Şimdi Ara

Mobilefest Dijital Teknolojiler Fuarı için geri sayım başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mobilefest Dijital Teknolojiler Fuarı için geri sayım başladı



    Bu yıl ikincisi düzenlenecek Mobilefest Dijital Teknolojiler Fuarı ve Konferansı, 11-13 Kasım 2021 tarihlerinde fiziksel ve online olarak ziyaretçilernii ağırlayacak. Fiziksel etkinliklerin İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenleneceği fuara katılımcı olmak için mesafeler engel değil. Stantları, konferansları ve tüm etkinlikleri online olarak ziyaret edebilirsiniz.



    Ayrıca Bkz.Xiaomi 12 Pro'nun muhtemel tasarımı ortaya çıktı



    Mobilefest için hazırlanan sanal stant teknolojisi sayesinde online fuar deneyimi başka bir boyuta taşınıyor. Firmalar sanal stantlarında ürünlerini ve hizmetlerini online olarak sergileyebiliyor. Ziyaretçiler, sanal stantları ziyaret ederek firma yetkilileri ile görüntülü veya yazılı olarak sohbet gerçekleştirebilecek.



    Mobilefest Dijital Teknolojiler Fuarı için geri sayım başladı



    Mobilefest 2021’de 5G, akıllı şehirler, IoT, sağlık, mobilite, yapay zeka, bulut bilişim, siber güvenlik ve yazılım teknolojileri başta olmak üzere dijital teknolojilerin tamamı ön planda olacak. Dijital dönüşümü hedefleyen firmalar, teknoloji geliştiricileri, hizmet ve teknoloji sağlayıcıları bir araya gelecek. Girişimciler ile yatırımcılar buluşacak. Firmalar, yeni iş birlikleri için fırsatlar yakalayacak. Fuara yerli firmaların yanı sıra küresel firmalar ve ünlü isimler de katılacak.



    Mobilefest Dijital Teknolojiler Fuarı için geri sayım başladı



    Fuara teknoloji alanında lider ülkelerden Çin, Almanya, Singapur ve Güney Kore’den çeşitli teknoloji firmaları katılacak. Katılımcı listesi henüz açıklanmadı. 2019 yılındaki Mobilefest etkinliğine Google, Gameloft, Unilever, Pepsico, Tencent, Rollic Games, Nomadic Minds, 101 Blockchains, Adidas ve önde gelen çeşitli firmalardan konuşmacılar katılmıştı. DonanımHaber olarak bizler de Mobilefest’e medya sponsorluğu desteği veriyoruz.



    Mobilefest hakkında daha fazla bilgi ve katılımcı başvuruları için:



    https://www.mobilefest.net









  • 8500 gorcek

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.