Şimdi Ara

Mobilite: Galaxy S7 fiyatları, Xiaomi Mi5 ve Mi4S, Huawei P9 ve dahası... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mi5 32gb 400 dolar cinde DHL ile
    mi5 64gb 500 dolar cinde DHL ile
    mi5 128gb 600 dolar cindeki fiyatlar cinde DHL ile
    32gb samsung S7 edge 2400 tl amerika fiyati ( ortalama )
    64gb samsung S7 edge su anda 1150 dolara satiliyor ( gold versiyon ) korede
    32gb Samsung S7+64gb SD kart+gear VR ..hepsi birlikte 980 dolara satiliyor amerikada




    youtube teknokaptan kanalima abone olun mi5 videosu yakinda sizlerle olucak.tum sorularinizi hazirlayiniz.

  • Mi 5 modeli LG G5 ve Galaxy S7'den hızlı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kilimli65 -- 7 Mart 2016; 7:44:48 >
  • Videonun ilk 20 dakikası galaksi tanıtımı. Kaç tane inceleme çekildi, haberi yapıldı, üstüne canlı yayın soru cevapta anlatıldı. Sonra burada, kalkıp vay efendim donanım haber Apple'ı savunuyor diyenler çıkıyor ya..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı donanıma sahip telefonun 1500 TL lik versiyonu ile 2800 TL lik versiyonu var. Yurtdışı fiyatları bile farklı hep diyorum, vergi falan bahane adamlar bizim emeğimizi sömürüyorlar. Almayın, aldırtmayın dostlar, emeklerimize yazık.

  • Vodafone smart 6 android 5.1.1 güncellenmesini aldı ama pekde eli yüzü düzgün bir güncelleme olmadı. Sadece durum numarası 5.1.1 oldu desek yeridir. Laglanmalar olsun, ani yakınmalar olsun devam ediyor.
    Mi4s android 6.0 ile gelmiyor, android 5.1.1 ile geliyor, miui sürümü olarak ta hem mi5 hemde mi4s miui 7.2 ile geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 ay sonra düşer fiyatlar en kötü 1 sene sonra

  • quote:

    Orijinalden alıntı: deoksiriboz1001

    önlerden edit: ilk defa ilk yorumu yaptım çok heyecanlandım


    hadi benden + aldın ;) şimdi bize bi yemek ısmarlarsın :)))

  • 1750 tl den fazla vermen başka kapıya samsung

  • Hala daha Exynos 8890'ın Snapdragon 820'den daha performanslı olduğunu iddia edenler var...

    Mobilite: Galaxy S7 fiyatları, Xiaomi Mi5 ve Mi4S, Huawei P9 ve dahası...Mobilite: Galaxy S7 fiyatları, Xiaomi Mi5 ve Mi4S, Huawei P9 ve dahası...
    Bu mesaja eklenen görseller:

    Mobilite: Galaxy S7 fiyatları, Xiaomi Mi5 ve Mi4S, Huawei P9 ve dahası...Mobilite: Galaxy S7 fiyatları, Xiaomi Mi5 ve Mi4S, Huawei P9 ve dahası...
  • Bence bu senenin tartışmasız en iyi cihazı S7 edge özellik ve tasarım açısından. Ardından da mi5 geliyor kesinlikle. Htc nin bence artık şansı kalmadı. Diğer firmalar çok ilerlediler. Ben esasında zopo speed 8 ile ilgili bilgiler de yer alır diye düşünüyordum ama olmadı. O model de bakıldığında dolu dolu. Zamanla göreceğiz artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reklam bence esas belirleyici. Gerçekten mi4'ü satın alana kadar bu kadar harika bir alet olabileceğine ihtimal vermemistim. İnsanlar bilseler farklı olacak. Ama işte reklam. Mi5 bundan sonraki telefonum olr.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xtrud

    Hala daha Exynos 8890ın Snapdragon 820den daha performanslı olduğunu iddia edenler var... Mobilite: Galaxy S7 fiyatları, Xiaomi Mi5 ve Mi4S, Huawei P9 ve dahası...Mobilite: Galaxy S7 fiyatları, Xiaomi Mi5 ve Mi4S, Huawei P9 ve dahası...
    Bu mesaja eklenen görseller:
    Mobilite: Galaxy S7 fiyatları, Xiaomi Mi5 ve Mi4S, Huawei P9 ve dahası...Mobilite: Galaxy S7 fiyatları, Xiaomi Mi5 ve Mi4S, Huawei P9 ve dahası...


    Apple'ın a9 işlemcisini en güçlü diyorlardı? Doğru mu bu tablo? Allah Allah. Tablo doğru ise en çok dikkatimi gpu performans tablosu çekti. Adreno 530 diğer Gpu'ları resmen tokat manyağı yapmış.

  • 2000,2700,3000 kaldı ki 1500tl bir cep telefonu hatta 1000 tl bile çok fazla asgari ücret 1300tl gibi komik bir rakam ülkemiz iyi hoş vatanımız çok kıymetli benzin en pahalı telefon öyle bir çok şey ateş pahası,herşeyi çok pahalı ve zor şekilde sahip oluyoruz nedeni ne artık merak etmeye başladım..

  • Hocam Tarafsız davrandığınız sunum için kullandığınız laptopları markalarını piyasada kullanılan pc olduğu için ayrıca teşekkür ediyorum iyi bir gönderme yapmışsınız sizlerden sonra yetişen yeni nesil forumlarda incelemelerde belli bir markayı belirterek kullanması burada hakka niyet olmadan sunum olduğu için teşekkür ediyorum.

  • Mesut beye birşey sormak istiyorum.Samsung s7 de kullanılan ekran neye göre ve kime göre dünyanın en iyi ekranı bunu hangi verilere dayanarak söylüyorsunuz.Bence bu kişisel bir görüş .Ben apple ekranlarını beğenirim x kişisi lg beğenir y kişisi Sony beğenir.Keşke bunu söylemeden önce kişisel görüş olduğunu belirtseniz.İnsanları yanıltabilir.

  • Yorumum niye silindi yine anlayamadım arkadaş

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Mesut beye birşey sormak istiyorum.Samsung s7 de kullanılan ekran neye göre ve kime göre dünyanın en iyi ekranı bunu hangi verilere dayanarak söylüyorsunuz.Bence bu kişisel bir görüş .Ben apple ekranlarını beğenirim x kişisi lg beğenir y kişisi Sony beğenir.Keşke bunu söylemeden önce kişisel görüş olduğunu belirtseniz.İnsanları yanıltabilir.

    Merhaba,

    Ekran testi uzerine uzmanlasmis bagimsiz kurum testleri var, ona dayanarak.

    http://www.displaymate.com/Galaxy_S7_ShootOut_1.htm

    Tesekkurler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mi5 TR'ye geliyor mu?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Videodaki HTC 10 hakkındaki sohbetinizi ne olur HTC yurtiçi ve yurtdışı yetkililerine yollayın. Bu adamların aklından şüphe etmeye başladım iyice. İdda ediyorum yine sızıntılardaki gibi bir htc olacak. Fiyatı da 3000 tl den az olmaz...
  • g5 delta garantili alıp sağlam bir kılıfa koyup kullanmayı düşünüyorum şu fiyatlara bak allasen havaya gidiyor hep

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.