Şimdi Ara

Mobilite: iPhone 8 / iPhone X fiyatları, mobilde havlu atan Microsoft... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • daha iphone x tanıtıldığında 6099tl olcanı yazdıydım öle oldu :)

  • Apple'a bu kadar çok iPhone sattıran şey iPhone'un tasarımı veya teknik özellikleri değil. Artık anlayın şunu. Tek sebebi iOS... iOs kullanmak istiyorsan iPhone/iPad'den başka şansın yok.

    Fiyat çok mu yüksek? Fiyatı düşürecek şey bellidir. Talebin düşmesi gerekir. Gerçi sorun şu ki; dünyanın geri kalanında iPhone fiyatlar rakipleri ile eş seviyelerde. Sadece bizde absürd seviyelerde fiyatlandırılıyor. Dolayısıyla Türkiye'de talep sıfırlansa bile fiyatlar düşer mi emin değilim. Çok çok Apple; "Türkiye'de iPhone satılmıyor, fiyatları biraz düşürelim. Olmazsa pazardan komple çıkalım." da diyebilir. Zaten yılda sattığı 150 milyon iPhone'un sadece 2 milyonu Türkiye'd satılıyor. %1,33 ü yani.

  • Telefonda yazılımsal sorunlar varsa Android değil ROM sorunludur. İki tane Android 8.0 yüklü cihaz, yazılımsal olarak birbirinden farklı davranışlar sergileyebilir. Android değil uygulama çöker. Önce bu farkları anlamamız gerekiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 16 Ekim 2017; 15:39:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: susesa

    Mesut Çevik kendisine Apple Iphone7 plus hediye edildiğini ifade edecek kadar dürüst birisidir.

    Ama keşke bu hediyeyi reddedecek kadar etik davransaydı. Zira bu durum şuuraltı minnet duygusuna sebebiyet verir ister istemez.

    İnsan olmamızdan ötürü yani, yoksa bir art niyet olduğunu düşünmüyorum.


    Merhaba,

    Bende Note 8, S8 ve S8 Plus da bulunuyor. Test etmeden uzun süre deneyimlemeden nasıl yorum yapabilirim :)

    Lütfen bir markaya düşmanlığı bana hakaret ederek tamamlama denemesi yapmayın.

    Yakışık almıyor çekincem olsa para verdim aldım derim kime ne.

    Sevgiler,
    Mesut Çevik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesut beyde S8 lansmanından beri samsunga karşı bir kin seziyorum. O zaman samsung biraz zayıf kaldı lansmanda kabul etmek lazım.Mesut bey artık samsungla ilgili her haberde ya dalga geçiyor ya kısa kesiyor ya da geçiştiriyor.Ancak ne olursa olsun siz tarafsız kalmak zorundasınız mesut bey note 8 için 5000 tl fiyat biçilirken dalga geçtiğinizde iphone x e 7000 tl fiyat istenirken sesiniz çıkmıyor ne hikmetse...

  • ne kadar çok ağladınız yahu.
    mesut ve erdi tr'de en fazla cihaz deneyimleyen ve inceleyen adamlardan ikisi. bu adamlar bir cihaza ya da markaya iyi diyorsa vardır bildikleri.
    sabahtan akşama kadar samsung, zte, htc, lg ya da başka bir marka övseler zerre rahatsız olmam. zira cihaz inceleyip bir karara varmak onların işi. bilgi ve tecrübe sahibiler dolayısıyla referans alabileceğim bir fikre de sahipler.
  • strathmorea kullanıcısına yanıt
    "appleyi" değil "Apple'ı"
    Şu iPhone telefona çamur atmayı bıraksanız artık?

  • Speed-Step kullanıcısına yanıt
    Ne markaya ne de size hakaret ettim. 2008 Temmuzunda Iphone ilk çıktığı aylarda Amerika'dan getirtmiş biriyim ben, yıllarca da bir çok modelini severek kullandım.

    Size hakaret edenlere verdiğiniz karşılığı bana revâ görmeniz çok büyük haksızlık.

    "Keşke hediye kabul etmeseniz" diye düşünüyorsam bunu ifade etmemin nesi yanlış onu da anlamış değilim.

    Lütfen benlik duygunuzu, Erdi'nin yaptığı gibi tevazuyla bertaraf edin...
  • Speed-Step kullanıcısına yanıt
    Mesut kardeşim, geçen program Levent abi ne dedi, herkeze cevap vermeye calışma yazıyor veya elestriyor ise bile size verdiği değerdendir, sende haklısın abi dedin, bırak isteyen istediği düşüncesini yazsın, hakaret etmemek kaydı ile. Ayrıca arkadaş çok da içerlenicek birşey yazmamış, bilinç altında etkisi olabilir demiş sadece..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deoks

    Başlıkta iphone x fiyatları demişsiniz ama 6000 küsürlük fiyat hakkında mesut reyizin yorumunu duyamadık. Özel bir program mı yapılacak acaba?

    Program yapıldığında fiyatlar açıklanmamış olduğu için olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizler en güvendiğim editörlersiniz Birçok konuda sizlere katılıyorum. Ancak bazı kalıplaşmış cümlelerin artık kalkması gerektiğini düşünüyorum. Sony’e yıllardır aynı tasarımda telefon üretiyorsunuz derken Apple’ın bana göre iPhone 8 rezelatine bunu dememek tutarsızlıktır. Evet iPhone 8 ailesi bir rezaletttir. 4 senedir aynı tasarımla gelmesi kabul edilemez.



    Yine Samsung’larda ekran 16;9 değil videolarda siyah şeritler oluyor diye ortalığı yıkarken, iPhone X’in ahizesinin garip tasarımıyla yarın öbürgün geliştiriciler 18;9 19;9 desteklese bile hiç bir zaman full ekran video izleyemeyeceğimiz ortadayken buna bir şey dememek tutarsızlıktır.



    Apple ürünlerini açarken sorulan kullanım bilgilerinizi size daha iyi hizmet edebilmek adına paylaşmak ister misiniz? Sorusunu yokmuş gibi iPhone’da yok bunlar demek ise ironiktir.



    Ben 7 Plus kullanıcısıyım. Muhtemelemen seneye yine iPhone alacağım. Ama iOS 11’den sonra menüdeki donmalar, applerin basılı kalması, uygulamalardan atmalar yaşanırken Apple stabil demek pek bir gariptir.



    iPhonedo’nun dahi Note 8 için dediği yahu hepiniz birbirinizden duyup mu gaza geliyorsunuz cümlesinde olduğu gibi parmak izini kullanırken kamerayı parmaklamak zorundaymışız gibi bir algı yaratılıyor. Ben ergonomik olarak yaptığım deneyimlerde bir sorun görmedim. Lansmanda dahi açılmayan iPhone X’te sadece Face ID olmasının sıkıntılarını hep beraber göreceğiz. Alternatif bir sistem kullanmamasını o zaman eleştirecek misiniz yine göreceğiz.



    Türkiye’ye kalıpların kırılamadığı bir ülkedir. Zamanında birinin dediği ve kabullenilen cümle ve kalıplar değişmiyor. Zaman değişiyor kalıplar yıkılıyor. Teknolojide muhafazakar olmamak lazım.



    Saygılar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • şu arkaplanı değiştir mesut.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.