Şimdi Ara

Mobile Legends mi ? Strike Of Kings mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
3.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mobil Legends'a göre güzel grafikler , hoş sunum , reklam , turnuvalar , daha çok yatırım yapıyor Strike of king.Fakat bir süre oynadıktan sonra çok yavan geliyor , bir eksiklik var gibi..

    Üst liglerde durumun bu olmadığına eminim ama yinede insec olayı yok gibi..

    ML daha seri atik ve takım odaklı gibi , 1000 e yakın maçım Şanlı efsane bitirdim oyunu geçen sezon.Strike of Kings oynamak istiyorum .. Ama bir eksiklik var .. Daha pro oyuncular Neden ML'yi seçiyor ? Oynuyorum Strike of King'i bir burukluk oluyor :D

    Sizce ? Artıları eksileri nelerdir ? Şarj yeme durumu nedir ? ( Samsung S7 Edge )





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH.COM -- 2 Mayıs 2017; 15:47:37 >



  • Vainglory

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her iki oyunda da kesinlikle bilgisayarda oynadığın mobanın tadını alamıyorsun. Her iki oyunu da bir süre eğlencesine oynamış biri olarak da Strike of Kings diyorum. Çünkü karakterler daha orijinal geliyor bana. Bir de oyunu League of Legends'ın yapımcısının piyasa sürdüğünü duymuştum, tabi ne kadar doğrudur bilemem.

    Şarj konusunda Strike of Kings çok sıkıntı çıkarmıyor. Note 5 kullanıyorum. Ancak telefonun ne kadar iyi olursa olsun menü geçişleri sıkıntılı oyunun. Mobile Legends'ta böyle bir sorunla karşılaşmadım.

    Her iki oyunda da "Ormancı" kavramı ne yazık ki yok. Ve adil olmayan bir şey daha var her ikisinde de : Dereceli oyuna bronzdan başlamak. Bu olay çok saçma olmuş. Birkaç oyun oynadıktan sonra senin ligini belirlemesi gerekir normalde fakat bronza atıyor direkt. Çıkana kadar kanser oluyorsun zaten. Altın IV ligine kadar yükseldikten sonra oyuna ara verdim şu aralar yoğun olduğumdan dolayı.

    Yani sana diyeceğim şudur : Ping sorunu çekmeyeyim, grafikler kaliteli olsun, karakterler orijinal olsun ve oyun süreleri de kısa olsun ki çerez gibi oynayayım diyorsan Strike of Kings senin tercihin olmalı.

    Bu arada Mobile Legends bana biraz çakma gibi geliyor ancak Strike of Kings'te öyle bir hisse kapılmadım.
  • Tabiki de Vainglory
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.