Şimdi Ara

Mobilite: Full HD telefonlar, iPad 5, Asus PadFone 2'ye alternatif, otomobil teknolojisi ve daha fazlası...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Yılın son Mobilite programı 2013'e dopdolu içeriği ile merhaba diyor. Full HD telefonlar, iPad 5'ten haberler, Asus PadFone 2'ye ucuz alternatif, Apple ve Samsung'un işlemci üretim rekabeti, otomobil teknolojileri, Arhocs'dan yüksek çözünürlüklü ekranı ile dikkat çeken Android tablet ve çok daha fazlası Erdi ÖZÜAĞ (twitter: fx57) ve Ender YILDIZ'ın (twitter: enderyldz) sunumu ile Mobilite'de...

     

     









  • Sonunda.

  • Arkadaşlar hepinize soruyorum hazır yeri gelmişken, mart ayına kadar 5. nesil iPad piyasaya çıkar mı?

  • asus padfone 1 ve 2 nin satişlari ne seviyede cok merak ediyorum

  • DH videolarını seyredemez oldum. Sorunu nasıl çözebilirim, yardımcı olur musunuz?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: fx57






    düşünceleri eleştirmek suçsa buyrun...eleştiridğim şeyler düşüncelerden ibaret.şahsiyetinize asla bir şey söylemedim haddim de değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SystemApps

    quote:

    Orijinalden alıntı: fx57






    düşünceleri eleştirmek suçsa buyrun...eleştiridğim şeyler düşüncelerden ibaret.şahsiyetinize asla bir şey söylemedim haddim de değil.

    Merhaba,

    Forum çatısı altında eleştrinin ne kadar rahat yapılabildiğini siz zaten attığınız mesajlar itibariyle yakinen biliyorsunuz.

    Ancak ilgili mesajınızın son paragrafındaki "utanmadan" vb. tarzında ifadeleriniz maksadını aşmıştır.

    İyi forumlar dilerim.
  • Güzel bir inceleme ve sohbet olmuş.Sıkılmadan izledim.Çok teşekkürler
  • avalon avensis mi oluyor galiba öyle

  • Soru-Cevap hiiiiç de fena olmaz kanımca, bekleriz. ve elinize sağlık

  • Editör yazdı diye herkes artıya abanmış:)

  • Bence de SystemApps haklıdır. Sonuçta sen ben o bu telefonlara para ödüyorsak bu telefonu yapan para kazanıyor, parası artınca imkanları gelişiyor ve daha yeni teknolojilerle bize dönüyor. Biz bugün telefona 1000 lira veriyorsak bunun bir sebebi de markadır. Ha bi marka vardır, aynı yemeği ısıtıp tekrar önünüze yüksek fiyattan koyar ve artık sadece bu cihazımızı güncelleyeceğiz der. O zaman da fx57 haklıdır. BENCE...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IPad'i farklı farklı pişirip tüketicinin önüne koymak aç gözlülükten başka bir şey değildir, üstelik daha önce bu ürünü alanlara karşı saygısızlıktır. Mesela bir iPhone 5 apple fanlarına hakarettir bence!
    Güzel video için teşekkürler zevkle izledim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel bir programdı teşekkürler :)) İpad konusunda çok haklısınız

  • Yine cok keyifli biri programdi, kisa surdu ama ona uzuldum.

  • Ender kusura bakmazsan affına sığınarak yazayım gül gül öldüm, "zibil gibi" deyimi ve milyon'u birleştirip "zibilyon" diye kelime türetmişsin hala gülüyorum :D

  • 5 inç ideal abi :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: fx57

    Merhaba,

    Çıkan ürünler okuyucularımıza fayda sağlamaktan öte pazarlama stratejisine hizmet ediyorsa veya sağladığı faydadan çok kayıp getiriyorsa tabi ki eleştireceğiz.

    Ayrıca mesajınız da amacının dışına çıkan hakaret boyutunda ifadeler var, durumu moderatörlere bildiriyorum.

    Teşekkürler.



    videoda bu noktaya değindinizi görmedim.değindiğiniz kısım "değeri düşüyor" kısmı.teknolojik açıdan bir değerlendirme yok.hoş var olduğunu kabul etsek bile aynı veya yakın teknolojinin daha ucuza alınabilir olması bakımından "değeri düşüyor" kısmı yine eleştirilmemesi gerekir.herzamn en üst modeli kullanmak zorunda değilsiniz sonuçta.teknoloji ne kadar ulaşılabilir olursa o kadar iyidir.amacı insanın yararıdır, insanın bazı nefis özellikleri değil...

    dolayısı ile zaten bu strateji karşısında sizin her zaman teknolojik açıdan ve insanlara sağladığı yarar bakımından cihazları ele almanız ve değerlendirmeniz gerekir.eğer bir kişi ipad aldığında ve üstüne yeni ipad çıktığında ve teknolojik anlamda fayda sağlayan exra şeyler getirmiyorsa bu durum pazarlama strateji yönüyle değerlendirilebilir.Ve bu kısım videoda bu şekilde anlatılmalıve bilinçlendirilmelidir. ve dolayısı ile eski jenerasyon cihazların ucuzlaması yönüyle kullanıcıların lehine çevrilmeli ve pozitif anlamda değerlendirilmelidir.diğer yönden zaten rekabet gibi bir ortam sağlanmışken daha fazla yarar sağlamak isteyen kişi tek bir maka ve modele bağımlı kalmadan sadece kendi yararını gözeterek bu tercihini yapmalı.

    bu şekilde gerçekleşen tercihler teknolojiyi insanlık yararına yükseltir.dolayısı ile bu tür pazalama stratejileri ayakta kalamayarak yıkılır.Ancak bu tercihlerin doğru şekilde yapılabilmesi adına sizin de bu yönde değrlendirmeleriniz olmalı.eleştirdiğim konu bu tercihlerin tamamiyle yanlışa yönelten değerlendirmelerin olmasıdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SystemApps -- 30 Aralık 2012; 20:54:15 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: SystemApps

    tuh ilk mesaj kaçmış 2.ci :( yorum gelecek...


    edit:
    güzel program olmuş ancak çok takıldığılm bir husus var...

    neden ipad konusunda cihazın sık olarak güncellenmiş versiyonundan rahatsız oldunuz ki?evet cevap vermişsiniz sözde ama siz birer teknoloji inceliyen insanlarsınız.teknolojik açıdan düşünmeniz gerekir en azından 1.önceliğiniz bu olmalı.

    teknoloji sürekli gelişen bir olgu.eğer bir teknoloji sizin ihtiyacınızı karşılıyorsa onu tercih edersiniz.üstüne yeni bir cihazın çıkması teknolojik açıdan o cihazdan yararlandığınız miktarı değiştirmez.aynı ölçüde yaralanmaya devam edersiniz.yeni teknolojiler yeni cihazlar insanoğlunun teknolojik bir cihazdan yararlanabileceği max miktarı artırır.çünkü sürekli gelişiyor.teknolojik bakan bir insan bunu desteklemesi gerekir.hızlanmasına sevinir.elbetde yeni cihazların çıkmasında eski kalan ancak hala aynı düzeyde yararlandığı cihaza verdiği paranın bizzat bir payı olduğunu bilir.aynı cihazın uzun süre satılması bir firmanın işine gelir bizim değil.

    ama sizin bakış açınıza baktığımızda insanoğlunun o bencil tarafıyla düşünüyorsunuz.değeri düşüyor ne abi? altın mı bu? gerçekten inanamadım bu bakış açısını utanmadan teşhir etmenize...bu bakış açısı bencilliğin ötesinde sapkınlıktır.normal bir insanın isteyebileceği bir şey değildir.hele hele teknolojik yaklaşan yada yaklaşması gereken insanlar bunu söyleyememeli.elbetde cihazı sırf pahalı diye sırf tasarımı veya popülerliği için alanlar yok değil.sizin kıstas kitleniz buysa donanım haber ofisinindeki yaralandığınız tüm teknolojik cihazları camdan aşşağı atın.nede olsa değeri ilerde hepsi düşecek...

    Ne kadar eksi yorum alsan da katılıyorum hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BoZ_AyI

    Ender kusura bakmazsan affına sığınarak yazayım gül gül öldüm, "zibil gibi" deyimi ve milyon'u birleştirip "zibilyon" diye kelime türetmişsin hala gülüyorum :D

    Senin yeni duyman onu Ender Bey'in türettiği anlamına gelmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.