ama münkünse

    dijital fotoğraf makinesi tavsiye bölümlerini yapabilirseniz.Birçok tüketiciyi

    direk olarak kolay bir şekilde bilgilendirmiş olursunuz.Paramızla rezil

    olmamızı münkün olduğunca engellediğiniz için teşekkür ederiz.

    Yani bir s marka 7.2 megapixsel fotoğraf makinemiz vadı çok iyidir.(Dh ve forumdonanım tavsiyeli aldık)Kaybedince bir k marka 14 megapixsel makine aldık ama tırt çıktı.Resmen satıcı tarafından uyutulduk:((satıcı tavsiyeli aldık)
    Bir A marka 7 inç tablet aldık düzgün oyun oynatmadı :( sarjı çabuk bitti uzun sürede sarj oldu.Wifi anteni dibinde bile sıkıntı vardı of...of yarı fiyatına zor sattık.(satıcı tavsiyeli aldık)
    .Bİr arakadaşim n marka optik zoomu diğerlerine göre daha fazla bir model makina aldı çok iyi fotoğraf çekiyor video çekimide iyi ama gel gelelim ses kaydetmiyor.Adam aldığına alacağına bin pişman oldu.Videolar sessiz inanamadık.!!(satıcı tavsiyeli alındı ben bir 1 saat dh ve forumdonanım inceleyelim dedim oda abi bak şu fiyattan şukadara düşmüş herkes almış yok satmış.Kullanıpta menmun kalmayan yokmuş ben bunu kaçırmayım dedi aldı artık sesiz videolar üzerinde uzmanlaşıyor.





  • 6.3 çok büyük olmuş neremizde taşıyacaz biz o telefonu
    Yanındaçantayla gezmen lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kusura bakmayın ama her firmaya aynı mesafede değilsiniz, bunu açıkça haliniz cümleleriniz ifade ediyor. xperia Z tasarımından yarım cümlecik bahsediliyor,
    Bu cihazın birçok güncelleme alacağından bahsedilmiyor, ama htc ve samsunga gelince üzerine basa basa güncellemelerden bahsediliyor. Kendinizi çok ele veriyorsunuz...

    Tüm cihazlara hoşgörülü yaklaşılıyor ama xperia z ye gelince yok iki bin lira falanda filanda s3 çıktığında kaç liraydı haatırlatırım, yani bu anlamsız tavırlar karşı reaksiyona yol açıyor.
    Fan falan değilim ama bu tavırlar ve yaklaşımlar insanları fanlığa yöneltiyor.


    Bir de madem en büyük teknoloji sitesisiniz temin edeceksin bi cihaz, edemiyorsanız bahane üretmeyeceksiniz, demek ki en büyük teknoloji sitesi değilsiniz.

  • Güzel bir program olmuş, ellerinize sağlık.
    Videoda bahsettiğiniz merak ettiğim bir husus oldu; telefonları sağlayan ajanslar olduğunu söylediniz, bu tür örnek ürün sağlamaları sizlere ne şekilde oluyor? Bu ajanslardan bir örnek verebilir misiniz, bildiğimiz reklam yapan ajansların bir parçası mı bunlar yoksa apayrı bir grup mu?
  • Sony xperia z olmamış. bu çok net. teknosada inceledim ürün 16 saat beklemede kalmış hiçbir uygulama vb. açılmamış ve şarj bu sürede %50ye inmiş ve arkada kameranın oldugu bölüm alev alev yanıyor. bu tam bir skandal. 2 binliralık bir çöp. Bunu sony hayranı ve yıllardır sony alan biri olarak söylüyorum. Adreno 330 ve Snapdragon 800 lü telefonlar gelmedikçe FHD ekranları at çöpe gitsin. şu telefonu 720p ips ekran ile çıkarsaydı piyasayı domine ederdi. sakın olaki xperia z fln alayım demeyin. Ve kamerada ciddi bir odaklanma sorunu var. Aşırı bir beyaz renk patlaması var. Çektiğim hiçbir resim net değil ve videolar bulanık ve hareketli nesneleri yakalamakta son derece zorlanıyordu. Modlar ve ayarlardan kaynaklı dedi elemanlar ama ben 2 bin tlyi çöpe atamam deyip telefonu bırakıp çıktım.

    Programınızda samsung hayranı oldugunuzu ve samsung a ayırdıgınız zamanın çeyreğini bile sonye ayırmadıgınızıda söylemek gerek. Objektif ve adil değilsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihangir12 -- 18 Nisan 2013; 18:05:42 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kcankaynak

    Hepinizin affına sığınarak Xperia Z hakkında şu 2 konuya açıklık getirmek istiyorum : 1- EkranNe kadar araştırdınız ne kadar incelediniz bilmiyorum ancak Xperia Znin EKRAN TEKNOLOJİSİ TFT. Ne Super AMOLED ne IPS. Yani eski bir teknoloji. Alt piksel dizilimi RGB olsa da, kontrast bakımından oldukça eski bir teknoloji. Ekranın çok iyi olduğunu savunanların kaynağı Bravia Engine-2 yazılımsal desteğine sahip olması. Bakın bu bir yazılımsal destektir donanımsal özelik değildir. Bu yüzden video ve film gibi konularda en iyisi olsa da ne kontrast, ne renk oranı ne de parlaklık konusunda piyasadaki top model rakiplerinin hepsinden geride. Ekran leş bu ne lan gibi birşey söz konusu değil ancak bu cihazın fiyatı 500 lira değil bu yüzden TFT gibi eski bir teknolojiyi kabullenmem söz konusu değil. Bu fiyata rakipleri yaptıysa Sonyde pekala yapabilirdi. 2- Oyun PerformansıXperia Znin olağanüstü oyun performansı verdiğini iddia edip, Youtube videoları atan arkadaşlara 2 sorum olacak. İlk olarak o cihazların OC yapılmadığını nereden biliyorsun ? Kullanan kişi SU ya da Toolbox ile işlemci frekansını hiç gösterdi mi ? Gösterdi diyelim ikinci olarak neredeyse tüm videolar (gözümden kaçan varsa yazının başında da dediğim gibi affola) 5-6 dakikalık. Hadi 10 dakika diyelim, bu videoların çoğunda oyunu açıp 2 hoplayıp zıplayıp 1 yarış bitirip kapatıyor. Sevgili saygıdeğer kardeşlerim ezmek için söylemiyorum ancak eğer elinizde Galaxy Ace ya da Tegra-2li bir cihaz yoksa, kaçınız bir Real Racing 3ü, bir Most Wantedı, bir Batmani, bir MC4ü 2 dakika oynayıp kapattı ? O alet daha ısınmaya başlamadan videoyu çeken şahıs oyunu kapatıyor. Yahu 2 milyar veriyorum 2 milyar be bi zahmet 1-2 dakika kasmadan oynatsın. MC4 denen oyunu eski dandik Galaxy Noteum bile kasmadan 6-7 dakika oynatabiliyor. Xperia Zyi denedim ve cihaz 10 dakika civarında ısınmaya buna tekabül olarak abuk subuk kasma ve frame atlamaları yapmaya başladı. Şu anda piyasada satılan hiçbir Full HDli cihaz bu çözünürlükte parasını hak edecek oyun deneyimini sunmuyor. Lütfen mantıklı yorumlar yapın, sağdan soldan izleyip birebir denemeden yorum yapmayın. Eleştiri de yapabilirsiniz ancak ne ben, ne benim gibi düşünenler, ne de bu site yöneticileri sizin vereceğiniz 2 milyardan pay almayacağız. Bu yüzden hakaret etmeye, aşağılamaya ya da işkembeden atmaya gerek yok. Hiçbirimiz manyak değiliz ya da hiçbirimize Apple ya da Samsung Al şu parayı Xperia Zyi karala demedi. Sürç-i lisan ettiysem affola.


    1.Eski ekran telnolojisine göre bu kadar iyiyse bu sonynin başarısıdır.http://www.youtube.com/watch?v=P1OoNrwIEcw
    2.Bütün full hd telefonlar yüksek grafikli oyunlarda sorun yaşıyorsa,neden bu durum Xperia Zye mal ediliyor?
    3.Cihaz 2000tl diyerek olayı erdi bey gibi manüple etmişsiniz.1.700 gibi rakamlara satan Turkceller,Sony centerlar var.Verlen rakam ortalama olsa bile ki değil,erdi bey nokia ile ilgili konuşurken rakamların ne kadar önemli olduğundan bahsetti.http://www.cimri.com/cep-telefonlari/en-ucuz-sony-xperia-z-cep-telefonu-fiyatlari,a21?gclid=CJSh3rbi07YCFYJb3godB3oAkg





  • quote:

    Orijinalden alıntı: yakamoz40

    Kusura bakmayın ama her firmaya aynı mesafede değilsiniz, bunu açıkça haliniz cümleleriniz ifade ediyor. xperia Z tasarımından yarım cümlecik bahsediliyor, Bu cihazın birçok güncelleme alacağından bahsedilmiyor, ama htc ve samsunga gelince üzerine basa basa güncellemelerden bahsediliyor. Kendinizi çok ele veriyorsunuz...Tüm cihazlara hoşgörülü yaklaşılıyor ama xperia z ye gelince yok iki bin lira falanda filanda s3 çıktığında kaç liraydı haatırlatırım, yani bu anlamsız tavırlar karşı reaksiyona yol açıyor.Fan falan değilim ama bu tavırlar ve yaklaşımlar insanları fanlığa yöneltiyor.Bir de madem en büyük teknoloji sitesisiniz temin edeceksin bi cihaz, edemiyorsanız bahane üretmeyeceksiniz, demek ki en büyük teknoloji sitesi değilsiniz.


    Yorumuna kesinlikle katılmıyorum.Xperia Z ye karşı yada Sony'e karşı bi mesafeleri olsaydıhttp://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Sony-Xperia-Z-video-inceleme-Tum-bildiklerinizi-unutun.htm bu sayfadaki inceleme çok daha farklı olurdu bence.Ayrıca gerçekten bahsedildiği gibi farklı ekran tiplerine sahip olması benimde sonradan öğrendiğim bi özellikti ve cihazı alıp alama konusunda şu anda ciddi ikilemde kalmış durumdayım.Bunun haricinde Sony eğer kullanıcının bilgilendirilmesi açısından bi cihaz bile temin edemiyorsa DH ailesi için mesafe konulsa dahi bunu hakedecektir.Ayrıca Donanımhaber'in Türkiye'nin en büyük teknoloji sitesi olması kendi ceplerinden cihazı temin etmelerini gerektirmiyor.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: qeza42

    cep telefonu ve tabletlere bir standart gelmeli Cep telefonları bunlar dokunmatik ekranlı telefonlar için geçerli - tuşlu cep telefonları saymıyorum düşük donanımlı telefonlar = 3-4 inç arası normal üst düzey her segment telefonlar = 4-5 inç arası büyük ekranlı telefonlar = 5-6 inç arası olmalı en küçük dokunmatik ekranlı cep telefon 3 inç den aşağı olmamalı - en büyük dokunmatik ekranlı cep telefon ise 6 inç den fazla olmamalı dır Tabletler Büyük Tablet = 9-10 inç Küçük Tablet = 7-8 inç Arası olmalı


    ne alaka arkadaşım isteyen istediği özellikte ekranda telefonunu alır niye bi sınırlama gelsin ki saçma konuşma

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    quote:

    Orijinalden alıntı: kcankaynakHepinizin affına sığınarak Xperia Z hakkında şu 2 konuya açıklık getirmek istiyorum : 1- EkranNe kadar araştırdınız ne kadar incelediniz bilmiyorum ancak Xperia Znin EKRAN TEKNOLOJİSİ TFT. Ne Super AMOLED ne IPS. Yani eski bir teknoloji. Alt piksel dizilimi RGB olsa da, kontrast bakımından oldukça eski bir teknoloji. Ekranın çok iyi olduğunu savunanların kaynağı Bravia Engine-2 yazılımsal desteğine sahip olması. Bakın bu bir yazılımsal destektir donanımsal özelik değildir. Bu yüzden video ve film gibi konularda en iyisi olsa da ne kontrast, ne renk oranı ne de parlaklık konusunda piyasadaki top model rakiplerinin hepsinden geride. Ekran leş bu ne lan gibi birşey söz konusu değil ancak bu cihazın fiyatı 500 lira değil bu yüzden TFT gibi eski bir teknolojiyi kabullenmem söz konusu değil. Bu fiyata rakipleri yaptıysa Sonyde pekala yapabilirdi. 2- Oyun PerformansıXperia Znin olağanüstü oyun performansı verdiğini iddia edip, Youtube videoları atan arkadaşlara 2 sorum olacak. İlk olarak o cihazların OC yapılmadığını nereden biliyorsun ? Kullanan kişi SU ya da Toolbox ile işlemci frekansını hiç gösterdi mi ? Gösterdi diyelim ikinci olarak neredeyse tüm videolar (gözümden kaçan varsa yazının başında da dediğim gibi affola) 5-6 dakikalık. Hadi 10 dakika diyelim, bu videoların çoğunda oyunu açıp 2 hoplayıp zıplayıp 1 yarış bitirip kapatıyor. Sevgili saygıdeğer kardeşlerim ezmek için söylemiyorum ancak eğer elinizde Galaxy Ace ya da Tegra-2li bir cihaz yoksa, kaçınız bir Real Racing 3ü, bir Most Wantedı, bir Batmani, bir MC4ü 2 dakika oynayıp kapattı ? O alet daha ısınmaya başlamadan videoyu çeken şahıs oyunu kapatıyor. Yahu 2 milyar veriyorum 2 milyar be bi zahmet 1-2 dakika kasmadan oynatsın. MC4 denen oyunu eski dandik Galaxy Noteum bile kasmadan 6-7 dakika oynatabiliyor. Xperia Zyi denedim ve cihaz 10 dakika civarında ısınmaya buna tekabül olarak abuk subuk kasma ve frame atlamaları yapmaya başladı. Şu anda piyasada satılan hiçbir Full HDli cihaz bu çözünürlükte parasını hak edecek oyun deneyimini sunmuyor. Lütfen mantıklı yorumlar yapın, sağdan soldan izleyip birebir denemeden yorum yapmayın. Eleştiri de yapabilirsiniz ancak ne ben, ne benim gibi düşünenler, ne de bu site yöneticileri sizin vereceğiniz 2 milyardan pay almayacağız. Bu yüzden hakaret etmeye, aşağılamaya ya da işkembeden atmaya gerek yok. Hiçbirimiz manyak değiliz ya da hiçbirimize Apple ya da Samsung Al şu parayı Xperia Zyi karala demedi. Sürç-i lisan ettiysem affola.
    1.Eski ekran telnolojisine göre bu kadar iyiyse bu sonynin başarısıdır.http://www.youtube.com/watch?v=P1OoNrwIEcw2.Bütün full hd telefonlar yüksek grafikli oyunlarda sorun yaşıyorsa,neden bu durum Xperia Zye mal ediliyor?3.Cihaz 2000tl diyerek olayı erdi bey gibi manüple etmişsiniz.1.700 gibi rakamlara satan Turkceller,Sony centerlar var.Verlen rakam ortalama olsa bile ki değil,erdi bey nokia ile ilgili konuşurken rakamların ne kadar önemli olduğundan bahsetti.http://www.cimri.com/cep-telefonlari/en-ucuz-sony-xperia-z-cep-telefonu-fiyatlari,a21?gclid=CJSh3rbi07YCFYJb3godB3oAkg


    Dediğim gibi Bravia Engine yazılımsal bir destek ve diğer tüm cihazlara port edilebiliyor. Port edilmiş HTC One videolarını izlemenizi tavsiye ederim. Full HD oyun konusunda Xperia Z en zayıf donanıma sahip Full HD ekranlı cihaz olduğu için mal edildi. Cihazın ortalama satış fiyatı 2000 TL ama araştırırsanız her cihazın daha ucuzunu tabii ki bulursunuz. Nexus 4 Teknosa ve Turkcell'de 1400 TL iken ben uzun bir piyasa araştırması sonucu KVK garantili 0 cihazı 1269 TL'ye aldım.





  • inanılmaz sıkıldım, bitsin diye sürekli kaç dakika kalmış ona baktım...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erwin Rommel

    quote:

    Orijinalden alıntı: Battı fish yan going

    Çin iş japon işi bunu yapan iki kişi biri erkek biri dişi

    Okey let's go !

    Turkçe konus ozenti seni almim ayagımın altına şimdi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler donanımhaber, güzel bir programdı.

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.